• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bir yanim dön affet diyor :'(

burdaki cogu arkadasin dedigi gibi donme derdim kesinlikle.
blki bn evimi mutfagimi yatagimi ozluyorum bilmiyrm.yada hayal ediyorum yemk yapiyim esim glsin karsiliyim kapida bu seyleri dusunerek blki hyal kurup duzelir saniyorum
yada aklim bna oyun oynuyor.
gercegin farkindayim ama kendimide bu dusuncelerden alamiyorum.
Ya cnm senin esin normal bi insan degilki bildigin piskopat:47:

Arkadaşım sen şaka misin? Ne geri dönmesi ben olsam o adamla aynı şehirde olmaktan korkardım... Adam içip dövüyor ve ilk gundenberi ve döneyim mi diyorsunuz ciddi dehşete düştüm

sakın dönme kardeşim her ne derse dedin evladını düşün bir insan 7 inde neyse 70 de de aynı olur bünlar affetilmicel olaylar allah başa getirmesin :(

merhabalar kizlar,
daha onceki konularimdada bahsetmistim esimle bosaniyoruz diye.
ben hala babamin evindeyim ve davam daha baslamadi ne yazikki.
ilk grldigim gunlerde okadar kararliydimki bosanmak icin okadar nefret etmistimki esimden simdiyse resmen bocalama donemine girdim.neyapacagimi bilmiyorum boslukta gibiyim.biliyorum farkindayim cok kotu seyler yasati bana ama neden boyle dusunuyorum simdi.ailem donememi kesinlikle istemiyor eger donersen bizi unut diyorlar.esimse arayip don duzeldim diyor.benim fikirlerinize ihtiyacim var ben 3 senedir cok kotu seyler yasadim iyi anlarimiz tabikide oldu ama kotuler onlari golgede birakiyor.aklima gelenleri maddeler halinde siralicam;
1-evliligimizin ikinci gecesi ortada hic bir sebep yokken icip beni olduresiye dovdu.
2-evliligimizin ilk bayraminin arefe gununde icip kardeslerimi gece yarisi evimize.cagirdi kavga etti onlarla ayrildik bir sure sonra ozur diledi geri dondum.
3-begendigim sarkicinin klibini izliyorum diye yine dovdu.
4-evlilik yildonumumuzden bi gun sonra sabaha kadar icip beni hic bilmedigim issiz biyerde sabaha krsi birakti.
5-bi sonraki bayramda ilk gun icip beni sehirden uzak bi yolda saclarimdan surukledi.
6-hamileligim boyunca ara ara 2-3 kisiyle kavga etti ben ayirmk zorunda kaldim.
7-hamileligimde karda gece yarisi yine beni sokakta birakti.
8-ailecek hep beraber oturup ictiler(kayinvalidem dahil)defalarca bense odada sessizce agladim.
9-en son zar zor babamlarin sayesinde ayri eve ciktim ondada haftanin 4-5 gunu alkol alip eve glip kavga cikardi bna vuracakken cocuguma vurdu.
yasadiklarimdan bende encok iz birakan seyler bunlar.daha cok var blki sorun belki degil.
suanda ise yasadigimiz iyi gunler kavgasiz gurultusuz gunler geliyor aklima cok sans verdim bi kere daha veriyimmi diyorum.oysa ilk geldigimde kararimi vermistim bitmisti.simdi neden boyle dusunuyorum.
yasadiklarimdan ornkler verdim lutfen sizde yorumlarinizi dusuncelerinizi yazarmisiniz.soyle donup bktigim zaman evliligimde esime buyuklerime karsi asla yanlisim olmadi hicbirzaman.tek yptigin hata yasananlari ailelere anlatmamdi hem onun ailesine hem kndi aileme bu yasadigim skntilar anlatiyrdum.normalde sesiz konusmayi sevmyen biriydim bu yasadikarim yuzunden dhada icime kpndim kimseyle sohbetedemez hale gldim.ben simdi neyapayim tesekkuler.

siz bu yazdiginiz maddeleri okudunuz mu hic?tam olarak neye istinaden bir yaniniz don diyor?bu maddelerin bi tanesi bile donmemen icin yeterli..allah askina akli selim dusun bu adamin duzelmesi mucize..ha ben mucizelere inanirim diyorsan sen bilirsin..Ayrica adamin bu yaptiklarini ailene anlatmican da kime anlatcan hatali falan degilsin..bence senin en buyuk hatan bu adam sans vermis olman

dön diyen tarafını buulup psikiyatra götür canım. acil müdahale lazım

Güzel kardeşim İnan içim yandı okurken. Yaşadıklarını emin ol tahmin ediyorum ve çocuğunun ilerde yaşayacaklarını tahmin etmiyorum çoook iyi biliyorum malesef. Bende sürekli sarhoş olan ve sarhoş olduğu da kendinden geçen bi babanın evladıyım. Şuan 25 yaşında ve evliyim. Ve hala bi bağrış duysam, sert sekilde kapı çarpsa, birilerinin bırak kavgayı yüksek sesle tartıştığını duysam elim ayağım boşalıyor resmen ve kalbim küt küt fırlıcak gibi oluyor. Psikoloğada gitsem, mutlu bir evliliğimde olsa bütün bunları atlatamıyorum. Sen geri dönersen çocuğunda bunları yaşayacak. Benim annem o zamanlar cesaret edemedi yapamadı ailesi illa gel dönme diyemedi. Kimseye demem boşan diye ama lütfen boşan bu yaratıktan. Dönüpte ne çocuğuna ne kendine eziyet etme.

Ayrıca seni gece sokağa bıraktığında başına bişey gelse nolacaktı belki namusuna bile laf atacaktı. Lütfen bunları sakin bi kafayla düşün ve bütün bu yaşadıklarının evlilikle uzaktan yakından alakası olmadığını anla. Bundan sonra herşeyin gönlünce olması dileğiyle...

Çok şey yaşamışsınız, sizi kırmak istemem.. Ama hala dönme düşünceniz varsa, kusura bakmayın ama bunun adı mazoşistlik.. sevgi, aşk falan değil..

kusura bakmayın ama böyle bi adama dönmeyi düşünmek mazoşistlikten başka bi kelimeyle açıklanamaz.

Bu numaraladığın şeylerin 1 tanesi bile boşanma sebebi... Hepsi bir arada olunca dayanılmaz bir hal alıyor. :53:

Açıkcası bu kadar kotu tecrubeler edinmisken evliliginize dair hala bi umut daha nasil besleyebiliyorsunuz ben anlayamadim?? Sizi sacinizdan suruklemesi veya alkol alip alip cocugunuzu bile dovmesinin affedilir bir yani var mi?? Kendinize acimiyorsaniz evladiniza aciyin ve ben değiştim yalanlarina asla kanmayin.. barismak seçenek bile olmamali kesinlikle hemde!!

1. maddeyi okuduktan sonra diğerlerine bakmadım bile...

Ben eşine dön derim, tabi mazoşist sen:27:

bence eşin alkolik çünkü her maddede içip seni dövmesinden bahsetmişsin. içki sorunu olan adam düzelmez, dayakçı ve psikopat olmasından bahsetmiyorum bile.

kendı evınızde yemek yapmayı hayal edıyorsunuz anlıyorum ama sonrası aklınıza glmıyormu yine dayak hadı kendınızı geçin ya çocuğunuz ona yazık değilmi

Neden bocaliyorsunuz anlamadim.... Hazir kurtulmusken neden o cehenneme dönmek istiyorsunuzki? Hadi sizi gectim cocugunuzu düsünün...kac kere sans vermissiniz ve nelere katlanmissiniz, bence artik arkaniza hiic bakmayin...haaa illa ücüncü sayfada haber olmak isterseniz o baska ozaman dönün... Bunun farkindasiniz dimi? Aman aaaa arada olabilir böyle karasizlik ama ailenize güvenin,en cokta evladinizi düsün, bu dayak esnasinda ona bisey olursa buna nasil katlanirsiniz allah korusun...

Duygularin normal. Insan beyni kotu seyleri unutup iyi seyleri hatirlamaya programlanmis. Ikilemde kalman bu yuzden. Ama emin ol dondugunde yiyecegin ilk tokatta butun mazin sana ayni aciyla geri gelecektir. Sonu da tahmin edebilecegin gibi buyuk pismanlik...

Acaba dön diyen tarafınız neyin kafasını yaşıyor? Adam sizi öldürecek hala bir tarafınız nasıl dön diyor anlayabilmiş değilim.

Eğer olur da dönerseniz 1-2 sene sonra "Erkek terörüne dur denilemiyor." başlıklı bir haberde yer alabilirsiniz benden söylemesi.
kesinlikle.. bi tarafiniz nasil hala affetmeyi dusunebiliyor? cok sukur aileniz yaninizda destekciniz... dha beterlerini yasayip ailesine anlatamayan onlara siginamayan nice kadın var.. yazik etmeyin hayatiniza ablam..

Beyninin oyunu bu..
Beyin kötü anıları çabuk unutur. Yoksa yaşayamayız.
Gelme bu oyuna.
Ben geldim ordan biliyorum.

Dayak yoktu ama diğer türlü şiddetin hertürlüsü vardı. Bunun yanında elbette iyi günlerimiz de oluyordu.
3 yıl ayrı yaşadık. Tam boşanacakken ben iyi günleri hatırlıyordum üzülüyorum vs.,
o sırada bu da çıktı karşıma herşeyi düzelteceğim benim hatamdı, affet dön dedi.
Hoop dönüverdim.
İnan bana, eskisinden daha kötü oluyor herşey.
Çünkü her türlü hatasının affedilebilir olduğunu biliyordu...

Sen şimdi dönersen bu adam seni döverek sakat bırakır. Allah korusun!

Ailenin sözünü dinle.

sakın sakın sakın sakınnnnnnn:53::53::53:

yuh bu ne ya....?

4-evlilik yildonumumuzden bi gun sonra sabaha kadar icip beni hic bilmedigim issiz biyerde sabaha krsi birakti.

hele bu ne ? gerçi hepsi ayrı bir rezalet....

bu nasıl bir reziliktir ya.....????

rezil
:22: ya rezillllll

merhabalar kizlar,
daha onceki konularimdada bahsetmistim esimle bosaniyoruz diye.
ben hala babamin evindeyim ve davam daha baslamadi ne yazikki.
ilk grldigim gunlerde okadar kararliydimki bosanmak icin okadar nefret etmistimki esimden simdiyse resmen bocalama donemine girdim.neyapacagimi bilmiyorum boslukta gibiyim.biliyorum farkindayim cok kotu seyler yasati bana ama neden boyle dusunuyorum simdi.ailem donememi kesinlikle istemiyor eger donersen bizi unut diyorlar.esimse arayip don duzeldim diyor.benim fikirlerinize ihtiyacim var ben 3 senedir cok kotu seyler yasadim iyi anlarimiz tabikide oldu ama kotuler onlari golgede birakiyor.aklima gelenleri maddeler halinde siralicam;
1-evliligimizin ikinci gecesi ortada hic bir sebep yokken icip beni olduresiye dovdu.
2-evliligimizin ilk bayraminin arefe gununde icip kardeslerimi gece yarisi evimize.cagirdi kavga etti onlarla ayrildik bir sure sonra ozur diledi geri dondum.
3-begendigim sarkicinin klibini izliyorum diye yine dovdu.
5-bi sonraki bayramda ilk gun icip beni sehirden uzak bi yolda saclarimdan surukledi.
6-hamileligim boyunca ara ara 2-3 kisiyle kavga etti ben ayirmk zorunda kaldim.
7-hamileligimde karda gece yarisi yine beni sokakta birakti.
8-ailecek hep beraber oturup ictiler(kayinvalidem dahil)defalarca bense odada sessizce agladim.
9-en son zar zor babamlarin sayesinde ayri eve ciktim ondada haftanin 4-5 gunu alkol alip eve glip kavga cikardi bna vuracakken cocuguma vurdu.
yasadiklarimdan bende encok iz birakan seyler bunlar.daha cok var blki sorun belki degil.
suanda ise yasadigimiz iyi gunler kavgasiz gurultusuz gunler geliyor aklima cok sans verdim bi kere daha veriyimmi diyorum.oysa ilk geldigimde kararimi vermistim bitmisti.simdi neden boyle dusunuyorum.
yasadiklarimdan ornkler verdim lutfen sizde yorumlarinizi dusuncelerinizi yazarmisiniz.soyle donup bktigim zaman evliligimde esime buyuklerime karsi asla yanlisim olmadi hicbirzaman.tek yptigin hata yasananlari ailelere anlatmamdi hem onun ailesine hem kndi aileme bu yasadigim skntilar anlatiyrdum.normalde sesiz konusmayi sevmyen biriydim bu yasadikarim yuzunden dhada icime kpndim kimseyle sohbetedemez hale gldim.ben simdi neyapayim tesekkuler.

Kendin için çok iyi bir karar vermişsin arkana bile bakma koş kaç git...!!! Nasıl bir işkence arıyorsunuz kendinize ki dönmeyi düşünebiliyorsunuz... Bazen gerçekten anlayamıyorum biz kadınları:20:

Aman Allah ım sakın sakın sakın. Lütfen dön diyen yanınıza kulaklarınızı tıkayın .

Asla böyle kesin konuşmam ama yazdıklarınızı okuyunca sizin için başka yol yok. Ortada kurtarılacak bir evlilikte , ilişkide yok. Sizi üzmek istemem ama ailenizin de desteğini almışken (ki bence bu durumda destek olmasalardı da bitmeli) lütfen kendinize , yavrunuza bunları daha fazla yaşatmayın .

Back
X