Bir yardımınız gerekiyor. Saçmaladım galiba.

Yok yazmaz. Telefonumu vermedim. Onunkini aldım sadece.
Ben bir düşüneyim dedim. O yüzden cevap bekler mi acaba.
Ben bi düşüneyim dediyseniz bekler tabii. Keşke o an net biçimde yanıt verseydiniz yani hayır deseydiniz, ilişkim var deseydiniz, kalbim dolu falan deseydiniz. Öyle diyerek beklenti içine sokmuş oldunuz.

Hayir demek icin numara isteyen ilk defa sizi duyuyorum.
Gercekten istemiyorsaniz bosuna mesaj yazip numaranizi göstermiş olmayin. Cevap vermek zorunda değilsiniz ayrica hayir in neyini kibar soyleyecktiniz? Hayir hayirdir yani karsidaki insan size aciliyorsa hayir ihtimalini goze almistir zaten hayatinizda ilk defa oluyor galiba.

Telefonunu alarak ümitlendirmişsiniz boşuna. Elbette cevap bekliyor şu an ümitle. İki seçeneğiniz var

Ya bir an önce mesaj gönderip "kusura bakmayın konunun uzamaması ve annemi bekletmemek için numaranızı almış bulundum. İlginiz için teşekkür ederim. Ben kesin olarak böyle bir beraberlik düşünmüyorum ve numaranızı siliyorum" gibi açıklayıcı bir mesaj atmak. Mesajı okuduğunu görünce de WhatsApp ve telefondan engelleyerek silmek

Ya da beklesin beklesin ümidi kessin düşüncesiyle hiç mesaj filan atmamak

Numarayı kendim istemiş olduğum için vicdanım adamcağızı günlerce ümitle bekletmeye elvermezdi doğrusu. Ben birinciyi uygulardım

Hepiniz haklısınız. Bir an akıl tutulması. Hemen anladım yaptığım hatayı ama iş işten geçti. Direk hayır desem en uygunu olurdu. Bakalım numaramı göstermeden mesaj çekmekte imkansız.

İstemiyorsanız hiç yazmayın

Umarım öyle yalan söylemez insanlara. Kendisi ilk konuştu.
Durup dururken söylemez ama gidip de şikayet ederseniz söylemesi kadar doğal birşey yok.. zaten numarasını isteyen de sizsiniz.Ama "hayır demek için" sizinle normalde hiçbir iletişim aracını kullanması mümkün olmayan, size ulaşamayacak bir kişiye o kanalı açarsanız sizin de bunu istediğiniz sadece biraz daha ısrar etmesini beklediğiniz yorumu çıkabilir

Yok şikayet etmem. Niye yapayım. Normal bişey saygılı olduğu sürece insanlar duygularını açabilirler.
İstekli değilde sanırım düşünüyor değerlendiriyor gibi göründüm.

Yok şikayet etmem. Niye yapayım. Normal bişey saygılı olduğu sürece insanlar duygularını açabilirler.
Bu şikayet konusundaki yorumumu başka bir arkadaşın " ben olsam o çalışanı işyerine şikayet ederdim" yorumu üzerine yaptım."Telefon numarasını isteyen bizim kız olmuş ..nesini şikayet edecek! " diye.

siz kesinlikle aramayın.unutun gitsin bu olayı.tekrar oraya giderseniz asla olmayacağını yüzyüze söylersiniz.belki takıntılıdır sapıktır allah korusun.telefon no nuzu bilmesin.tv de neler görüyoruz.lütfen dikkatli olun

Normal bir şey değil. Çalıştığı işletmede, mesai saatinde bir müşteriyle bu tarz dialoga girmesi etik değil. İşten çıkarma sebebidir. Tabii sizin anlattığınız gibi hiçbir şekilde bu insanla etkileşim içeri girmediyseniz.

anladım zaten sizin başınıza iş açılmasın diye sordum . siz iyi niyetle , kibarlık olsun diye bunu yapmışsınız ama belki adam sapığın tekidir.
numarayı çöpe atın, yüzyüze 1 dk içinde konuşup bitirin. bir süre de oraya gitmeyin.
maalesef ülkemiz o kadar medeni değil. reddedildim diye delirip delirmeyeceğini de bilemeyiz

Yok girmedim. İnanın şok oldum. yüzü aklımda kalmış oradaki çalışanların gelip gittiğim için sürekli. O kadar Şaşırdım ki.
çalışma saatlerinde doğru değildir aslında evet bir açıdan . Bu iş çok sömürülebilir. Siz de haklısınız aslında. iş yeri kurallarına uygun değildir.

Mesleği senin için problem değilse ve kendisini beğendiysen tanıyabilirsin. Yani olabilitesi varsa tanımayı deneyin derim. Ama yok hiç bir yönüyle tipim değil diyorsan bence hiç bulaşma, sonradan başın ağrır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…