• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir yatak meselesi

Siz olsanız iade eder misiniz?

• Evet iade ederim. Bu kadar da indirim olmaz.

OY: 47 92,2%
  • Hayır razı olur kullanırım.

OY: 4 7,8%

• Ankete Katılan
    51

Niloyatospikk

SAŞÖ
Pro Üye
23 Ocak 2016
34.613
50.570
598
Meşhur satış sitelerinden birinden yatak aldık. Biz aldığımızda yatak 16 bin küsürdü yatağın kendi sitesinde de aynı fiyattı. Biz aldık yatak geldi ertesi gün yatak 5700 TL indirime girdi ya indirim indirim anlarım bin lira olur iki bin lira olur hadi 3 bin indirim olsun yine anlarım 5700 TL indirim mi olur eşim iade etmeyi düşünüyor diyor bu kadar da kazıklanmaz bir insan 😂ben de o kadar gelmiş boşver iade etme kullanalım diyorum karışık bir durum yorumları bekliyorum.

Almışsınız artık. Şimdi iade edip düşük fiyattan alırsanız haftaya bir indirim daha gelirse tekrar mı iade edeceksiniz?

Ayrıca kullanılmış yatak iade edilir mi?
Daha yeni geldi kullanmadık açtık paketi hava alması için sönük vakumluydu birkaç gün öyle beklemesi gerekiyormuş

Meşhur satış sitelerinden birinden yatak aldık. Biz aldığımızda yatak 16 bin küsürdü yatağın kendi sitesinde de aynı fiyattı. Biz aldık yatak geldi ertesi gün yatak 5700 TL indirime girdi ya indirim indirim anlarım bin lira olur iki bin lira olur hadi 3 bin indirim olsun yine anlarım 5700 TL indirim mi olur eşim iade etmeyi düşünüyor diyor bu kadar da kazıklanmaz bir insan 😂ben de o kadar gelmiş boşver iade etme kullanalım diyorum karışık bir durum yorumları bekliyorum.
ben olsam kesin iade ederim, hatta önce yenisini sipariş ederim ki indirim kaçmasın.

Müşteri temsilcisi ile görüşüp durumu çözmelerini isteyin. Ben şahsen duruma bir çözüm getirmezlerse iade ederdim.

Ben uğraşmazdım ya.
Çok başıma geliyor böyle şeyler ama üşeniyorum iade edip tekrar satın almaya 😅

tabii ki iade etsin, parayi yolda mi buldu?
amazon gibi temu gibi aliexpress, bauhaus gibi yerlerde 30 gun boyunca indirime girerse sana bedelini ödüyor, kimse pisman oluyor. ama bizim ulkelerde bir gunle kaziklanmak mümkün.
ben olsam bin kere degistirmistim
Ya bak bilmiyordum bunu

Eşim uğraşır enayi yerine koyduramam kendimi diyor bu kadar da indirim olmaz diyor
Eşin haklı. Bu kadar indirim çok.
Bırak eşin uğraşsın o zaman.
Yada müşteri temsilcisini arayın belki indirim tutarını iade ederler,yada ne bileyim o tutar kadar kupon falan verirler.

Back
X