Bir yanım git diyor,bir yanım vicdanımın sesini dinliyor

Vallaha git kardesim. Mümkünsee kendine güzel bir otelde ayarla gel keyfim gel. Keyif yaparken esine resim atmayi unutma. Cocuk gelince kv deye deki "Artik kendi bebegim var,baskalarin bebeklerine artik bakamam" takdir ettim sizi

Bu kaynanalar bazen insanı deli ediyor. Hiç alttan alma çocuğunla başına sararlar yarin.

Eh dua edelim de bu yıl kazansın üniversiteyi. 1 yıl daha hazırlanır falan Allah korusun.

En doğrusunu yapmışsınız. Herkes kendi doğurduğundan sorumludur. Hastalık olur, önemli bir durum olur amenna ama keyfi olunca adam kullanmaya girer bu durum.

Aslında yaptığınız doğru ama bana nedense gitmeyeceksiniz gibi geldi.

Vallahi düşünmüyor değilim bunu da, o yüzden bir şeyler yapıp set çekmem gerekiyordu ilk girişimde bulundum bakalım ne olacak

Yaptıkları düşüncesizlik. Öte yandan ben olsam zaten sınava bir şey kalmamış, zaten daha önce de gelmiş, biraz sabrederdim. Ama sınavdan sonra yok gezsin yok kafa dağıtsın gibi şeylerle yine göndermeye kalkarlarsa bu sefer eşime tatlı dille "bak ben bundan gocunmuyorum, sınav zamanı şu durumuma rağmen idare ettim ama artık onların beni idare etmesi gerekiyor" derdim.
İyi mi yaptınız bilemiyorum şu an, buradan anladığımsa içinize sinmediği.

Vallaha git kardesim. Mümkünsee kendine güzel bir otelde ayarla gel keyfim gel. Keyif yaparken esine resim atmayi unutma. Cocuk gelince kv deye deki "Artik kendi bebegim var,baskalarin bebeklerine artik bakamam" takdir ettim sizi
Cok iyi fikir vallahi hiç haberleri yok gideceğimden bayram sabahı çocuğu yollamaya niyetli keyiflerine bakıyorlardır sabah hikayeme aticam bileti şok olsunlar:))

Eşimle bu minvalde belki on defa konusmusumdur evlendigimden beri böyle yani halden anlamıyorlar ki. Dediginiz gibi bu son sabretsem mi dedim ama bana sormadan "iyi misin ne haldesin biz böyle bir şey düşündük ama halin var mı" diye bir fikrim bile alınmadan emri vaki yapılınca tak etti canıma. Içim yanıyor üzgünüm çok yani eşime üzülüyorum sadece ama bana başka seçenek de bırakmadı ki

Ben haksız olduğunuzu düşünmüyorum, hani bir laf var ya keskin sirke küpüne zarar o misal olmuş sizinki.
Biraz daha taktiksel yaklaşmalısınız çünkü eşiniz karşı çıkamıyor ailesine.

Ben haksız olduğunuzu düşünmüyorum, hani bir laf var ya keskin sirke küpüne zarar o misal olmuş sizinki.
Biraz daha taktiksel yaklaşmalısınız çünkü eşiniz karşı çıkamıyor ailesine.
Evet işte ben de direk tartışma çıkarmamak adına böyle bir yol buldum. Hem eşim ailesine bir şey söylememiş olacak hem de ben birebir diyaloğa girmemiş olacağım. Yanlış mı yapmışım ki bana en mantıklı çözüm bu gibi geldi

Çok iyi yapmışsınız vicdaninin sizlamasi gereken kişi siz değil de hamile hamile sizin başınıza koca oğlan gonderip kendileri gezmeye giden kv görümce ve buna ses çıkarmayan kocaniz olmalı. Tatilinizin keyfini çıkarın ve asla gerisini düşünmeyin..

Bayramı da içine alan bir süre olduğu için duraksıyorum açıkçası. Siz yine bileti almış olun, yine gidecek olun ama son anda sancınız, ağrınız olsun gidememiş olun mesela Misafir geri püskürtülmüş siz de eşinizle bayramda beraber olmuş olursunuz. Olmaz mı?

Şimdi misafir bayramda gelecek ben yarın gidiyorum, yarın sancım tutmuş gibi yapıp geri dönsem bile onlar ertesi gün gönderecekler çocuğu. Bu numarayı önceden de denedim oradan biliyorum sabahtan akşama kadar inledim sızladım ah şuram ah buram kv aradığında da aynı şekilde devam ettim ne eşim ne kv "ayy senin hiç halin yok çocuk gelmesin yat dinlen" demedi. Yani nasıl desem hani bir sabır eşiğiniz olur da o eşiği geçtikten sonra gözünüz hiçbir şey görmez ya o haldeyim iki gün salya sümük ağladım hormonların da etkisiyle yedim bitirdim kendimi kimsenin umrunda olmadı. Böyle içimden gelmeye gelmeye yapıyorum ama biliyorum ki bunu yapmaya mecburum çünkü cidden kimse beni anlamak istemiyor(

Her ay nereye gidiyorlar ki bu kadar..ben olsam kaynim gelince hic acmisin fala filan diye sormaz,rahat ders calisamayacagi ortam yaratir.tv sesi acma gibi.varsa interneti kapattirma gibi..bu sayede annesine sizde kalmak istemedigini soyler sanirim...cokmu entrikaci oldum:)

Abartilmis buldum durumu.
Eşinizin kardeşi, kalabilir.
Çocuğun yapması gereken bazi durumlarda size yardim etmek.
Misal sofra hazırlamak, toplamak, kendi çamaşırlarını yikamak vs.
Ne gibi bı yuku olabilir ki?
Alt tarafı 18 yaşında bir ergen.
Sinavlarida varmış, destek olmak lazım.
Yengesi olarak çocuğu yönlendirebilirsiniz. Diye düşünüyorum.
Sizede arkadas, destek olur evin içinde.
Aile olmak bunu gerektirir.
Yoksa çok kolay herkes kendi kosesinde yaşasın demek.

Bilemiyorum. Benim kardeşimi eşim istemese cok kirilim.

Dimi herkes bir oturup düşünsün istiyorum. Teşekkür ederim düşünmemeye çalışacağım engel olabildigim kadar

Eşimin kardeşi tabi ki kalabilir ama her ay tekrarlanan bir olaya maruz kalıyorum. Hani herkesin bir rahatsızlığı olur meşgalesi olur anlarım seve seve kalsın derim ama keyfi olarak gezmelere giden bir adet aile fertleri, hamile haliyle misafir ağırlamaya mecbur bırakılan bir adet ben var. Bana fikrim dahi sorulmuyor ki formaliteden de olsa bir sormak bu kadar zor olmasa gerek. Kırgınım üzgünüm yani eşime, ailesine hepsine.

Evli bir ciftin evine her ay 1-2 haftaliga kocaman adami yollamak ne kadar mantikli sizce? Hepimizin kardesi var,ama kimse zoraki durum yoksa baskasinin evinde bu kadar cok kalmamali. Is güc insanin kendine yetiyor. Üstelik hamile bir bayanin evinde hic isi yok. Kv de oglunu o kadar düsünüyorsa sinava kadar gezmesin bir zahmet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…