• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir yanımın eksik olması...çok acı veriyor..

Kardeşler bende bu kavgaları yasarken evimdeyken boşanmayı çok düşündüm ama simdi ayrıyız ya ayrı evlerde ..Çok canım yanıyor ..özlem alışkanlık galiba :KK42:
Canim ya benim yasadiklarimib aynisini yasamissin.yasiyorsun.simdi alti yillik evluyim duzene girdi gibi...tam olmasa da....sadece sabir...

ayyy bu tip erkeklerden nefret ediyorum.Koskoca adam olmuşsun evlenmeyi bilmişsin ananla eşinin yerini ayıramıyor mu bu adamlar nedir.Benim de başıma geldi böyle bir olay 12 yıl önce annesi oğlunu bırakmadı oğlu da annesini sonuç ben bıraktım şimdi tepe tepe kullansın oğlunu ama nerede pişmanlıktan ölüp bitiyorlar ama geri dönüşü yok biliyorlar bunu da üzülme bırak Allah aşkına ortada da çocuk yoksa bırak yazık değil mi sana

ayyy bu tip erkeklerden nefret ediyorum.Koskoca adam olmuşsun evlenmeyi bilmişsin ananla eşinin yerini ayıramıyor mu bu adamlar nedir.Benim de başıma geldi böyle bir olay 12 yıl önce annesi oğlunu bırakmadı oğlu da annesini sonuç ben bıraktım şimdi tepe tepe kullansın oğlunu ama nerede pişmanlıktan ölüp bitiyorlar ama geri dönüşü yok biliyorlar bunu da üzülme bırak Allah aşkına ortada da çocuk yoksa bırak yazık değil mi sana
Evlimiydin bosandinmi yoksa önceden mi fark ettin

Çok kötüyüm kardeşlerim ..vücudumun her zerresi farklı ağrılar veriyor bana..çünkü 2 gündür eşimle ayrıyız.. o da benim gibimidir acaba ..bi yanı eksikmidir ben gibi .. :KK43:
Korktum bir şey mi var ki diye "her yerim ağrıyor" falan deyince.
Sorun ne ki?

Hadi ya 20 günlük cok ufakmis iyi yapmisin bosver kimse durup dururken yuvasini dagitmaz

Aynen canım kv yanımda dedi karının peşinden gidersen sütümü helal etmem deyince sakın gelme arkamdan dedim 10 resmi olarak evliydik ama evler ayrıydı sonra boşandık anlaşarak 3 yıl önce evlendi kv şimdi yeni gelini görünce pişmanlığın bini bin para ama geçti gitti işte.

Aynen canım kv yanımda dedi karının peşinden gidersen sütümü helal etmem deyince sakın gelme arkamdan dedim 10 resmi olarak evliydik ama evler ayrıydı sonra boşandık anlaşarak 3 yıl önce evlendi kv şimdi yeni gelini görünce pişmanlığın bini bin para ama geçti gitti işte.
Yeni gelin agzini aciyirdurda ondan pismandir o

canım geçmiş olacak inşallah üzülme iyiki bebiş yok.şimdi canın yanacak ama ilerde kurtulacaksın unutma.inan böle yaşamak daha zordur.Rabbim sabrını muhakkak verecektir.

Valla sesiz olmican anca hakkibdan gelir iyi yapiyor.bunu niye bosamiyor eski kocan

küçük yerde oturuyorlar canım elalem ne der diye düşünülüyor sanırım çünkü biz ayrılırken kv annemi kötülemişti herkese bir de 7 aylık falan da tekrardan çocuğu var ( ay bir de geçen gün bana bir iyi davrandı şaştım kaldım ama tabi höyttt dedim herkes yerini bilsin diyerek tersledim )

küçük yerde oturuyorlar canım elalem ne der diye düşünülüyor sanırım çünkü biz ayrılırken kv annemi kötülemişti herkese bir de 7 aylık falan da tekrardan çocuğu var ( ay bir de geçen gün bana bir iyi davrandı şaştım kaldım ama tabi höyttt dedim herkes yerini bilsin diyerek tersledim )
Niye hala.görüsüyorsunki valla suratina dahi bakmam

Kardeslerim çalışan bi bayanım ..esim ve ailesi birbirlerine çok düşkündü. Ama asla bu durumu yadırgamadım olabilir dedim ..ama hem yeni evlendik (1.5 senelik) hemde çalışmam dan dolayı vede eşimin ailesinin çalışmamı istediklerinden dolayı açıkça söylemeseler de , ben hic evimde huzur dinlenme vakti eşimle vakit bulamadım ..ama hep alttan aldım sustum esim küstü haksiz olduğu halde sürekli ben yalvardim özür diledim sırf yuvamızda mutlu olalım diye ama nafile kimse anlamadı beni ..annesigil hep beraber yanyana olmak istediler hep hep hep :cry:

ve sen böyle bir adam için acı çekiyorsun..
bence bunu kendine yapma.. giden günlerin için ona ayırdığın 1,5 sene için üzülebilirsin ama onun için üzülme..
ben böyle insanların değişmeyeceğini düşünüyorum ve bu kadar anacı olan kadın veya erkek evlenmemeli diye düşünüyorum..

Korktum bir şey mi var ki diye "her yerim ağrıyor" falan deyince.
Sorun ne ki?

Kocamla ayrıyız diye canım ya..şuan boşanma konusulmadi ama arayan soran da yok yani kocam yönünden :KK61:

Evet sorun eşimde ama ilk başta ailesinde..olan da bana oluyor..
Evet sorun eşimde ama ilk başta ailesinde..olan da bana oluyor..

Canim benim esimde cok bagliydi ailesine.hatta anasi esime ilk zamanlarda sitem ediyordu.evlendin de gozun beni gormez oldu diye.inanir misin ailesinin yaninda birbirimize saka yapip gulemeyiz bile.hemen laf sokusturmaya baslarlar.

Back
X