Bir yaşıma daha girdim: Sisterzone.

kakaokafa

battı fishing, yan going. ♐
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2014
1.234
1.732
133
Öncelikle herkese günaydın,

Kısa bir süredir iletişim kurduğum biri var. Yüz yüze nadir de olsa görüşüyorduk, iletişimimiz çoğunlukla telefonla konuşma veya görüntülü aramayla devam ediyordu (çünkü kendisi farklı milletten ve farklı bir ülkede yaşıyordu). İki hafta önce Türkiye'ye geldi, burada yaşamak istermiş. Ev bulana kadar bende kalmak istedi, üç gecedir birlikteyiz (aynı yerdeyiz, yanlış anlaşılmasın :KK70:). O günlerde de akşamları uzun süreli göz kontağı, el ele tutulmadan sonra fiziksel teması ilerlettik. Ama öpüşmede bıraktık. İşin tuhafı, ev ortamında ilk kez biriyle birlikte olmak istedim o an. Ondan da çoktan etkilenmiştim. Kendisi durdu, "biraz ara verip düşünmem gerekiyor" dedi. Ben yürüyüşe çıkıp eve tekrar geldiğimde benimle konuşmak istediğini söyledi. Konuştuğumuz süre içerisinde beni daha iyi tanımayı iple çektiğini, göz teması kurarken ve el ele tutuşurken benden etkilendiğini, lâkin sıra sekse geldiğinde bu etkilenmenin yanlış olduğunu, çünkü beni KARDEŞ gibi gördüğünü söyledi... Bunu da internette, özellikle İngilizce sitelerde araştırdığımda "sisterzone" diye bir kelimeyle karşılaştım. O alana düşmüşüm.
"Friendzone"da olsaydım, hiç olmazsa oradan çıkmak için şansım az da olsa vardı. Sonuçta sadece arkadaşı olarak kalırdım. Ama bu durum çok... çok farklı ve işin garibi, bu alana ilk kez düşmüyorum. Ama şimdi ismi var en azından.
Ona karşı sözel iletişimimi düşürdüm, evin tek ortak bölümü mutfak olduğu hâlde o varken oraya bile giremiyorum. Neyse ki cumartesi günü gidecek. Bundan sonra konuşur muyuz, onu da bilmiyorum. Kendisi bana durmadan nasıl hissettiğimi soruyor, "gerçekten merak mı ediyorsun, yoksa suçluluk dereceni mi ölçmeye çalışıyorsun?" dedim en son. Ki suçlu da değildi bence. Duygularımızı seçemiyoruz sonuçta.
Bu duruma defalarca düştüğüm hâlde sebebini bir türlü bulamıyorum, çünkü friendzone kadar durulmadı üzerinde. Bu durumu yaşayanınız, yaşamış ve atlatmış olanınız var mı? Hoşlandığımız kişi bizi neden kardeşi gibi görür? Şimdiden teşekkürler.

Yeni görenler için EDIT: Misafirim gitti, o istemediği için konuşmuyoruz artık.

Son düzenleme:

Kısa bir süredir iletişim kurduğum biri var. Yüz yüze nadir de olsa görüşüyorduk, iletişimimiz çoğunlukla telefonla konuşma veya görüntülü aramayla devam ediyordu (çünkü kendisi farklı milletten ve farklı bir ülkede yaşıyordu). İki hafta önce Türkiye'ye geldi, burada yaşamak istermiş. Ev bulana kadar bende kalmak istedi, üç gecedir birlikteyiz (aynı yerdeyiz, yanlış anlaşılmasın :KK70:). O günlerde de akşamları uzun süreli göz kontağı, el ele tutulmadan sonra fiziksel teması ilerlettik. Ama öpüşmede bıraktık. İşin tuhafı, ev ortamında ilk kez biriyle birlikte olmak istedim o an. Ondan da çoktan etkilenmiştim. Kendisi durdu, "biraz ara verip düşünmem gerekiyor" dedi. Ben yürüyüşe çıkıp eve tekrar geldiğimde benimle konuşmak istediğini söyledi. Konuştuğumuz süre içerisinde beni daha iyi tanımayı iple çektiğini, göz teması kurarken ve el ele tutuşurken benden etkilendiğini, lâkin sıra sekse geldiğinde bu etkilenmenin yanlış olduğunu, çünkü beni KARDEŞ gibi gördüğünü söyledi... Bunu da internette, özellikle İngilizce sitelerde araştırdığımda "sisterzone" diye bir kelimeyle karşılaştım. O alana düşmüşüm.
"Friendzone"da olsaydım, hiç olmazsa oradan çıkmak için şansım az da olsa vardı. Sonuçta sadece arkadaşı olarak kalırdım. Ama bu durum çok... çok farklı ve işin garibi, bu alana ilk kez düşmüyorum. Ama şimdi ismi var en azından.
Ona karşı sözel iletişimimi düşürdüm, evin tek ortak bölümü mutfak olduğu hâlde o varken oraya bile giremiyorum. Neyse ki cumartesi günü gidecek. Bundan sonra konuşur muyuz, onu da bilmiyorum. Kendisi bana durmadan nasıl hissettiğimi soruyor, "gerçekten merak mı ediyorsun, yoksa suçluluk dereceni mi ölçmeye çalışıyorsun?" dedim en son. Ki suçlu da değildi bence. Duygularımızı seçemiyoruz sonuçta.
Bu duruma defalarca düştüğüm hâlde sebebini bir türlü bulamıyorum, çünkü friendzone kadar durulmadı üzerinde. Bu durumu yaşayanınız, yaşamış ve atlatmış olanınız var mı? Hoşlandığımız kişi bizi neden kardeşi gibi görür? Şimdiden teşekkürler.
Bu ne yaaa..🤣 Sisterzone.
Senden elektrik alamadım dünya ahiret bacımsın demek oluyor sanırsam..
Yani bu durumda pek yapacağın birşey olduğunu sanmıyorum..

Eşin baaa soğuk
Ayda bir birlikte olamıyoruz
Bebekten sonra bitti
Kıçını dönüp yatıyo
bdv konuları🤷‍♀️
GÖzünü sevdiğimin medeniyeti
Bu durama isim bulmuş 🤣🤣🤣🤣
Yakın zamanda gidiyor seninki neyseki
Ya bu evli çiftlere ne olacak:olamaz:

Son düzenleme:
Bu ne yaaa..🤣 Sisterzone.
Senden elektrik alamadım dünya ahiret bacımsın demek oluyor sanırsam..
Yani bu durumda pek yapacağın birşey olduğunu sanmıyorum..
Hahahahahah evet tam olarak dediğiniz gibi oluyor 😂

Eşin baaa soğuk
Ayda bir birlikte olamıyoruz
Bebekten sonra bitti
Kıçını dönüp yatıyo
GÖzünü sevdiğimin medeniyeti
Bu durama isim bulmuş 🤣🤣🤣🤣
Yakın zamanda gidiyor seninki neyseki
Ya bu evli çiftlere ne olacak:olamaz:
Sanki çocuğu eşiniz doğurmuş 😂 kolay gelsin ne diyeyim, sizin durumunuz daha karışıkmış.

Son düzenleme:
"Duygularımızı seçemiyoruz sonuçta" yazarak aslında kendi sorunuza cevap vermişsiniz. Adam Türkiye'ye yeni gelmiş. Sizden hoşlanmış ama kendini bir ilişkiye bağlamadan önce seçeneklerini görmek istemiş de olabilir tabii. Üzücü bir düşünce ama gerçekdışı değil. Siz de onu brotherzone'a iteleyin.

Sanki çocuğu eşiniz yapmış 😂 kolay gelsin ne diyeyim, sizin durumunuz daha karışıkmış.
Bunlar bdv konuları
Ve sürüyle böyle konu var bdv de
Böyle bir problem yaşıyor olabilir erkekler
Çokta mantıksız değil
Bdv de bunca konunun cvbını bulmuş olabilirsiniz tebrik ederim:)))

Son düzenleme:
"Duygularımızı seçemiyoruz sonuçta" yazarak aslında kendi sorunuza cevap vermişsiniz. Adam Türkiye'ye yeni gelmiş. Sizden hoşlanmış ama kendini bir ilişkiye bağlamadan önce seçeneklerini görmek istemiş de olabilir tabii. Üzücü bir düşünce ama gerçekdışı değil. Siz de onu brotherzone'a iteleyin.
Mecbur ya dediğinizi yapacağım, ya da iletişimi olabilecek minimum seviyeye indireceğim. Ama hoşlanıp karşılık göremediğim insanlarla konuşmak huyum değil.

İnternette sizi Türkiye’ye gidince orda kalırım düşüncesiyle bulmuş, bunu açıkça aöyleyemeyeceği için de hoşlaşma varmış gibi davranmış. Zone falan hikaye. Gay ise zaten bu işe girişmezdi ,öpüşmeye dokunmaya falan yanaşmazdı. Gerçekten öyleyse bile yine size bunu açıklamamış, çıkmış ülkemize gelmiş.Oyuna gelmişsiniz geçmiş olsun

Son düzenleme:
Mecbur ya dediğinizi yapacağım, ya da iletişimi olabilecek minimum seviyeye indireceğim. Ama hoşlanıp karşılık göremediğim insanlarla konuşmak huyum değil.
Hoslanip karsilik bulamama değil ki obusmussunuz kardeş kardes:KK70:. Yani aynı evde şu an nereye kadar gidersiniz bilmiyorum. Yerinde olsam bir an önce sepetlerdim. 😂

Kısa bir süredir iletişim kurduğum biri var. Yüz yüze nadir de olsa görüşüyorduk, iletişimimiz çoğunlukla telefonla konuşma veya görüntülü aramayla devam ediyordu (çünkü kendisi farklı milletten ve farklı bir ülkede yaşıyordu). İki hafta önce Türkiye'ye geldi, burada yaşamak istermiş. Ev bulana kadar bende kalmak istedi, üç gecedir birlikteyiz
Ne oldugu belli olmayan adamı ne cesaret evinize aldınız? Farklı fantezileri olan bir sapıkta olabilirdi. Hatta cinsel yolla bulaşan hastalığı olabilir.
Her ihtimal olabilecekken bence size en masumu
düşmüş = forever bacımsın

Kuzum bak, görüşme böyle bir ruh hastasıyla. Zaten psikolojimiz ülke olarak iyi değil bir de ruh hastasıyla daha da bozma. Kabul etmeyin yahu sanki erkek kıtlığı var yok sisterzone, yok ıssız adam yok fakbadi. Oyuncak olmayın. Öyle bir şey olamaz. Kızkardeşiyle dudaktan öpüşüyor muymuş? Kabul etmeyin şunları

Aynen öyle zone hikaye. Diğer seçenekleri göreyim bunla birlikte olursam basıma kalır diye düşünmüş.

Aklını başına devşir 😧 adam Türkiye’ye geldiğinde otel parası vermemek için senle kalıyor. Sepetle gitsin, babam geliyor de ara hemen kendini başkasına öptürüp başka evde kalsın

Back
X