Bir yanım git diyor,bir yanım vicdanımın sesini dinliyor

Evet işte benim de anlamadığım kısım o, gelmiş üniversite çağına ilkokul çocuğu gibi her olayda bize gönderiliyor. Diyorum gitsin kalsın kendi evlerinde diye, böbreklerinden rahatsızlığı var üşüttüğü zaman ciddi hasta oluyor tamam ama kendi çocuğunu düşünmeyip gezmeye giden kv nin yerine ben mi düşüneyim. Bir olur iki olur her ay istisnasiz aynı sorunu yaşıyorum ve artık tak etti canıma çektim resti.

Sebebi böbrek üşütmesi değil kızlarla fazla haşır neşir olmasın, evde parti vermesin, orayı burayı fazla kurcalamasin ve en önemlisi önüne sıcak yemek koyan olsun otursun ders çalışsın diye size gonderiyorlar. Kendileri de ergen başında bekçilik yapmak istemiyorlar belliki

Beni ağır eleştiren kişiler olmuş, sadece çok klişe ama doğru bir söz bırakacağım şuraya "yaşamadan kimse bilemez". Bir defa olur çok darda kalınır zaten kimsenin bir şey demesine gerek kalmadan ben ağırlarım. Ama özellikle belirttim her ay tekrarlanan bir durum var ve yapılan bir emrivaki var buna nasıl sessiz kalınır ben bir yolunu bulamadım üstüne hamileyim ve kendime evime bile zor bakıyorken benden yatılı misafir agirlamam beklenirse ben ne yapabilirim ki. Ben maalesef sizler kadar ütopik düşünemiyorum bu da benim kusurum olsun.

Hayır siz en doğrusunu yapmışsınız. Ben üni sınavına hazırlanırken anne babam günlerce nöbet tutarken tek kaldığımı bilirim. Aç mı kaldım ? Hasta mı oldu hayır. Ayrıca bu bir sorumsuzluktur. Hasta olmak bahane. Siz 5 aylık hamile eşek gibi çalışacaksınız kızı ağırlamak için kız da oh sefam olsun. Ben bu konuda size kesinlikle hak veriyorum fakat kalıcı bir çözüm bulmalısınız. Hadi bu ay gittiniz başka bir yere gelecek 11 ay her seferinde şehir şehir dolaşacak misiniz?

Yazık bacım sana ya. Bebisinle güzel güzel gezmelere git dediğin gibi. Hamile bi insana bu kadar yüklenilmez her ay her ay b*kunu cikartirlar. Senin evliliğini etkiler. Bak cnm hamileliğini rahat geçir, geçirki bebeğini sağlıklı kucağına al. Ben de 5 aylık hamilelikte yemek yapamıyordum. kv dırdır indan 'at gibiydim' demelerinden esimle aram acilmisti inat ettim herseyi yapmaya calistim fakat sonuc 2 hafta hastanede yattım düşük tehlikesi geçirmiştim. Bebegim 2 hafta once dogdu normal tarihten. Canini hiç biseye sıkma keyfine bak cnm. Bayramınız mübarek olsun.

Back
X