• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bir yanim dön affet diyor :'(

Ben bu saatlerde pek girmem
Şimdi de çıkmam lazım
Sana bi link attım Leyla
Ben hep o topikte olurum gündüzleri
Canın sıkılırsa, bişey sormak istersen buyur gel
Dertleşeceğim kimse yok ondan böyleyim, sağlıklı düşünemiyorum diyosun ya
Ben olmasam bile daha tecrübeli arkadaşlarım sana yardımcı olurlar

Evliliğin tüm temel taşları paramparça olmuş
Dönmeyi düşünme
Düşünürsen de canına bile mal olabilir, hatta çocuğunun da canı dahil
Adam sadece alkolik değil ayrıca psikopat çünkü

Şimdi annenlerde misler gibi uyuyosun, korkmadan
Çünkü biliyosun ki onlar seni dövmez, durduk yere kapıya koymaz
Bence şükret ve şansını fazla zorlama, bi dahası olmayabilir bu işin..

Görüşmek üzere inşallah
Herkese iyi akşamlar
:3:

Yazdiklarini agzim acik okudum gercekten..

Arkadaslar soylenmesi gereken her seyi soylemis zaten donmemen gerektigine dair..

Ben senden bi kadin olarak bir sey rica ediyorum. Lutfen psikolojik destek al leyla. Henuz cok cok gencsin, bu yasta ne kadar agir seyler yasamissin, anne olmussun..

Cocugunun saglikli bir birey olabilmesi senin elinde leyla. Babasi yonunden cok sanssiz bi cocuk o maalesef.. Lutfen annesi yonunden yuzunu guldur. Sen guclu ol, dimdik dur hayata karsi, en cok kendini, sonra evladini sev. Sen kendine guvenen bi birey olamazsan, o da olamaz. Ona cok iyi bi rol model ol.. Bunun icin lutfen yardim al..

Ben bu saatlerde pek girmem
Şimdi de çıkmam lazım
Sana bi link attım Leyla
Ben hep o topikte olurum gündüzleri
Canın sıkılırsa, bişey sormak istersen buyur gel
Dertleşeceğim kimse yok ondan böyleyim, sağlıklı düşünemiyorum diyosun ya
Ben olmasam bile daha tecrübeli arkadaşlarım sana yardımcı olurlar

Evliliğin tüm temel taşları paramparça olmuş
Dönmeyi düşünme
Düşünürsen de canına bile mal olabilir, hatta çocuğunun da canı dahil
Adam sadece alkolik değil ayrıca psikopat çünkü

Şimdi annenlerde misler gibi uyuyosun, korkmadan
Çünkü biliyosun ki onlar seni dövmez, durduk yere kapıya koymaz
Bence şükret ve şansını fazla zorlama, bi dahası olmayabilir bu işin..

Görüşmek üzere inşallah
Herkese iyi akşamlar
:3:

cok tesekkur ederim.bana yorum yapan herkese tesekkur ederim.gercktn kimseyle konusamiyrm evde cocugumlayim butun gun annem babm asam geliyolr.disari cikmiyorum.
bna yardimci oldugunuz icin saolun

arkadasim soyle soyleyeyim seni anliyorum bosanma kararini verdiginde cok net kesin bitti diyorsun bende oyle demistim ve ocakda o evden cikmistim ailem gelip almisti maayista davam vardi ve senin gibi acabalara dustum ama yok dedim bu duzelmez olan kendime olur yoluma devam ettim Bunda gordugum bir ruyanin etkiside cok buyuktur ve ondan kurtuldum simdi tekrar evlendim 2 bebegim var ve beni seven bir esim odusunceler gecici emin ol geciyor cok seyler yasamissin Allah korumus kurtulmussun sence bi daha ayni seyleri yasamaya degermi
ve sevgili peygamberimiz buyurmuslardirki
bir dag yerinden oynar derlerse inanin bir insan huyunu degistirmis derlerse inanmayin

Yazdiklarini agzim acik okudum gercekten..

Arkadaslar soylenmesi gereken her seyi soylemis zaten donmemen gerektigine dair..

Ben senden bi kadin olarak bir sey rica ediyorum. Lutfen psikolojik destek al leyla. Henuz cok cok gencsin, bu yasta ne kadar agir seyler yasamissin, anne olmussun..

Cocugunun saglikli bir birey olabilmesi senin elinde leyla. Babasi yonunden cok sanssiz bi cocuk o maalesef.. Lutfen annesi yonunden yuzunu guldur. Sen guclu ol, dimdik dur hayata karsi, en cok kendini, sonra evladini sev. Sen kendine guvenen bi birey olamazsan, o da olamaz. Ona cok iyi bi rol model ol.. Bunun icin lutfen yardim al..

tsk ederim.bnde cok istiyorum bir psikolojik destek almk konusmk bir uzmanin yol gostermesine gercktn ihtiyacim var.ama cocugumla biyere gidemiyrm.
cocugum bana allahin bir lutfu.blki onun sayesinde kurtuldum.

dahada kötü şeyler yaşamayı göze alıyorsanız herşeye hazırlıklı olun.evliliğiniz ilk yıllarında size bunları yapan kim bilir daha neleri yapar.çocuğunuzu düşünüyorsanız kavga ve şiddetten uzak tutarsınız.sizi ve çocuğunuzu döven sizi bilmediğiniz yerlerde bırakan adama nasıl güvenirsiniz.

cok tesekkur ederim.bana yorum yapan herkese tesekkur ederim.gercktn kimseyle konusamiyrm evde cocugumlayim butun gun annem babm asam geliyolr.disari cikmiyorum.
bna yardimci oldugunuz icin saolun

Rica ederim
Biz her gün buralardayız
Özellikle mesai saatlerim de
Sıkıldıkça o topiğe uğrayabilirsin
Yarından itibaren görüşmek üzere inşallah :3:

Hepsi geçecek
Yeter ki yanlış bi hamle yapma

eşiniz sizi çok hırpalamış işin doğrusu her ne olursa olsun kimsenin kimseye şiddet uygulamaya hakkı olduğunu düşünmüyorum boşanma sürecinde oluşunuz aklınızı bulandırmış olabilir ama bu size yaptıklarını haklı çıkarmaz hayat sizin hayatınız ama kendinizi çocuğunuzun geleceğini hangi durumda daha mutlu hayat süreceğinizi bu kafa karışıklığından sıyrılarak bir kez daha düşünün ki bu en önemlisidir bence mantıklı davranmalısız şu saatten sonra

arkadasim soyle soyleyeyim seni anliyorum bosanma kararini verdiginde cok net kesin bitti diyorsun bende oyle demistim ve ocakda o evden cikmistim ailem gelip almisti maayista davam vardi ve senin gibi acabalara dustum ama yok dedim bu duzelmez olan kendime olur yoluma devam ettim Bunda gordugum bir ruyanin etkiside cok buyuktur ve ondan kurtuldum simdi tekrar evlendim 2 bebegim var ve beni seven bir esim odusunceler gecici emin ol geciyor cok seyler yasamissin Allah korumus kurtulmussun sence bi daha ayni seyleri yasamaya degermi
ve sevgili peygamberimiz buyurmuslardirki
bir dag yerinden oynar derlerse inanin bir insan huyunu degistirmis derlerse inanmayin

tsk ederim yorumunuz icin.sizin adiniza sevindim.bnde bu sureci atltmk istiyrm cok bocaliyrm.artik mutlu olmk istyrm

İyi akşamlar.Gerçekten yaşadıklarınıza çok üzüldüm.Ama bir an normal bir evliliğiniz olduğunu ve bir arkadaşınızın size bunları anlattığını ve içimden dönmek geliyor dediğini düşünün.Tepkiniz veya cevabınız ne olurdu?

Canım benim verilmiş sadakan varmış ki canından olmamışsın ya çocuğuna vurduğunda Allah korusun kalıcı bir hasar verseydi... ALKOLİK bir adamdan herşey beklenir .... Çocuğunuzun selameti için dönmeyin kararınızdan :20::20::20:

İyi akşamlar.Gerçekten yaşadıklarınıza çok üzüldüm.Ama bir an normal bir evliliğiniz olduğunu ve bir arkadaşınızın size bunları anlattığını ve içimden dönmek geliyor dediğini düşünün.Tepkiniz veya cevabınız ne olurdu?

burdaki cogu arkadasin dedigi gibi donme derdim kesinlikle.
blki bn evimi mutfagimi yatagimi ozluyorum bilmiyrm.yada hayal ediyorum yemk yapiyim esim glsin karsiliyim kapida bu seyleri dusunerek blki hyal kurup duzelir saniyorum
yada aklim bna oyun oynuyor.
gercegin farkindayim ama kendimide bu dusuncelerden alamiyorum.

Sen bu adama dönersen kardeşim, sana her şey müstahak olur o zaman.
Sakın beni yanlış anlama,kötülüğünü istemem ama sakın böyle bir saflık yapma.

Ailenize ne kadar dua etseniz azdır.
Size dönersen bizi unut demişler.
Çünkü sizi sizden daha çok düşünüyorlar.
Boşanma aşamasında yaşadığınız gelgitler çok normal.
Önemli olan duygusal yaklaşıp yenik düşmemek...

merhabalar kizlar,
daha onceki konularimdada bahsetmistim esimle bosaniyoruz diye.
ben hala babamin evindeyim ve davam daha baslamadi ne yazikki.
ilk grldigim gunlerde okadar kararliydimki bosanmak icin okadar nefret etmistimki esimden simdiyse resmen bocalama donemine girdim.neyapacagimi bilmiyorum boslukta gibiyim.biliyorum farkindayim cok kotu seyler yasati bana ama neden boyle dusunuyorum simdi.ailem donememi kesinlikle istemiyor eger donersen bizi unut diyorlar.esimse arayip don duzeldim diyor.benim fikirlerinize ihtiyacim var ben 3 senedir cok kotu seyler yasadim iyi anlarimiz tabikide oldu ama kotuler onlari golgede birakiyor.aklima gelenleri maddeler halinde siralicam;
1-evliligimizin ikinci gecesi ortada hic bir sebep yokken icip beni olduresiye dovdu.
2-evliligimizin ilk bayraminin arefe gununde icip kardeslerimi gece yarisi evimize.cagirdi kavga etti onlarla ayrildik bir sure sonra ozur diledi geri dondum.
3-begendigim sarkicinin klibini izliyorum diye yine dovdu.
4-evlilik yildonumumuzden bi gun sonra sabaha kadar icip beni hic bilmedigim issiz biyerde sabaha krsi birakti.
5-bi sonraki bayramda ilk gun icip beni sehirden uzak bi yolda saclarimdan surukledi.
6-hamileligim boyunca ara ara 2-3 kisiyle kavga etti ben ayirmk zorunda kaldim.
7-hamileligimde karda gece yarisi yine beni sokakta birakti.
8-ailecek hep beraber oturup ictiler(kayinvalidem dahil)defalarca bense odada sessizce agladim.
9-en son zar zor babamlarin sayesinde ayri eve ciktim ondada haftanin 4-5 gunu alkol alip eve glip kavga cikardi bna vuracakken cocuguma vurdu.
yasadiklarimdan bende encok iz birakan seyler bunlar.daha cok var blki sorun belki degil.
suanda ise yasadigimiz iyi gunler kavgasiz gurultusuz gunler geliyor aklima cok sans verdim bi kere daha veriyimmi diyorum.oysa ilk geldigimde kararimi vermistim bitmisti.simdi neden boyle dusunuyorum.
yasadiklarimdan ornkler verdim lutfen sizde yorumlarinizi dusuncelerinizi yazarmisiniz.soyle donup bktigim zaman evliligimde esime buyuklerime karsi asla yanlisim olmadi hicbirzaman.tek yptigin hata yasananlari ailelere anlatmamdi hem onun ailesine hem kndi aileme bu yasadigim skntilar anlatiyrdum.normalde sesiz konusmayi sevmyen biriydim bu yasadikarim yuzunden dhada icime kpndim kimseyle sohbetedemez hale gldim.ben simdi neyapayim tesekkuler.

Zaten siz sürekli affettiginiz için bu durum böyle sürmüş eğer bir defa kararlı olsaydınız bu hallere dusmezdiniz. Kusura bakmayın belki uzaktan konuşmak daha rahat ama bir evlilik iki şeyden biter bence dayak ve ihanet siz ilkini şiddetli şekilde yasamissiniz bu adam sizi eşi olarak görse ıssız bir yere birakmaz zaten. Iyi anlar diyorsunuz oturup bi sayın ucu besi geçmez yazık ediyorsunuz kendinize Boşandıktan sonra rahatlığı görünce kararınızın ne kadar doğru olduğunu göreceksiniz. Yuva yıkmak zor ama yıkılan sadece sizin yuvaniz değil esiniz bir yuva kavramının ne demek olduğunu bilseydi çoktan duzelirdi. Vazgeçin sürekli tek taraflı fedakarlıktan. Bu sefer donerseniz daha şiddetli bir dayak sizi bekliyor olacak vr bu sefer yapayalnizsiniz size sahip çıkan bir ailede yok. Üç beş ii günü bir ömre tercih etmemeniz dileğiyle

Sanırım sen evlilik hayatını yaşamaya devam etmek istiyorsun, evlilik hayatını özlüyorsun bu nedenle aklına güzel hatıralarınız geliyor.. zannediyorsun ki her şey yoluna girecek mutlu olacaksın.. ama öyle olacağa hiç benzemiyor

tamam güzel günleriniz olmuş olabilir

ama hayvanları boğazlamadan önce boyunlarını okşarlar, eşin de arada sırada boynunu okşamış işte, onun dışında da hep seni öldürmüş.. evladın için dönme bu adama, yazık değil mi o çocuğa?

kesinlikle dönme ve affetme, tarih yne tekkerür eder.. alkol her şeyin düşmanı... hele o günahsız yavruyu dövdü dediniz ya içim cız etti, biraz sıkıntısı olur aa geçer yeni bir hayata başlamalısınız yavrunuzla

Afedersiniz ama siz şakamisiniz....boyle bi insani pardon ama bu adam insan bile sifatina koymamak lazım ailen arkadanda donmeni iste, iyo aileni ess gecip arkanizda birakip o mahlukata mi donuceksiniz sana söylüyüm bu adam düzelmez uzgunum

Yemin ediyorum çileden çıkmamak elde degil. Bukadar dayak yiyip affedim diyorsun dayak alışkanlık yapmış galiba kusura bakma :ssz:

Back
X