- 7 Mart 2010
- 28.022
- 14.077
- 498
- 47
- Konu Sahibi Deltavealfa
-
halkımızı bır kesımı anlamıyo kesınlıkle ısterse bır mılyon ınsan olsun..anlama kıtlıgı varMarketler parklar yasağın başından beri doluydu sonra herkes bayramlik giyip şıkır şıkır gezdi bu kutlamaya şaşırmıyorum. Bende ailemi telefonla arayarak bayramlasip olanları balkonumdan izledim. He bide aile büyüklerinin gitmediğim için tribini yedim.
bızım koronalı komsu bıze oturmaya gel falan dıyodu oglum koronadan korkuyo bıtsın bu mevzular gelırız dedım..gecende korona olduklarını ogrendık..demekkı hatır ıcın kırmamak ıcın hareket etmıycez
vallahı bıllahı komsu bızde korona yok gelın dıyodu.korona olmuslar...ben komsu gezmesı hıc yapmadım butun mahallenın gelenı gıdenı vardı ama...Vallaha insanlari demek ki kirmak lazim. Tamam bizde saglik söz konusuydu, ama baskalarla görüstüklerini bilsek yine farkli önlem alinirdi.güya hep evdelerinsanlarin yalan söylediklerini biliyoruz bu corona durumlarda ama ey insaf. Esim her gün test oluyor, is yerinde sıkı önlem aliyor. Bunlari gayet de bilen insanlar böyle birsey yapsa insanin daha da zoruna gidiyor.
Bızım Burda da oyle.deli oldum deliŞuanda bizim olduğumuz yerde silah filan atılıyor. Cok sinir oldum keske polis gelse silah nedir ya
Ee hani sokağa çıkma yasağı anladık tebrikler Beşiktaş’a ama ee herkes sokakta
vallahı bıllahı komsu bızde korona yok gelın dıyodu.korona olmuslar...ben komsu gezmesı hıc yapmadım butun mahallenın gelenı gıdenı vardı ama...
Geçmiş olsunBabam gece acile gitmiş
Barkodun birini de almıştım yanıma polis çevirirse hastaneden geliyorum derim şeklinde anlattı
Polis arabası duruyordu kapıyı da açtılar durduracaklar diye bekledim durdurmadılar dedi
Gece 2 de yaşlı başlı adam demişler deyip güldük
Biz aşı olmaya otoban vs tüm şehri dolaşıp gittik akşam 10 civarı arabada çocuk da vardı ama bir Allah ın kulu durdurmadı nereye demedi
Eşimi bayram öncesi durdurmuşlar bir kere işe giderken o kadar
Kontrolde belli noktalarda.Herkes o noktaları biliyor zaten.Kaçaklar mahalle aralarındamuaf muaf, yani gündüzler iş zamanları kontrol var, hafta sonu, gecenin köründe falan kontrol nerede demek istedim aslında. size muhalefet etmek değil, destek gibisinden yazdım
Bide cok rahatlar ve acıklıyolar misafirim gelecek mısafrlıge gidicem vsAnkara'da yaşıyorum, iş arkadaşlarım haftalardır akşamları birbirlerine gidip geliyor (çayyolu-ümitköy civarı). Biz 1 senedir evden çıkmıyoruz ama malesef insanlar hep dışarıda. Bayramın 1.günü komşulara baktık balkonda torun torba toplanmışlar kahvaltıdalardı. Bu arada okumuş etmiş orta gelir üzeri bir sitedeyiz, eşeklik baki diyorum sadece...
işin ilginci polis sürekli devriye geziyor ama neden herkes bu kadar rahat mobilize anlamıyorumBide cok rahatlar ve acıklıyolar misafirim gelecek mısafrlıge gidicem vs
Adam polis aracıyla Bı Oncekı sokaktan bgıra bagıra geciyor on sokakta insanlar coluklu cocuklu maskesiz bırde bagır çağır kutlama yapıyor ben anlamıyorum gercekten ama gercekten anlamıyorum. Farklı seyler dusunmeye basladım.işin ilginci polis sürekli devriye geziyor ama neden herkes bu kadar rahat mobilize anlamıyorum
sizinle ayni fikirdeyim marketlerde 100 kisi dolasiyor ama.esnaf kapali zaten bir daha kapatamazlar sanmiyorumKim çıkmış kim çıkmamış artık umrumda bile değil. O kadar büyük haksızlıklar adaletsizlikler var ki... Herkes çıksın artık bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?