- 25 Ağustos 2016
- 2.769
- 6.333
- 158
- Konu Sahibi birdelimuallime
-
Evet işte benim de anlamadığım kısım o, gelmiş üniversite çağına ilkokul çocuğu gibi her olayda bize gönderiliyor. Diyorum gitsin kalsın kendi evlerinde diye, böbreklerinden rahatsızlığı var üşüttüğü zaman ciddi hasta oluyor tamam ama kendi çocuğunu düşünmeyip gezmeye giden kv nin yerine ben mi düşüneyim. Bir olur iki olur her ay istisnasiz aynı sorunu yaşıyorum ve artık tak etti canıma çektim resti.Kaynınız koca adam çocuk değil tek başına kalamıyor mu?
Iyi yapmışım dimi :/Abi-kardeş sahanda yumurta yapıp yesinler...
İyi gezmeler Size...
Yaz günü niye üşüyecekmiş. Gece kalkıp üstünüde örtmeyeceksiniz nasıl olsa haa sizde kalmış haa evinde. Kv arayıp kendisine söyle bence bunlarıEvet işte benim de anlamadığım kısım o, gelmiş üniversite çağına ilkokul çocuğu gibi her olayda bize gönderiliyor. Diyorum gitsin kalsın kendi evlerinde diye, böbreklerinden rahatsızlığı var üşüttüğü zaman ciddi hasta oluyor tamam ama kendi çocuğunu düşünmeyip gezmeye giden kv nin yerine ben mi düşüneyim. Bir olur iki olur her ay istisnasiz aynı sorunu yaşıyorum ve artık tak etti canıma çektim resti.
Evet işte benim de anlamadığım kısım o, gelmiş üniversite çağına ilkokul çocuğu gibi her olayda bize gönderiliyor. Diyorum gitsin kalsın kendi evlerinde diye, böbreklerinden rahatsızlığı var üşüttüğü zaman ciddi hasta oluyor tamam ama kendi çocuğunu düşünmeyip gezmeye giden kv nin yerine ben mi düşüneyim. Bir olur iki olur her ay istisnasiz aynı sorunu yaşıyorum ve artık tak etti canıma çektim resti.
Iyi yapmışım dimi :/
Valla hiç birisini de yapmıyorum kışın soğuğunda da geldi biz nasılsak o da öyleydi hani ekstra bir şey yapılmıyor. Ama yine bana geliyor yine bana geliyorHaziran ayında, 18 yaşında genç kendini üşütmeyecek kadar kendine bakar yahu, abartmasınlar.
Hani epilepsi hastası falan olur, o zaman anlarım. ama böylesi saçma... Üşütmesin diye napıyorsunuz, çorap mı giydiriyorsunuz? Terlik mi koyuyorsunuz ayagına?
Haziran ayında, 18 yaşında genç kendini üşütmeyecek kadar kendine bakar yahu, abartmasınlar.
Hani epilepsi hastası falan olur, o zaman anlarım. ama böylesi saçma... Üşütmesin diye napıyorsunuz, çorap mı giydiriyorsunuz? Terlik mi koyuyorsunuz ayagına?
Ben bebeklerime bile yapmadım onu alışmasınlar diye :))Bence, terleyince havlu koyuyordur sırtına :))
Eşim aratmıyor ki, öyle söylersek bir daha evimize gelmezmiş ne yapayim yani derdimi anlattığım halde gelmeyecekse gelmesin diyorum yok istemiyor aramamı. Baktım hem eşim arada kalıyor hem evde huzursuzluk oluyor hem ben dışında herkes keyfine bakıyor aldım bileti gidiyorum.Yaz günü niye üşüyecekmiş. Gece kalkıp üstünüde örtmeyeceksiniz nasıl olsa haa sizde kalmış haa evinde. Kv arayıp kendisine söyle bence bunları
Ben bebeklerime bile yapmadım onu alışmasınlar diye :))
Terli terli soğuk su da içiyorlar hem bir şey olmuyor
Git canım git dinlen. Bi daha ki geleceğinde yine aynısını yao belki anlarlarEşim aratmıyor ki, öyle söylersek bir daha evimize gelmezmiş ne yapayim yani derdimi anlattığım halde gelmeyecekse gelmesin diyorum yok istemiyor aramamı. Baktım hem eşim arada kalıyor hem evde huzursuzluk oluyor hem ben dışında herkes keyfine bakıyor aldım bileti gidiyorum.
Hayır ben olmasam ne yapacaklardı mesela paşa paşa gelip onunla kalacaklardı, ee şimdi de ben yokmuşum gibi davranın dimi ama yok eşşek olana semer vuran çok olur hesabı herkes halinden çok memnun. Bu gitmemden de anlamamaya yatıp tekrar böyle bir şey yaparlarsa zaten kimse engel de olamaz bana. Umarım anlarlarKaynım dediğiniz kişi 17 - 18 var sanırım en az. Neden tek kalmıyor? Hamile insan rahat edemez yani normalde de bana sizde kalması mantikli gelmedi. Ben de istemezdim gelmesini kocaman oğlan gitsin kalsın evinde. Yok bırakmıyorlarsa da otursun anası evinde oğluna baksın. Resmen saçmalık yaptıkları. Gitmekle çok iyi ediyorsunuz valla gezin. Bir daha da kabul etmeyin. Herkes doğurduğuna sahip çıksın!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?