Bir yaşıma daha girdim

havalikiz_84

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2011
1.245
896
Eşimle kavga ettik bugün kırgınım kızgınım konuşmuyoruz o bir oda da ben bir odadayım benimle konusmak yerine Twitter den yazılarla mesaj yolluyor bana attığı son twit " gidip konusasım var ama boğulmaktan korkuyorum " gibi benimde var ama cok kırıldım normalde ayağına hep ben giderdim gurur yapmadan haksız bile olsa ama eskisi gibi olamıyorum tahammül sınırım tükenmek üzere ne yapsam ?

Evli bir tanıdığım twitterına o cümleyi yazsa hayırdır noluyor derim eşinizin twitter aracılığıyla mesaj yollaması saçma bence. Çevrenizdekiler yanlış düşünebilir.
Twitter i kullanmaz normalde öyle cevresi arkadası yok ekli olarak direk te yazmıyor bana. Sacma kesinlikle Katılıyorum o benden ben ondan adım bekliyoruz anlayacağınız .

Eşiniz yaptığı şey ne kadar çocukça ya. Biz lisedeyken yapıyorduk bunları. Msn den kişisel ileti olarak yazıyorduk. :KK70: Gidip konuşun ya ucunda ölüm yok ya. Abartmayın lütfen. Evlilik dediğin karşılıklı anlayışla yürür. Bunu da hatırlatın bir zahmet. Hatta yok, siz de tweet atın 'evlilik karşılıklı anlayışla yürür' diye.

Eşiniz yaptığı şey ne kadar çocukça ya. Biz lisedeyken yapıyorduk bunları. Msn den kişisel ileti olarak yazıyorduk. :KK70: Gidip konuşun ya ucunda ölüm yok ya. Abartmayın lütfen. Evlilik dediğin karşılıklı anlayışla yürür. Bunu da hatırlatın bir zahmet. Hatta yok, siz de tweet atın 'evlilik karşılıklı anlayışla yürür' diye.
Çocukça kesinlikle ama onun bir huyu var baktı yüzyüze konuşamıyoruz tartışıyoruz whatsapp tan yazar bu sefer o bile zor gelmiş sanırım. Belkide Dediğiniz gibi bir twitt atmalıyım ama ben gelip benimle konuşmasını gönlümü almasını istiyorum ama Maço takılıyor bu erkekler cok gururlu

istemsizce güldüm k.bakmayın.ee bu sosyal medya olmasaydı ne yapacaktı acaba mektup mu yazardıki yahu daha neler duyucaz acaba gerçekten çok ilginç geldi yaptığı hareket.

istemsizce güldüm k.bakmayın.ee bu sosyal medya olmasaydı ne yapacaktı acaba mektup mu yazardıki yahu daha neler duyucaz acaba gerçekten çok ilginç geldi yaptığı hareket.
Haklısın ilginç ve hala da konuşmadık cok sinirliyim ona. Dün akşam ben barışayım cocukların yanında böyle olmayalım dedim yaklaşma bana! Dedi daha da gitmem bugün evde eski eşinden olan oğlunu aldı dün cocuk 6 yası da cokta tatlı seviyorum onu belli etmiyorum yanında ama o bizim bebeğimizde var 3 aylık gelip bakmadı sevmedi bile ağzımın ucunda kelimeler ama ipleri koparmaktan korkuyorum susuyorum.

twıtter kullanmıyorum ama orda yazdıgını tum arkadasları göruyorsa her yone çekilebilir yazdıgı.....ınsanlar ne düşünür.....size yazdıgını bılmezler ki......çok çırkın

Erkeklerin gec olgunlaştığını söylerler bence dede de olsalar bir tık cocuklar Geçmiyor bu maalesef.

Ben ona katilmiyorum. Esimi o 24 yasindayken tanidim. O zaman bile dunyanin en olgun insani diyordum. Ve bu sekilde bir cok erkek gordum. Bazi erkekler bunu karakter haline getirmisler ve buyumeye hic niyetleri yok.

Ben ona katilmiyorum. Esimi o 24 yasindayken tanidim. O zaman bile dunyanin en olgun insani diyordum. Ve bu sekilde bir cok erkek gordum. Bazi erkekler bunu karakter haline getirmisler ve buyumeye hic niyetleri yok.

aslında bence de ya. sadece öyle bir algı var nedense. o_O
kadınlar için; yaşı küçük ama anaç ruhlu olanlar vardır, kişiliğe göre olgun olurlar yaşları küçük olsa da denir
erkekler için; her durumda çocuklar denir. hani eşittik

HAklı olabilirsin canım ben daha hiç olgunluk görmediğimden Yada işlerine gelmediği icin yapmadığından bçyle düşündüm

Tartisma konusu neydi?
Konu canım alışveris teydim bitirp kızımla markete gidecektim mesaj Attı araba lazım diye bende Cumartesi isi yogun halletsin diye markete gitmeden arabayı götürdüm vay efendim neden gitmemiş kendim halletmemişim arabayı getirmişim suclu cıktım birde . Mesele bu kısa ca o kadar sacma geliyor ki bana

X