• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bir yanım buruk bir yanım çok mutlu

ayy çok zor cnm onun aileside beni biliyor hiç konuşmadım ailesi ile ama daha önce bu sebepden dolayı ayrıldığımızda annesi biliyormuş ve oğlum o kızdan sana hayır gelmez demiş..ben karşı geliyorlarmı diye sordum cnm annem benim mutlu olmamı ister ben mutluysam sorun etmez dedi ve ilk sen değilsim bizim sülalede farklı olan dedi..çok korkuyorum alışamamaktan ama genellikle ben uyumlu biriyimdir hani özüme hakaretler olmadktan snr alışırım gibi geliyor tabi içine girdimi çok farklıdır ama işte bizimkinler çok karşı anneme diyorum anne evlencem ben oda ikinci evliliğini yaptı ben destek oldum ondanda destek bekliyorum oda gidip geri dönmemden boşanmamdan korkuyor ve dönersem ikinci evliliği olduğundan dönemicemi ve ziyan olucamı düşünüyor haklı olarakta bakalım hayırlısı sonuçta allah ne yazdıysa o olur hayırlısı..senin adınada çok üzüldüm allah hayırlı insanlık duyguları olan kişilerle karşılaştırsın..ama ailen herşeye ragmen seni arada bırakmamış fedekar bi aileye sahipsin anladığım kadarı ile allah uzun ömürler versin

Back