Aynen işte o kadar beğendim ki dinlemedim yanımdaki arkadaşımı. Almadım tabi ama aklım da kaldı feci :)
Dügün ne zaman :)
Eger yazsinsa o zaman bekle kampanyalardan yararlan derim ben :)
Ev ve buna benzer seylerde cebindeki bütün parayı verebilme kapasitesi olan bir insan olarak bence de değmezkaldı ki ben de ciddi bir para verdim, sorun kaç kez kullandım 1,5 senede belki 4 belki de 5. O yüzden o kadar parayı bence daha önemli seylere vermek daha mantıklı :)
Yok bu yaz değil daha sonra kısmetse. Evet bekleyebilirim bu arada diğerlerine de bakayım. Teşekkür ederim fikrin için :)
Bugün Karaca'nın mağazasına girdim. Yeni sezon bir yemek takımı vardı. O kadar şık, o kadar güzeldi ki anlatamam. Bayıldım, eridim, içim gitti. Ama fiyatına 2900 dedi. Bir yemek takımına bu fiyat verilir mi sizce? Normali nedir bunun?
Takım da bu
Karaca 72 Parça Yemek Takımı Lace - Cookplus.com - Harikalar Mutfağı
Eki Görüntüle 918130
Arkadaslar kalite ve modele göre değişir 1 bucuk milyara almıstım bende 2 yıl önce karaca yasmin takımını 94 parça hakediyoo ama yaa
Konu tam benlikmiş yalnız. Ben de bu yemek takımını almak istiyorum. Ben de günlerdir kara kara düşünüyorum değer mi diyeÇok güzel gerçekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?