bir yanım kal diyor bir yanım git

öncelikle yorum yapma özgürlüğü var tabiki sizinkide bir düşünce bir yorum ama yasamadan böyle söylemek emin olun kolay benim annem babamda ayrıldılar ve ben bir kız cocuğu olarak babanızın olupda olmaması cok kötü olduğunu biliyorum ve bunu kızıma yasatmamak için elimden geleni yapıyorum evet sevgim var yok değil sevgi istediğinizde cıkarıp kenara koyulan birşey değil elinizde olan bir sey değil yani anlıyormusunuz ben mantığımla duygularımın arasında kalmıs durumdayım ve burda dert anlatıldığında derdine care olup acısını hafifletmek için yorum yapan arkadaslara bunu asabileceğimi biliyorum aileler devreye girdiklerinde birgün siz affetsenizde aileler affetmiyor bahsettiğimiz sey evlilik bir anda evleniliyor ama onca emek ve zman var ve bir cocuk bir anda silip atmak kolay olmuyor anlıyormusunuz

insan önce kendini sevmeli bence, bu kadar aldatılıp hep affeden bir kadına kim saygı duyar, eşinizde saygı duymuyo size, böyle devam edicek bu emin olun, çocuğunuz kızsa ilerde evlenmeye korkacak acaba bendemi aldatılırım annem gibimi olurum diye, erkekse babadan ne gördüyse bigün o da aynısını bi el kızına yapacak, perşembenin gelişi çarşambadan bellidir derler, saçma sapan bi baba olucana babasız büyüsün psikolojisi sağlam olsun, benim nice arkadaşım var aileleri boşanmış ama anneleri dağ gibi arkalarında, öyle kadınlarki kitap gibi aç oku, her sayfaları ayrı hikaye ayrı mücadele, ama kadın budur beahh diyosun, ama sizin buna cesaretiniz yok belli, o zaman hiç eşelemeyin telefon falan karıştırmayın, yani adam evet seni aldatıyorum dese gitme cesaretin olsa dicem ki delil bul yüzüne vur, bud yok ne diye canını üzüyosun görme duyma

merhaba
ben 7 yıllık evliyim çok sevdim ve kaçarak ailemi karsıma alarak evlendim ama mutluluğumuz malesef fazla sürmedi her seferinde düzelirmi diye affede affede 7 yıllık evliyiz...ilk aldatması 9 aylık evliyken basladı enson mayıs ayında eskisevgilisiyle yakaladım ve ben 1 hafta öncesine kadar hersey düzeldi artık derken yine bir vurgun yeedim her yakalanmada birdaha olmıcak söz diyen yeminlerle ikna etti beni bende sevdiğim için affettim en son 1 hafta önce kendi telefonumun internetten hattımın detaylarına bakıyordum sonra hiç bakmadımsey aklıma geldi onunkine bakmak ve baktım aynı gün içinde aynı numarayla 6defa görüşme ve dakikalarca dikkatimi cekti sadece ogüne baktım kapattım eşim gelince onumaranın kime ait olduğuna bakmak için telefonuna baktım hakan diye yazıyordu bir erkek bir erkekle dakika bası nekonussunki cokyakın olması lazım ama eşimin hakan diye arkadası yoktu eşime dedim buhakan kimteldeki işyerinden arkadas dedi gecti ertesi gün anneme numarayı verdim aradı cevaplanmadı telefonu ve 1 saatsonra annemi arayan bir bay anneme benim eşimin telefonunu neden arıyorsunuz kimsiniz dedi annemde yanlıslık oldu dedi ve kapattı sonra ben aradım telefonu hakan beyle görüşebilirmiyimdedim bayan ne hakanı burda hakan diye biri yokdedi eşime anlattım bayan oldunu telefondakinin eşim işyerinden bayan arkadası oldunu onunişten ayrıldını ve iş bulması için telefon numarası verdini benim laf etcemi düşündünden erkek olarak kaydettini ve iş bulduğunu onu onun için aradını söledi bende diğer bayan arkadaslarının ismi yazılı bişey demiyorum bunamı dicektim dedim nebiliym kızarsın dedi ve ikna etti yemin etti sadece ogün aradım bak istersen dedi ve bende doğru sayarak kabulettim barıstık ertesi gün kafamda soru işareti acaba doğrumudiye baktım gercekten sadece ogünmü konusmuslar diye ve sadece 6 ayı görebiliyorum ve 6 ay boyunca evden cıktığı andan itibaren sürekli konup mesajlasmıslar bunu öğrendim detaylardaa hepsi gözüküyordu faturanın ve simdi okadar kafam karısık ki eşimle zorunlu olmadığım sürece konusmuyorum o birdaha olmıcana yemin ediyor sürekli yeni bir sayfa acalım diyor ama ben neyapıcamı bilmiyorum ve susuyorum cıkmazdayımm fikirlerinize ihtiyacım var cok bunaldımm cok bebeğim olmasa direk ayrılırdım ama napıcamı bilmiyorummm...:14:

canım öncelikle merhabalar.. allah sabırversin diyorum...aldatılmak bir kadın için hayattaki en eğır darbedir.. çocuğun ölse eşinin omzuna attığı sevgi dolu bir el bile o acıyla yaşamayı öğretir sana. ama aldatılmak öyle mi??? uğruna aileni karşına aldığın ölçülemeyecek fedakarlık yaptığın kendini teslim ettiğin bir erkeğin başka kişilerde cinsel ya da duygusal bişeyler araması insanı yıkıyor. allah kimseye yaşatmasın.. bence sen en baştan gitmeliydin.. ilk olaydan sonra gitmemen eşinin işine gelmiş. artık senin gidemeyeceğini de bildiği için ne yaparsa kar onun için.. senin evde ütülediğin gömlekleri giyip gitti onların yanına..bu ne kadar ağır ve yıkıcı bişey.. bebeğim olmasa direk ayrılırdım düşüncesi baştan sona yanlış bişey.. başka kadınlara giden evde sürekli bi daha olmayacak kavgası yapan adamla nasıl mutlu bir aile olup da sağlıklı mutlu bir çocuk yetiştirebilirsin ki.. ama sen tek başına kızına çok iyi bir anne aile olabilirsin.. eğer maddi durumun iyiyse hiç düşünme derim.. maddi durumun ve sana sahip çıkacak kimsen yoksa alttan alttan bi düzen kurmaya iş aramaya başla ve eşinin aldattığını kanıtla derim.. ama bence seni ve hayyalerini kızını ailesini bu kadar ezen bi adama katlanma derim...

Ben size çok yakınım 2 kadından örnek vermek istiyorum. İsimleri lazım değil ama çok çok yakınımdalar. Birisi eşi onu ilk aldattığında 3. çocuğuna hamileydi. Sonra o aldattığı kadını imam nikahlı 2. eş olarak aldı. Bu hikaye çok uzun, aldatılan kadın adamı bırakmadı ama adam dalavereyle kadını resmi olarak boşadığını adam 4. eşiyle resmi olarak evlendiğinde öğrendi.... Özetle kadının gençliği o adamın pisliğini toplamaya çalışmakla geçti. 28 yaşında menapoza girdi bu kadın...hala sürünüyor.

2. kadın yaklaşık 30 yıl defalarca aldatılmış, hep affetmiş, affetmediğinde de dayak yemiş ama hiç gerçekten gitme cesareti gösterememiş. Yaklaşık 30 yılın sonunda da adam başka bir kadın için onu terketmiş...

Karar sizin. Korkularınızı bir kenara bırakın. Siz inanıyormusunuz ki bu adam düzelecek ve en büyük önceliğiniz olan kızınıza adam gibi bir baba olacak? Önce bunu iyice bir düşünün sonra neler yapmanız gerektiği hakkında burda herkes size destek olur emin olun...

Allah hakkınızda hayırlısını versin inşallah.

kocanızla konuşun ve tüm aldatma belirtilerini toplayın birsürü delil toplayın yani güzelce tazminat alın ve her neolursa olsun karşı tarafın eşiyle görüşün ve söyleyin asla yapmasam mı acaba demeyin bence bunu yapın....eşinizin fatura dökümleri bile aslında yeterlidir belki ama neyse kredi ekstraları vs.hepsinde mutlaka o kadını bulacaksınızdır....açık açık söyleyin karşı tarafın eşine eşiniz sürekli eşimle telefonda ne konuşuyor bunu öğrenmek istiyorum aslında deyin

Back
X