Bir yenge kaynini uykudan uyandirir mı ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Nickyy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2018
288
131
103
Merhaba. Aslında sorum başlıktaki gibi. Eşim ailenin en küçüğü 27 yaşında, eltim 33, yeni evliyiz misafirliğe gittiğimizde eşim dinlenmek için bir odaya geçmişti uyumuş. Eltim onun yattığı odaya gidip ona seslenerek uyandırmaya çalışıyor. Ben sesleri duyunca anladım. Sadce benim mi garibime gitti normal bir durum mu bu? Kendisi zaten normalde dr çok seviyesini korumayan biz cıvık deriz öyle birisi. Eşimi hala kendi gelin geldiği zamanki yaşında mi sanıyor nedense çok seviyesiz oluyor bazen
Ben eşimi ona karşı tavırlı mesafeli ol diye uyardım,bir kaç gün sonra yine aynı şey, daha farklı şakalaşmalar. Kötü niyeti olmadığını düşünüyorum ama yine de ben rahatsız oldum. Nasıl bir tavır almam gerek

Olabilir kardeşi gibi görüyordur Sevgili taze gelin. Hemen altinda bir fitne fesat aramayın.

neden farklı cinste her insanın kim olduğu önemli olmadan dünyanın en yakışıklı erkeği olan kocanıza kur yaptığı yanılgısına bu kadar saplandınız

Eşimin abisi benim de abimdir. Benzer durumda gider uyandırırım, ne olabilir ki kapıdan adıyla seslenince bi anda libidosunun yükseldiğini mi düşünüyorsunuz?
Kocasını böyle görmesi de sıkıntı aslında, kocamın libidosu kadın sesine yükselseydi napardım diye düşünüyorum su an

Kocasını böyle görmesi de sıkıntı aslında, kocamın libidosu kadın sesine yükselseydi napardım diye düşünüyorum su an
Allah'tan eltisi seslenmiş. Hayır bi de küçük enişte Hüseyin seslenseydi neler olabileceğini ben düşünemiyorum. Ayyy evlerden ırakkk

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…