- Konu Sahibi Orman perisi olsam
-
Ben bi düşüneyim dediyseniz bekler tabii. Keşke o an net biçimde yanıt verseydiniz yani hayır deseydiniz, ilişkim var deseydiniz, kalbim dolu falan deseydiniz. Öyle diyerek beklenti içine sokmuş oldunuz.Yok yazmaz. Telefonumu vermedim. Onunkini aldım sadece.
Ben bir düşüneyim dedim. O yüzden cevap bekler mi acaba.
İstemiyorsanız hiç yazmayınHerkese merhaba.
Bu akşam annemle uzun yıllardır gittiğimiz bir restoran vardı. Oraya gittik.
Ben instagrm resmi çekeceğim diye terasa çıktım. Uzun süredir orda çalışan birisi vardı. Orada ki garsonu müdürü falan yıllardır gittiğimiz için bizi bilir zaten. Göre göre tanıdılar.
Bu adam benden hoşlandığını anlatmaya çalıştı. Bişeyler söyledi. “ Bu fırsatı birdaha bulamam yıllardır bekliyorum “ dedi. Annem hep yanımda oluyor o yüzden gelip söyleyememiş.
Boş bulundum. Çok şaşırdım. Şaşkınlıktan saçamladım. Annem içerde zaten. Dedim “telefonunuz verin ben bir düşüneyim kusura bakmayın. “ kırmadan hayır demek için istedim telefonunu çünkü bilemiyorum. Eve gider sakin kafayla cümleleri toplayarak hayır dedim diye düşündüm.
Ama hata ettim sanırım. Çünkü sonradan beynim yandı adamı tanımıyorum bile evli falan olabilir mi diye bile düşündüm.
Yani değildir heralde. O kadar yüzsüzleşti mi insanlar.
Sizden istediğim yardım ise ; tecrübelerinizden yardım istiyorum.
Mesaj yazsam ve kesinlikle olmayacağını söylesem. Kırılmasın diye (kibar davrandım. Yanlış anlamış olabilir )
Bir de evli falan olan insanlar böyle rahat konuşmazlar gibime geliyor. Ay öyleyse ne ayıp ne saygısızlık.
Bir de acaba hiç mesaj falan yazmasam mı. Öylecene konu kapansın.
Keşke direk hayır deseydim. kibarlık edeyim derken salaklık ettim heralde.
Yaşlar 30 küsür. Çocuk değiliz yani.
Umarım öyle yalan söylemez insanlara. Kendisi ilk konuştu.Bizim kız restoran çalışanının telefonun numarasını isteyen müşteri konumunda şu an
Durup dururken söylemez ama gidip de şikayet ederseniz söylemesi kadar doğal birşey yok.. zaten numarasını isteyen de sizsiniz.Ama "hayır demek için" sizinle normalde hiçbir iletişim aracını kullanması mümkün olmayan, size ulaşamayacak bir kişiye o kanalı açarsanız sizin de bunu istediğiniz sadece biraz daha ısrar etmesini beklediğiniz yorumu çıkabilirUmarım öyle yalan söylemez insanlara. Kendisi ilk konuştu.
ins ta edinmeliyim acilen.o dünyaya çok yabancı kaldım.ha bir de tok tok mu ne tuhaf adı olan yer varYeni hobim. İnstagram tek sevdiğim sosyal medya34 yaşındayım.
Yok şikayet etmem. Niye yapayım. Normal bişey saygılı olduğu sürece insanlar duygularını açabilirler.Durup dururken söylemez ama gidip de şikayet ederseniz söylemesi kadar doğal birşey yok.. zaten numarasını isteyen de sizsiniz.Ama "hayır demek için" sizinle normalde hiçbir iletişim aracını kullanması mümkün olmayan, size ulaşamayacak bir kişiye o kanalı açarsanız sizin de bunu istediğiniz sadece biraz daha ısrar etmesini beklediğiniz yorumu çıkabilir
Mesaj atmayın o zaman. Telefon numaranızı öğrenmesin. Eline bilgi vermeyin. Yüz yüze söyleyin tek gidip.Yok istemiyorum.
Bu şikayet konusundaki yorumumu başka bir arkadaşın " ben olsam o çalışanı işyerine şikayet ederdim" yorumu üzerine yaptım."Telefon numarasını isteyen bizim kız olmuş ..nesini şikayet edecek! " diye.Yok şikayet etmem. Niye yapayım. Normal bişey saygılı olduğu sürece insanlar duygularını açabilirler.
İstekli değilde sanırım düşünüyor değerlendiriyor gibi göründüm.
siz kesinlikle aramayın.unutun gitsin bu olayı.tekrar oraya giderseniz asla olmayacağını yüzyüze söylersiniz.belki takıntılıdır sapıktır allah korusun.telefon no nuzu bilmesin.tv de neler görüyoruz.lütfen dikkatli olunYok şikayet etmem. Niye yapayım. Normal bişey saygılı olduğu sürece insanlar duygularını açabilirler.
Yok yazmaz. Telefonumu vermedim. Onunkini aldım sadece.
Ben bir düşüneyim dedim. O yüzden cevap bekler mi acaba.
Bana da öyle geliyor.Yazmazsanız laf olsun diye söylediğinizi anlar bence
Normal bir şey değil. Çalıştığı işletmede, mesai saatinde bir müşteriyle bu tarz dialoga girmesi etik değil. İşten çıkarma sebebidir. Tabii sizin anlattığınız gibi hiçbir şekilde bu insanla etkileşim içeri girmediyseniz.Yok şikayet etmem. Niye yapayım. Normal bişey saygılı olduğu sürece insanlar duygularını açabilirler.
anladım zaten sizin başınıza iş açılmasın diye sordum . siz iyi niyetle , kibarlık olsun diye bunu yapmışsınız ama belki adam sapığın tekidir.Yok öyle değil. Orada uygun bir ortam değildi. Bir de ben birşeye şaşırınca saçmalıyorum. Huyumu bildiğim için daha sakin kafayla cevap yazayım dedim. Direk hayır demedin. Bir düşüneyim dedim telefonun istedim. Eve gidince uygun bir şekilde
Yok girmedim. İnanın şok oldum. yüzü aklımda kalmış oradaki çalışanların gelip gittiğim için sürekli. O kadar Şaşırdım ki.Normal bir şey değil. Çalıştığı işletmede, mesai saatinde bir müşteriyle bu tarz dialoga girmesi etik değil. İşten çıkarma sebebidir. Tabii sizin anlattığınız gibi hiçbir şekilde bu insanla etkileşim içeri girmediyseniz.
Mesleği senin için problem değilse ve kendisini beğendiysen tanıyabilirsin. Yani olabilitesi varsa tanımayı deneyin derim. Ama yok hiç bir yönüyle tipim değil diyorsan bence hiç bulaşma, sonradan başın ağrırHerkese merhaba.
Bu akşam annemle uzun yıllardır gittiğimiz bir restoran vardı. Oraya gittik.
Ben instagrm resmi çekeceğim diye terasa çıktım. Uzun süredir orda çalışan birisi vardı. Orada ki garsonu müdürü falan yıllardır gittiğimiz için bizi bilir zaten. Göre göre tanıdılar.
Bu adam benden hoşlandığını anlatmaya çalıştı. Bişeyler söyledi. “ Bu fırsatı birdaha bulamam yıllardır bekliyorum “ dedi. Annem hep yanımda oluyor o yüzden gelip söyleyememiş.
Boş bulundum. Çok şaşırdım. Şaşkınlıktan saçamladım. Annem içerde zaten. Dedim “telefonunuz verin ben bir düşüneyim kusura bakmayın. “ kırmadan hayır demek için istedim telefonunu çünkü bilemiyorum. Eve gider sakin kafayla cümleleri toplayarak hayır dedim diye düşündüm.
Ama hata ettim sanırım. Çünkü sonradan beynim yandı adamı tanımıyorum bile evli falan olabilir mi diye bile düşündüm.
Yani değildir heralde. O kadar yüzsüzleşti mi insanlar.
Sizden istediğim yardım ise ; tecrübelerinizden yardım istiyorum.
Mesaj yazsam ve kesinlikle olmayacağını söylesem. Kırılmasın diye (kibar davrandım. Yanlış anlamış olabilir )
Bir de evli falan olan insanlar böyle rahat konuşmazlar gibime geliyor. Ay öyleyse ne ayıp ne saygısızlık.
Bir de acaba hiç mesaj falan yazmasam mı. Öylecene konu kapansın.
Keşke direk hayır deseydim. kibarlık edeyim derken salaklık ettim heralde.
Yaşlar 30 küsür. Çocuk değiliz yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?