Bir yardımınız gerekiyor. Saçmaladım galiba.

Boşverin.. Mesaj yazarak numaranızı öğrenmesini sağlarsanız kurtulamayabilirsiniz..

Bu tarz durumlarda kibar veya kaba olmanıza gerek yok .. O tarz konuşmalara fırsat vermeseniz daha iyi..

Yok şikayet etmem. Niye yapayım. Normal bişey saygılı olduğu sürece insanlar duygularını açabilirler.
İstekli değilde sanırım düşünüyor değerlendiriyor gibi göründüm.
Bence de adamı niye şikayet edeceksiniz ki...kibarca duygusunu açmış...dersiniz kusura bakmayın tel.inizi aldım çünkü kirmadan aciklamak istedim ince duygulariniz için teşekkür ederim ama erkek arkadaşım var. Bu kadar. Medeni olmak çok zor değil.

çok değişik bir durum siz bence hiçbir şey yazmayın ve mümkünse oraya da hiç gitmeyin kendinize kızmayın en nihayetinde insanız bazen asla yapmam dediğimiz hataları yapıyoruz istemeden önemli olan aynı hataya tekrar düşmemek

Adamın şikayet edicek neyi var anladim ben sapiklık mı yapmış napmış belki konu sahibinin bi bakışını yanlıs anladı hoşlandı sandı olabilir yani

Kibarca sormuş ve yillardır aynı yerde calışıyormuş. Umitle bekliyordur, yazık bence bir an once söyleyin. Ben olsam yuzyuze rdddedilmek istemezdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…