• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bir yanim dön affet diyor :'(

eltim.ne var ne yoksa herseyi anltmis oda bna beni hep anltmissin sen diyo.ama hep anlatmamistim dertlesmistim.aslinda ailem affeder benden ayri kalamayacaklari icin benim hatrim.icin uzulmiyim diye
cunku daha once hep boyle olmustu.
simdi yine ben onlarlada barisirim sn gl diyo.hayatimi size adicam diyor

esim cunku sucluyor beni.ben eltimle samimiydim.yani bnden yasca buyuktu abla gibi goruyodum.cok konusan konusmayi seven biridir bos bos muhabbetlr bile eder beni her aradiginda ona anlatiyordum boyle boyle yapiyor kayinvalide boyle yapti boyle dedi diye.kanima dokunan seyleri anlatiyodum ona.oda bna gecmiste olan seyleri anlatiyordu.ama benim anlattigim herseyi gitmis kayinvalidem ve esime anlatmis.bense onu bir dost saniyodum.simdi bn evin icinde olan herseyi anlatiyo konumuna dustum.
suc bnmmis gibi oldu bu yuzfende blki bocalama yasiyrm

Sen içinde bulunduğun durumu tam olarak tartamıyosun bence.
Senin yaptığın suç mudur eşinin yaptıkları karşısında.
Eşinin yaptığı işkencelerle senin eltinle yaptığın konuşmalar kıyaslanamaz ki yapma.
Zayıf noktanı biliyor eşin oradan yükleniyor.
Şu kadarcık şeyden suçluluk duyuyorsun eşine karşı.
O ise dünya eziyet yapmış unutmaya hazırsın:((
Eşini ailenin affetmesi filan önemli değil ki.
Sen yine aynı şiddete belki daha fazlasına maruz kalmayacağından,çocuğunla
güvenli bir ortamda yaşayacağından eminmisin?
Mesela eşin düzelmiş de napmış.İçkiyi mi bırakmış, psikolojik tedavi mi olmuş ne yapmış.?

Sen içinde bulunduğun durumu tam olarak tartamıyosun bence.
Senin yaptığın suç mudur eşinin yaptıkları karşısında.
Eşinin yaptığı işkencelerle senin eltinle yaptığın konuşmalar kıyaslanamaz ki yapma.
Zayıf noktanı biliyor eşin oradan yükleniyor.
Şu kadarcık şeyden suçluluk duyuyorsun eşine karşı.
O ise dünya eziyet yapmış unutmaya hazırsın:((
Eşini ailenin affetmesi filan önemli değil ki.
Sen yine aynı şiddete belki daha fazlasına maruz kalmayacağından,çocuğunla
güvenli bir ortamda yaşayacağından eminmisin?
Mesela eşin düzelmiş de napmış.İçkiyi mi bırakmış, psikolojik tedavi mi olmuş ne yapmış.?

ickiyi birakmismi bilmiyorum biraktim diyor ama bir ay oncr icip kapiya gldi.psikolojik tedaavide gormuyor kabul etmez zaten

eltim.ne var ne yoksa herseyi anltmis oda bna beni hep anltmissin sen diyo.ama hep anlatmamistim dertlesmistim.aslinda ailem affeder benden ayri kalamayacaklari icin benim hatrim.icin uzulmiyim diye
cunku daha once hep boyle olmustu.
simdi yine ben onlarlada barisirim sn gl diyo.hayatimi size adicam diyor

yav manyak mı bu adam sana yaptıklarına bi bak
bide geçmiş karşına evin içindekileri anlatmışsın suçlusun diyo
ne yapsaydın yaşadığın CEHENNEMl kimselere anlatamadan dertleşemen kanser olup ölsemiydin

sakın kanıp dönüyüm falan deme allahını sewersen güzelim hayatının hatası olur boşan gitsin sana yazık değilmi yavruna yazık değilmi hiç mi acımıyosun kendine

ve şunu untuma velevki kocan olacak kişi gerçekten pişman yaptıklarından herşeyin tüm eziyetlerinin farkına vardı diyelim
adam olsa utancından bırak seni aramayı karşılaştığında yüzüne bile bakamaz...onun için aklını başına topla

pardon ama siz bide bu adama dönmeyi mi düşünüyosunuz ben ilk dövdüğünde koymuştum kapının önüne bunlar bi alışkanlık kimse düzelmez vazgeçemez boşuna demiyorlar içki her kötülüğün anası diye kendinizi düşünmüyosanız çocuğunuzu düşünmelisiniz yarın birgün onada aynı şeyleri yaşatıcaktır

şimdi aileniz arkanızdayken sakın geri dönüyim demeyin gitsenizde geri gelirsiniz ama bu sefer ailenizde olmucak

dayak yemekten beynin hasar görmüş mantıklı düşünemiyosun :53::53: ıssız bi yerde bıraktıntan sonra eve nasıl döndüm kırıcı olduysam özür dilerim ama başa söylencek bişiey yok buna

beni sabah sattlerinde birakmisti yedi bile olmamisti saat.biraktigi yerde biz bir daire almistik ama insaatti.yani yeni yeni gelisen biyerdi orasi sabah saatlerindede hic kimse gecmez ordan.yolu biliyordum.ama yinede korktum.

gözlerim fal taşı gibi açıldı okurken :53: nedir bu yaaa
siz şuan da dönmeyi düşünüyosunuz, pskolojiniz bozulduğu için, şuan gerçekten kafanız yerinde değil gelgitler yaşıyosunuz ama lütfen biraz kendinizi çocuğunuzu düşünün adamı değil!
ayrıca ailenize anlatmayacaktınız da ne yapacaktınız? ailelere ufak tefek sorunlar anlatılmaz, bunlar zulümden başka birşey değil! bence de ya ailenizi unutun ya da eşinizi....aileniz çok doğru söylemiş..
kesinlikle dönüş yapmayın..

merhabalar kizlar,
daha onceki konularimdada bahsetmistim esimle bosaniyoruz diye.
ben hala babamin evindeyim ve davam daha baslamadi ne yazikki.
ilk grldigim gunlerde okadar kararliydimki bosanmak icin okadar nefret etmistimki esimden simdiyse resmen bocalama donemine girdim.neyapacagimi bilmiyorum boslukta gibiyim.biliyorum farkindayim cok kotu seyler yasati bana ama neden boyle dusunuyorum simdi.ailem donememi kesinlikle istemiyor eger donersen bizi unut diyorlar.esimse arayip don duzeldim diyor.benim fikirlerinize ihtiyacim var ben 3 senedir cok kotu seyler yasadim iyi anlarimiz tabikide oldu ama kotuler onlari golgede birakiyor.aklima gelenleri maddeler halinde siralicam;
1-evliligimizin ikinci gecesi ortada hic bir sebep yokken icip beni olduresiye dovdu.
2-evliligimizin ilk bayraminin arefe gununde icip kardeslerimi gece yarisi evimize.cagirdi kavga etti onlarla ayrildik bir sure sonra ozur diledi geri dondum.
3-begendigim sarkicinin klibini izliyorum diye yine dovdu.
4-evlilik yildonumumuzden bi gun sonra sabaha kadar icip beni hic bilmedigim issiz biyerde sabaha krsi birakti.
5-bi sonraki bayramda ilk gun icip beni sehirden uzak bi yolda saclarimdan surukledi.
6-hamileligim boyunca ara ara 2-3 kisiyle kavga etti ben ayirmk zorunda kaldim.
7-hamileligimde karda gece yarisi yine beni sokakta birakti.
8-ailecek hep beraber oturup ictiler(kayinvalidem dahil)defalarca bense odada sessizce agladim.
9-en son zar zor babamlarin sayesinde ayri eve ciktim ondada haftanin 4-5 gunu alkol alip eve glip kavga cikardi bna vuracakken cocuguma vurdu.
yasadiklarimdan bende encok iz birakan seyler bunlar.daha cok var blki sorun belki degil.
suanda ise yasadigimiz iyi gunler kavgasiz gurultusuz gunler geliyor aklima cok sans verdim bi kere daha veriyimmi diyorum.oysa ilk geldigimde kararimi vermistim bitmisti.simdi neden boyle dusunuyorum.
yasadiklarimdan ornkler verdim lutfen sizde yorumlarinizi dusuncelerinizi yazarmisiniz.soyle donup bktigim zaman evliligimde esime buyuklerime karsi asla yanlisim olmadi hicbirzaman.tek yptigin hata yasananlari ailelere anlatmamdi hem onun ailesine hem kndi aileme bu yasadigim skntilar anlatiyrdum.normalde sesiz konusmayi sevmyen biriydim bu yasadikarim yuzunden dhada icime kpndim kimseyle sohbetedemez hale gldim.ben simdi neyapayim tesekkuler.

hala dönüp dönmemek arasında kararsızsın şaka olmalısın hele ki ailen bu kadar kesin konuşmuşken o düzelmez kesinlikle aynı şeyleri yaşarsan bu sefer ailende yanında olmaz bu adamdan ne köy olur nede kasaba :47:

beni sabah sattlerinde birakmisti yedi bile olmamisti saat.biraktigi yerde biz bir daire almistik ama insaatti.yani yeni yeni gelisen biyerdi orasi sabah saatlerindede hic kimse gecmez ordan.yolu biliyordum.ama yinede korktum.

Ya başına birşey gelseydi orada.
Bunun hesabını nasıl verecekti kocan olacak o adam .

ickiyi birakmismi bilmiyorum biraktim diyor ama bir ay oncr icip kapiya gldi.psikolojik tedaavide gormuyor kabul etmez zaten

bak kendi ağzınla diyosun bu insanla yaşanırmı canım
bu adama dönmek gururuna ters,kadınlığına insalığına ters,güvenliğine sağlına ters,yavruna anneliğine ters düşer

arkadaşım sanırım canına kastın var senin.
bari kendini düşünmüyorsun çocuğunun psikolojisini düşün.

leyla sana bu şekilde davrananan kişiyi hala istiyor olamazsın şu an mantıklı düşünemiyorsun o kadar geçirmiş olduğun kötü günlerin içinde yaşadığın bir iki güzel günler için mi yeniden eziyet çekmeye döneceksin adam değişmez bu saatten sonra seni tekrar döndürmek için yeniden dövmek için çağırıyor belli

bu kadar olay yaşamıssın adamın sana yada çocuguna sevgisi olduğunu mu düşünüyorsun iyi düşün yarın birgün müge anlıya çıkarma aileni kızımızın kocası alkolikti eziyet ediyordu sonra kızımızı öldürdü diye. yapma bu günler de gececek ailen var yanında sakın dönme o adama sonun ne olacak belli yapma kendine çocuğuna ve ailene

Günaydın Leyla
Nasılsın ?
Şu an ki düşüncen ne ?

ne olursa olsun boşanırken bu tür şeyler hissetmen normal...
üstelik eşinde arayıp kafanı karıştırıyo..
bu adam düzelmez daha çok yıpranır bide dayak yersin üstüne..
hazır kurtulmuşken tekrar başa sarma...

Öncelikle içinizdeki hayvanseverliğe bir `dur!` deyin!

Sizin yerinizde olamayıp sırf aileleri destek olmuyor diye o haydutları çeken sayısız kadın var!
Hem kendileri hem evlatları türlü işkenceye maruz kalıyorlar:
Sırf gidecek yerleri olmadığı için!
Aileniz de sizi destekliyorken hiç bulaşmayın bu hataya, aynı suda iki kez yıkanmak intihar olur!
Bu tür insanlar asla düzelmez!

Lütfen `affet` diyen yanınız hortladıkça bu yazdıklarınızı okuyun..
Sakın bir hata yapmayın, sonuçlarına sadece siz değil evladınız da katlanmak zorunda kalacak artık!
Ha bir de bir çocuk daha olursa o esnada size bir ortak daha!

Bu kadar insan sayfalarca bu işin tuhaflığından, bu işin absürdlüğünden, bu işin insandışılığından bahsetmişse hepimiz birden yanılıyor olamayız, bir mucize olup da meleğe dönüşmeyecek o adam!
Lütfen selim kafa ile düşünüp ateşe atmayın kendinizi.

Son düzenleme:
Peki canım neye güvenerek döneceksin.
Ne gibi bir hayalin var evine ,kocana döndüğünde.
Nasıl bir garantin var elinde.

bilmiyorum blkide bosanmk agir geliyodur bna suan yasadiklarim her nekadar kotu olsada.zaten normlde herseyi kafama cok takan biriyim.
yasadiklarimdan dolayi psikolojimin iyi olmadigini biliyorum sarsildim cok.

cocuguna vurabılmıs bırını degıl kocam annem babam olsa affetmem! sen evlenır evlenmez sıddet gordum dıyorsun ama bocalıyorsun. dunyada baska erkek mı kaldı? evlılık tamam kabul zor ınsa edılıyor ama onun bunu yıkmaya zaten bastan berı kararlı oldugu bellı sen nıye zorla evlı kalayım dıye dıretıyorsun kı? aılende arkanda duruyorken hazır evını barkınıda ayırmısken yolla adamı. dunyaya bırkere gelıyorsun. cocuguna huzurlu hayat saglamak gerekır sıddetle buyumemesı gerekıyor.

Back
X