bir yanım kal diyor bir yanım git

ya keşke bunu eşinize söylemeden yapsaydınız.

şimdi yaparsanız olmaz tabiii...

peki artık görüşmediklerinden eminmisin?

eşimin kendi telefonundan görüşmediğine eminim ama tabiki zincirle tutamıyacağıma göre emin değilim yani görüşüp görüşmediklerini bilmiyorum

kadını arayın ve tehdit edin.

eşime bir şekilde iletişime geçersehniz elimdeki tüm dökümanları kocana veririm deyin. eşim canımı sıkarda boşarsam burnunuzdan getiricem ikinizinde diye söyleyin.

eşinie de dökümanları sakladığınızı ayağını denk almasını söyleyin.

sizi bir kaz kez aldatmış hatta daha yeni evliyken aldatmış birinden neden çocuk sahibi oldunuz?

eşinizsizibn onu asla bırakamayacağınızdan emin. çünkü çocuk yokken de aldatmış gitmemişsiniz. yine gidemezsiniz diye rahat davranıyor. şuan geri adım atmasının bence tek sebebi kadının evli olması ve onu korumak istemesi.

lütfen kozları doğru kullanın. ipleri elinize alın

kızıma hamileyken yani hamile olduğumu bilmeden ayrılmıstık evden gitmişti kararlıydım ayrılmaya ama hamile olduğumu öğrenince geri adım atmıstım ve birleşmiştim kadını aradım ve söyledim bunları zaten ama bana dedi iyi ara söyle durma dedi

eceline susamış edepsiz kadın...

o zaman arayın söyleyin. ya nebiliym. Allah korusun yerinizde olsam eşimin öleceğini yada şiddet göreceğimi bilsem söylerim. ve onu terk ederim. çok istiyorsa beni paspas olsun ayaklarıma

Allah yardimcin olsun cnm ama onlari yakaladin ve seni de davet ettiler aralarina ne demek yaaa. Valla nutkum tutuldu birdaha okudum acaba yanlis mi anladim diye. Canim buna ragmen nasil devam ettin bu adamla yaaa

evet cok edepsiz konusalı 2 gün olucak kadınla ağzımın içi sinirden yara oldu dudaklarım olduğu gibi şiş aslıında sundanda korkuyorum eşim ayrılırsak kızımı alıp gideceğini söylüyor ya yaparsa ya alırsa kızımı mahkeme vermez biiliyorum ama mahkemeyi kim dinler diyor bana sıkıyosa alırsın diyor bana

Allah yardimcin olsun cnm ama onlari yakaladin ve seni de davet ettiler aralarina ne demek yaaa. Valla nutkum tutuldu birdaha okudum acaba yanlis mi anladim diye. Canim buna ragmen nasil devam ettin bu adamla yaaa

yeni evliydim canım ve kendi secimimdi herkesi karsıma almıstım herkese rest cekmiştim onun için ve içime attım kimseye söyleyemedim zor oldu cok zor oldu ama bugünlere getirdim daha kac oldu ben sayısını unuttum eskiden yakaladığımda ağlardım bağırırdım kavga ederim ama suan o yok ağlayamıyorum bağıramıyorum kavga edemiyorum bukez neden böyle oldum kafam durdu öylece kaldım o ise hiç bişey yokmus gibi suan sadece bidaha olmayacak kapattık dio kendince ama ben öyle değilim ama naptımı yada napıcamıda bilmiyorum

senin gözünü korkutuyor. bu imkansız. kaçıracak ama nereye kadar?

sonuçta bir işi var ve çalışıyor. devlet bulur.

bu saçmalıklardan korkma.

bebeğime büyünce senin beni kaç kere aldattığını anlatıcam de sende.

işi çirkefleştirme boyutuna getirmiş.

Son düzenleme:

Kimseye aldiris etme bosan cnm oyle kolayda degil almak cocugu. Mahkemede herseyi anlatirsin kanitta sun onlerine nereye aliyormus cocuugu. Hem hakim boyle surekli aldatan birine mi verecek cocugu. Sen hic sIkma canini ama bence bosanmayi dusun derim. 7 koca seneden bahsediyoruz. Bence yeter demen gerek cnm.

haklısınız galiba sevmek tamamda nereye kadar değilmi

mahkeme küçücük bebeği geçmişinde şaibeli ilişki olan babaya değil, anacığına verir.
bu adam senin boşanma davası açmandan korkuyor, o yüzden sana boş tehdit savuruyor.

canım güvensizliğinden değil bence yılların yorgunluğundan.

zaten iyi bir avukatla iyi bir tazminat ve nafaka alırsın. bebeğin velayetini de alırsın.

bence kadının kocasını tanıyorsan ondan da yardım isteyebilirsin.
adam sakince anlat. 6 aydır eşim eşinizle mesajlaşıp konuşuyormuş bunlar dökümanları deyip sun eline. ama eşim bunu size söylediğimi bilmesin çünkü hayatım sözkonusun de.

ayrıca cep telefonuna gelen aramaları geçmişe yönelik buluyorlar. o da kanıtlar. istersen kadına da dava açabilirsin.

birşeylere başlarsan devamı gelir hiç korkma.

at üzerindeki ölü toprağını.

Canim calisiyormusun bilmiyorum ama artik biseyler yapma vaktin gelmiskendini gecindirebilecek duruma gel ha deyince olmaz bu isle biliyorum ama cabala su an ve hazir olunca gerekeni yap, bu adam ne zaman iflah olur bilinmez senin duygularini koreltmesine izin verme

haklısınız galiba sevmek tamamda nereye kadar değilmi

Cnm bukadar cok sabretmenin nedeni buyuk bir ihtimalle herkesikarsiniza alarak evlenmis olmanizdi. Fakat sunu da dusun cnm en guzel yillarini yanlis bir adamin belki birgun duzelir dusuncesiyle heba etmissin. Bari bundan sonrasini guzel ve kafan rahat gecir bebeginle birlikte insallah.

Canim bir cok evlilikte buna benzer seyler olmakta ne yazikki, bir cok kadin tepki gosterip aninda bosaniyor kendi yolunu ciziyor, bir coguda cocugunu, maddi sikintilarini,sevdigini vs. one surerek surekli affediyor bunu ayni evde birer ev arkadasi gibi yasayip uc maymunu oynayarak hayati erteliyor..
Yasamayan tabiki seni cok kolay anlamaz ama, belki bir defa affedilir hadi iki diyelim seytana uydu ama inan bu sekilde pisman olup tekrarlamayan erkekler oyle azki piyongo gibimi demek gerek:)

senin esin anlattigina gore bunu aliskanlik haline getirmis zaten ,sanki benim fikrim ayrilik olmasa bile bir surede olsa tepkini gostermenden birakip gitmenden yana, o zaman basina dank edebilir bir cok sey, kaybetmesinin acisini hissedebilir , hemde kendi ailesine ve senin ailene karsi dusecegi durum ile kendini toparlar, silkeler diye dusunuyorum..

Dahada olmadi bilemiyorum sende calisirsin, ailen arkanda ayriladabilirsin, insanin grurunu, onurunu, kendine olan guvenini kaybetmesi daha buyuk bir kaybedis bence esten..

O kadin gibi yuva yikanlarida Rabbime havale ediyorum, hic bir zaman yuvalari olmasin insaallah...

Yalniz son olarak ben senin yerinde olsam bir sekilde o kadinin kocasina iletirim bu durumu, ne biliyim isyerine yazarim isimsiz, yada disardan bir telefon acarim kendimi tanitmadan , ...Bu durum senin iliskini kurtarmaz o olmazsa esin icin belki bir baskasi ama , o kadinda cezasini cekmeli...

Iyi dusunmeli, herseyi iyi ayarlamali, kararli olmali, ve dik durmalisin, hemen yelkenleri suya indirmemeli ciddi gorunmeli , kan kusup kizilcik serbeti ictim diyebilmesin ki seni kazanmak icin ugrassin, biliyorsunki zor kazanilan seyler degerlidir..

Hersey gonlunce olsun, ve hayirlisini dile her zaman, hayirlisi olsun...

hakkınızda hayırlısı olsun .Erkekleri anlamak güç gerçekten.bence de kesinlikle o bayanın eşine de anlatmalısınız durumu.Yazık onu da saf yerine koymasınlar...

mahkeme küçücük bebeği geçmişinde şaibeli ilişki olan babaya değil, anacığına verir.
bu adam senin boşanma davası açmandan korkuyor, o yüzden sana boş tehdit savuruyor.

evet haklısınız

inşallah yapabilirim canım cesaretimi toplayıp bunu yapmam mantıklı olucak galiba

o resimdeki senin bebeğin mi

evet o benim kızım suan 19 aylık canım

calısıyordum bebeğim erken dounca ayrılmak zorunda kaldım hep ümit ettim ama düzelmedi işte

evet canım aynen herkesi karsıma aldım herkes olmaz dedi ben olur dedim evlendim biz demedikmi sana denmesini göze alamadığımdan ve sevdiğimden sabretmem ama ben gün gün ölüyorum sanki artık nefes almak bile zor geliyor bebeğim olmasa belki canıma bile kıyardım ama onu kimseye bırakamam hem kime bırakıcam ki

o dökümanların çıktılarını al ve zaman kaybetmeden adliyenin yolunu tut. yaşadıkların bir kadının başına gelebilecek en kötü şey. gururunuzu hiçe sayan bir adamla nasıl devam edebiliyorsunuz. senin yerinde olsam o kadının kocasını arar herşeyi anlatır sonra kocama ve o kadına dava açardım. eşininde çocuğu alırım falan demesine hiç takılma çocuğunu düşünseydi bunları yapmazdı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…