Bir yaşıma daha girdim: Sisterzone.

Çocukken bir gün 3. sayfada bir haber okumuştum 2 adam internet chat sitesinde tanışmış (mırc, icq vardı o zaman) küfürleşmişler. Sonra buluşmak için randevulaşıp orda da küfürleşip kavga etmişler:olamaz:Bunu okudğumda çok çok gülmüştüm insan kavga için buluşur mu:olamaz:

Haha bizimki kavga için buluşmak degildi yani en azindan ben kavgaya gitmemistim ama sonucta karsimdakini bilmiyorum tanimiyorum yani dövedebilirdi. 😬

Zaten atisiyorduk, tartisiyorduk biyerden sonra madem fotograftaki sensin gel surada goruselim şeklinde oldu. 😂 Hayir ben ne demeye boyle bir şey icin bulusuyorum. Karsimdaki kiz da benden aşagi kalir yani yok hic suphelenmeden o da geliyor ya cidden fake ciksam amacim başka olsaydi? 😁
Çok garipti gercekten şuan olsa yapamam. 🙄

O günlerde de akşamları uzun süreli göz kontağı, el ele tutulmadan sonra fiziksel teması ilerlettik. Ama öpüşmede bıraktık. İşin tuhafı, ev ortamında ilk kez biriyle birlikte olmak istedim o an. Ondan da çoktan etkilenmiştim. Kendisi durdu, "biraz ara verip düşünmem gerekiyor" dedi.
Tamam da madem sisterdi,neden opustu :) Fizilksel temas neden ilerledi.Aklinda yok ise basindan soyleseydi.
Uzerine atlayip zorla opmeye calismadiysan,adami beni op seklinde sikistirmadiysan o da iradesiyle opusmus iste..
ilginc geldi bana.Garip biraz.
Demek ki opusmeden eminin olamiyor duygularindan.Yada bir sey rahatsiz etti o an.Anlamlandiramadim su an.

Yeminle hiç bişey anlamadım Freezone ne ?? Sisterzone ne Türkçe anlatsaniz keşke .. Adam mı sizden hoslanmadi ilişki olduda pişman mı oldu ?? Bence yolla dönsün ülkesine tanımadığınız birinide eve almayın.

Yeminle hiç bişey anlamadım Freezone ne ?? Sisterzone ne Türkçe anlatsaniz keşke .. Adam mı sizden hoslanmadi ilişki olduda pişman mı oldu ?? Bence yolla dönsün ülkesine tanımadığınız birinide eve almayın.
Ben netten baktim yorum atmadan neymis bu zone'ler seklinde :)
Yani once opusup sonra bacim demis gelen kisi. Sisterzone bu : Dunya ahiret bacimsin.
Freezone da :Burada baciya abiye yer yok,ask var mesk var tadinda bir sey galiba..

Benim anladigim bu en azindan :)

Son düzenleme:
Tamam da madem sisterdi,neden opustu :) Fizilksel temas neden ilerledi.Aklinda yok ise basindan soyleseydi.
Uzerine atlayip zorla opmeye calismadiysan,adami beni op seklinde sikistirmadiysan o da iradesiyle opusmus iste..
ilginc geldi bana.Garip biraz.
Demek ki opusmeden eminin olamiyor duygularindan.Yada bir sey rahatsiz etti o an.Anlamlandiramadim su an.
Merak etmeyin, bir İbrahim Tatlıses - Hülya Avşar çifti değildik. :)

İki yakın erkek arkadaşım öpüşmeyi beceremediğimi, bu yüzden cinsel çekimin oluşmadığını söylediler.

Haha bizimki kavga için buluşmak degildi yani en azindan ben kavgaya gitmemistim ama sonucta karsimdakini bilmiyorum tanimiyorum yani dövedebilirdi. 😬

Zaten atisiyorduk, tartisiyorduk biyerden sonra madem fotograftaki sensin gel surada goruselim şeklinde oldu. 😂 Hayir ben ne demeye boyle bir şey icin bulusuyorum. Karsimdaki kiz da benden aşagi kalir yani yok hic suphelenmeden o da geliyor ya cidden fake ciksam amacim başka olsaydi? 😁
Çok garipti gercekten şuan olsa yapamam. 🙄
Hâlâ konuşuyor musunuz? :)

Opusmenizi begenmemis. Bunu direkt soyleyemedigi icin boyle diyor. Bazi erkekler icin ilk opusme cok onemli. Cok buyuleyici falan olsun istiyorlar. Eger hayal ettikleri gibi guzel degilse olmuyor o is.
Aslında doğru, ben de benim istediğim gibi öpüşemeyen biriyle yapamazdım.
Uzun zamandır kimseyle temas kurmadığım için bildiğim ve yaptığım her şeyi unuttum. Bu yüzden şimdi yol ve yordam öğrenmeye çalışıyorum.

Hayir koptuk zamanla. Zaten kendisi devamli bulundugum yerde yaşamiyordu zaman zaman gelip konakliyordu, biz de o zamanlar gorusuyorduk. Sonra ben de oradan ayrildim. Oyle...
Çok güzel devam etmişsiniz oysa. Ama dış şartlar insanı geri dönemez hâle getirince yapacak bir şey kalmıyor.

Çok güzel devam etmişsiniz oysa. Ama dış şartlar insanı geri dönemez hâle getirince yapacak bir şey kalmıyor.

Sadece o degil de bir cok eski arkadasimla oyle oldu benim. Bazilariyla sosyal medyadan sessiz sedasiz takiplesiyoruz, sohbet bile etmiyoruz.
Bir kiz grubumuz var o da herkes ayri biyerde dagildi baska ulkede olan da var hepsinde 1-2 tane bebek var. 😂 Olmuyor tabi eskisi gibi.

Çok keyifli bir şey ya. Benim sosyal çevremin, WhatsApp mesajlarimin, mektuplarımin yarısından fazlası hep bu siteden arkadaşlardan oluşuyor. Beş yıldır kullanıyorum, evlenip eşiyle Türkiye'ye gelen falan da çok,aile gibi oluyorsun bir yerde.
Evinde tek kalan, çevresinden sıkılan, ufkunu genişletmek isteyen herkese tavsiye ediyorum,açsınlar kanepelerini:)

Hangi site bu site? Hani karşılıklı kalınan bir uygulama vardı orası mı? :KK16:

Back
X