Bir yasak bize var

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
halkımızı bır kesımı anlamıyo kesınlıkle ısterse bır mılyon ınsan olsun..anlama kıtlıgı var

Vallaha insanlari demek ki kirmak lazim. Tamam bizde saglik söz konusuydu, ama baskalarla görüstüklerini bilsek yine farkli önlem alinirdi.güya hep evdeler insanlarin yalan söylediklerini biliyoruz bu corona durumlarda ama ey insaf. Esim her gün test oluyor, is yerinde sıkı önlem aliyor. Bunlari gayet de bilen insanlar böyle birsey yapsa insanin daha da zoruna gidiyor.

vallahı bıllahı komsu bızde korona yok gelın dıyodu.korona olmuslar...ben komsu gezmesı hıc yapmadım butun mahallenın gelenı gıdenı vardı ama...

Şuanda bizim olduğumuz yerde silah filan atılıyor. Cok sinir oldum keske polis gelse silah nedir ya
Bızım Burda da oyle.deli oldum deli Guzelce insanca kutlayamıyolarne guzel muzıkler acılıyr son ses marşlar felan mutlu oluyorm. Ama o silah sesi beni cıldırtıyor. Bıara bukadar cok yoktu silah olayı. Sımdı gene zıvanadan cıktılar.

Bu 17gunde 2 kez hastaneye gittim 2sinde de polis durdurdu.
En çok da onlara üzülüyorum öylece ayakta milletin başını bekliyorlar.

Ha yasak falan da hikaye zaten herkes kendi başının çaresine bakıyor/bakmalı artık. 1 seneyi geçti corona diye bağırıyor dünya. Bi zahmet herkes tedbirli davransın artık. İlla yasak koymayı beklemesin kimse. Hem nereye kadar artık?

vallahı bıllahı komsu bızde korona yok gelın dıyodu.korona olmuslar...ben komsu gezmesı hıc yapmadım butun mahallenın gelenı gıdenı vardı ama...

Gercekten gidip geliyorlar. Zaten su ortaligi kapatmalari ondan sayilari indirmiyor. Insanlarin cogu özel hayatda birbirine bulastiriyor. Is yerlerde felan da bulasiyor ama cogunluk özel hayatda. Bize birsey olmaz kafasinda millet. Internette bakiyorsun kimi misafirlikte kimi tatilde, beni evde otururken buldu resmen

Geçmiş olsun

muaf muaf, yani gündüzler iş zamanları kontrol var, hafta sonu, gecenin köründe falan kontrol nerede demek istedim aslında. size muhalefet etmek değil, destek gibisinden yazdım
Kontrolde belli noktalarda.Herkes o noktaları biliyor zaten.Kaçaklar mahalle aralarında

155 i aradım yasak ihlali ıcın 112 ye aktardılar yanlıslıkla. Kadıncağız artık nasıl gerim gerım gerıldıyse bana oyle bir sert konustu yanlıs yeri aradınız dedi ve yuzume çarptı tlfnu. Nasıl stresle çalıstıklarını oturduğum yerden hissettim ve hıc kızmadım hep kurallara uydugum halde. Sorumsuzların gunahı her sekılde cıkıyor masumdan.

Ankara'da yaşıyorum, iş arkadaşlarım haftalardır akşamları birbirlerine gidip geliyor (çayyolu-ümitköy civarı). Biz 1 senedir evden çıkmıyoruz ama malesef insanlar hep dışarıda. Bayramın 1.günü komşulara baktık balkonda torun torba toplanmışlar kahvaltıdalardı. Bu arada okumuş etmiş orta gelir üzeri bir sitedeyiz, eşeklik baki diyorum sadece...

Bide cok rahatlar ve acıklıyolar misafirim gelecek mısafrlıge gidicem vs

işin ilginci polis sürekli devriye geziyor ama neden herkes bu kadar rahat mobilize anlamıyorum
Adam polis aracıyla Bı Oncekı sokaktan bgıra bagıra geciyor on sokakta insanlar coluklu cocuklu maskesiz bırde bagır çağır kutlama yapıyor ben anlamıyorum gercekten ama gercekten anlamıyorum. Farklı seyler dusunmeye basladım.

Bizim komşulardan da çok fazla misafir ağırlayan oldu. İnsanlar nasıl umarsızca gidebiliyorlar misafirliğe anlamıyorum ve aşırı gıcık oluyorum. Üstelik sadece bayram değil sürekli böyleler. Çalıştığım yerde her hafta biri korona oluyor, full maskeli çalışıyoruz bunalıyorum tüm gün. Ödüm kopuyor virüs kapacağım da birine bulaştıracağım diye.

Cahilliğin, bilinçsizliğin, bencilliğin bu kadar yüksek olduğunu bu dönemde bir kere daha anladım maalesef.

Kim çıkmış kim çıkmamış artık umrumda bile değil. O kadar büyük haksızlıklar adaletsizlikler var ki... Herkes çıksın artık bence
sizinle ayni fikirdeyim marketlerde 100 kisi dolasiyor ama.esnaf kapali zaten bir daha kapatamazlar sanmiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…