- Konu Sahibi _meycimek_
öncelikle yorum yapma özgürlüğü var tabiki sizinkide bir düşünce bir yorum ama yasamadan böyle söylemek emin olun kolay benim annem babamda ayrıldılar ve ben bir kız cocuğu olarak babanızın olupda olmaması cok kötü olduğunu biliyorum ve bunu kızıma yasatmamak için elimden geleni yapıyorum evet sevgim var yok değil sevgi istediğinizde cıkarıp kenara koyulan birşey değil elinizde olan bir sey değil yani anlıyormusunuz ben mantığımla duygularımın arasında kalmıs durumdayım ve burda dert anlatıldığında derdine care olup acısını hafifletmek için yorum yapan arkadaslara bunu asabileceğimi biliyorum aileler devreye girdiklerinde birgün siz affetsenizde aileler affetmiyor bahsettiğimiz sey evlilik bir anda evleniliyor ama onca emek ve zman var ve bir cocuk bir anda silip atmak kolay olmuyor anlıyormusunuz
insan önce kendini sevmeli bence, bu kadar aldatılıp hep affeden bir kadına kim saygı duyar, eşinizde saygı duymuyo size, böyle devam edicek bu emin olun, çocuğunuz kızsa ilerde evlenmeye korkacak acaba bendemi aldatılırım annem gibimi olurum diye, erkekse babadan ne gördüyse bigün o da aynısını bi el kızına yapacak, perşembenin gelişi çarşambadan bellidir derler, saçma sapan bi baba olucana babasız büyüsün psikolojisi sağlam olsun, benim nice arkadaşım var aileleri boşanmış ama anneleri dağ gibi arkalarında, öyle kadınlarki kitap gibi aç oku, her sayfaları ayrı hikaye ayrı mücadele, ama kadın budur beahh diyosun, ama sizin buna cesaretiniz yok belli, o zaman hiç eşelemeyin telefon falan karıştırmayın, yani adam evet seni aldatıyorum dese gitme cesaretin olsa dicem ki delil bul yüzüne vur, bud yok ne diye canını üzüyosun görme duyma