- 11 Eylül 2011
- 1.833
- 4.146
- 333
- Konu Sahibi Deltavealfa
-
Ben boşuna kapattıklarını düşünenlerdenim. Açılsın her yer. Gözü yiyen gitsin, gezsin kapsın hastalık. Zaten emekçiler hep dışarıda, parası olan yazlıkta, yatta. Evde olanda çıkmak istemeyenler. Yani serbest bırakılsada aynı olur görüşündeyim.
Haberlere çıktı bugün bi kadın 15. Cezası kesilmiş. Çıkmaya devam edeceğim ödemiyorum ki gelirim yok diyodu.Çevresinde hiç ceza kesilen birini duyan var mı?
Evet bencedeYasakların sadece turist çekmek ve vakaları düşürduk demek icin olduğunu anlamadiniz mi bizi düşünen yok maksat turist gelsin
Bunu corona başlığında bende yazdım.Bir iki var galiba kesilen başka yokÇevresinde hiç ceza kesilen birini duyan var mı?
Yoo dünde filistin için konvoy vardı dünde bugünde2 haftadır evdeyiz. Bunca sabrı emeği bir gecede heba edecekler yine.
Eki Görüntüle 2850100
Yaaa bu arada takip ettiğim bir kadın , Amerika'dan bugün bu storiyi atmış.
Bizim de maskeleri atıp böyle dipdibe turistik arabalara bileceğimiz günler yakın mı???
Tünelin ucunda ışık var sanki...
(Yazan,bir polyanna)
Haberlere çıktı bugün bi kadın 15. Cezası kesilmiş. Çıkmaya devam edeceğim ödemiyorum ki gelirim yok diyodu.
Siz yinede evde kalin. Almanyadaki kurallara uydugumuz halde sagolsun uymayanlar bizd bulastirdi. Bu bir gecsin durum gecene kadar aile dahil kimseylen yüz yüze görüsmemeye karar verdim. Allah herkesi bildigi gibi yapsin. Birde yalan söylüyorlar. Güya kimseyle görüsmemisler.
İşte böyle absürd haberler duyuyoruz. On binlerce ceza kesildi haberleri görüyoruz. Kim bu ceza yiyenler?
Cezayı geçiyorum kimsenin "izin kağıdım yoktu, polise yalvardım yakardım geçtik" hikayesini de duymuyoruz.
bızım koronalı komsu bebegıyle sokakta tur atıyordu evde sıkılmıs galıba :)))Yasak yok ki
Polis mi gelse bizim burda konvoyların önünü polis tutuyor gecenin bu saati olmuş ne yasak dinleyen var ne saat bı enayi biziz diyorum eşimeŞuanda bizim olduğumuz yerde silah filan atılıyor. Cok sinir oldum keske polis gelse silah nedir ya
Bizim karşı yeşillik mahşer yeri gibi. Kaç kere polisi aradım ama sonuç yok.bızım koronalı komsu bebegıyle sokakta tur atıyordu evde sıkılmıs galıba :)))
Ama ben bu kadını uzun zamandır takip ediyorum, o da her yere maskeyle giderdi birkaç ay önce. Bu, ekran görüntüsü aldığım video için de 'yoğun aşılama sonrası hayat nihayet normale döndü' gibi bir şeyler yazmış...Polyannadan daha uçuk bişey varsa anca o olmalıyız ki bu olsun bizde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?