- 26 Temmuz 2015
- 6.661
- 9.348
- 198
Mutlu olan böyle yapmaz be katip ...ama inşallah mutlu olursun ne deyim ... ...Rabbim herkese nasip etsin huzuru ve mutluluğuYa he. Köşe bucak kaçın böyle, ömrünüz kaçıp göçmekle geçecek, iyi ki yol yordam bilmiyormuşuz böyle çok mutluyuz.
Eşiniz gece uykusunu gündüz uyuduğu için sabah ereksiyonunu gün içinde yaşıyor olabilir mi sizce?Seks bombası ile alakası yok kudra. Mesela bizimde düzenli ilişkimiz var eşimle. Öyle haftada bir filan değil hafta 3 4 yani hatta ilk evlendiğimizde daha sıktı ama benim hep bu durum dikkatimi çekmişti ve araştıemıştım çünkü her uyandığımda veya gece gün içinde vs uyurken sabahla alakası yok ereksiyon halinde görürdüm. İdrar torbası ve sinirlerle alakalı bir durum. Dalga geçmişsin ama öyle dalga geçilecek bir durum da değil. Ellerinde olan birşey değil. Sana denk gelmemiştir ama eşim işi gereği gece değil gündüz uyuduğu için her uyuduğunda denk geliyorum yani ve azıcık su içsin çok sık tuvalete çıkar. Uyurken sık sık tuvalete kalkar. Yani bilip bilmeden hemen salfırmayın. Herşeye de normal demeyin yani. Ben kaynımın odasına girip kaynımı o şekilde görmek uyandırmak istemem. Kaynım veya eltimin de ben uyurken odama girmesini istemem çünkü deli yatatım oram buram açılır. Terleme problemim olduğu için yaz kış açık saçık yatarım beni o halde görmelerini istemem yani. Ben bekarken annemşerin evi küçüktü kendi odam yoktu bütün odalaeda çekyat vardı ev küçük diye herkes çekyatta yatardı. Ben de oturma odasında çekyatta uyurdum, ablamla eniştem kalmaya geldiğinde bazen benim kaldığım odadan alması gereken eşyalar olurdu odaya girmek zorunda kalırdı ben rahatsız olurdum mümkün olduğunca daha kapalı giyinirdim ve eniştemde anneme veya ablama söyleyip öyle girerdi içeri ablam alacak mğsaitlikte değilse beni mecbur uyandırırlardı üstümü başımı düzeltirdim. Mahremiyet denen birşey var. Herşeyi de normalleştirmeyin. İnsanların kendine özel alanları var. Başkasının evinde dahi olsa uyurken birinin girip uyandırması annesi, eşi veya kardeşi dışında doğru değil bence.
Evet mutluyum. Hayatımda muhabbet var güven var, kaç göç yok. Sırf buna bakarak size de mutsuz diyemem, ama zor bir hayatınız var onu da kabul edin.Mutlu olan böyle yapmaz be katip ...ama inşallah mutlu olursun ne deyim ... ...Rabbim herkese nasip etsin huzuru ve mutluluğu
O evin içinde 50 kişi varsa hiç yoktan kapını kilitlersin, sere serpe uyuyamazsın öyle çünkü o kapıyı biri mutlaka açar. Çocuk da açabilirdi o kapıyı, çocuk görürse daha kötü değil mi mesela? Rahatsız olduğum şey şu, bazı yorumlarda erkeğin rahatlığı aymazlığı değil kadının hareketi ön plana çıkıyor, çünkü o erkek sultan han hazretleri, dilediğini yapar kadın gözünü kapasın, kadın adımlarını korku ile atsın. Oldu cınım .Annesinin evinde istediği gibi uyuyabilir ki adam. Ama odanın kapısını kilitlemeli kilit yoksa daa karşı tarafın her ihtimali düşünüp girmemesi gerekir. Mesela eşim uyurken öyle yaptığının fsrkında değil. Erekte olması her zaman cinsel isteğe arzuya bağlı değil fizyolojik bir durum. Yinede evli birinin uyuduğu odaya dank diye eşinin dışında birisinin girmesi uygun değil. Mesela benim eltim girip uyandırmaz anca dış kapıdan seslenirdi köydeyken veya kızını gönderirdi odanın kapısına ama sakın girme kapının önünden seslen kaldır derdi. Çünkü istemeyeceği şeylerle karşılaşabilir.
Sabah ereksiyonu değil uyku boyunca sürekli olan bir durum mesrla gece de uyusa gündüz de uyusa mesela ereksiyon halinde. Hadi diyelim sabah saatinde uyanmasına yakın olda sabah ereksiyonu diyeceğim ama değil uykusu boyunca takip ediyorum uyku sırasında bir kaç kere ereksiyon oluyor, sadece uykudan kalkarken olsa neyse diycem de değil. Hatta sorgulamıştım ona da sornuştum niye böyle diye bilmiyorum fsrkında değilim demişti.Eşiniz gece uykusunu gündüz uyuduğu için sabah ereksiyonunu gün içinde yaşıyor olabilir mi sizce?
Seks bombasıymış o zamanSabah ereksiyonu değil uyku boyunca sürekli olan bir durum mesrla gece de uyusa gündüz de uyusa mesela ereksiyon halinde. Hadi diyelim sabah saatinde uyanmasına yakın olda sabah ereksiyonu diyeceğim ama değil uykusu boyunca takip ediyorum uyku sırasında bir kaç kere ereksiyon oluyor, sadece uykudan kalkarken olsa neyse diycem de değil. Hatta sorgulamıştım ona da sornuştum niye böyle diye bilmiyorum fsrkında değilim demişti.
Tabiki öyle. Çocuk da açabilir kapıyı. Dikkatli yatması gerekir. Erkekte kadın da dikkat etmeli. Bizim odamızın anahtarı olmadığı için eltimin kızı uyandırmaya gelmiş bizi, açmıştı kapıyı ben hemen tedirgin oldum yengecim uyandık kapının dışında bekler misin demiştim çünkü eşim iç çamaşıeı ile yatar. Çocukta hemen girmeden kapıyı kapatıp önünde oturup beklemeye başlamıştıO evin içinde 50 kişi varsa hiç yoktan kapını kilitlersin, sere serpe uyuyamazsın öyle çünkü o kapıyı biri mutlaka açar. Çocuk da açabilirdi o kapıyı, çocuk görürse daha kötü değil mi mesela? Rahatsız olduğum şey şu, bazı yorumlarda erkeğin rahatlığı aymazlığı değil kadının hareketi ön plana çıkıyor, çünkü o erkek sultan han hazretleri, dilediğini yapar kadın gözünü kapasın, kadın adımlarını korku ile atsın. Oldu cınım .
Zaten sen de eşin de ailesi de aynı fikirde olduğunuz için sıkıntı yok. Herkesin böyle hassasiyetleri olmak zorunda değil ama, herkes senin gibi düşünmeyebilir. Ben şeyi anlamıyorum, 2 günlük gelin gelip 40 yıllık düzeni yıkmaya yelteniyor, sen evlendin diye kimse ilişkisine farklı bir yön vermek zorunda değil.Tabiki öyle. Çocuk da açabilir kapıyı. Dikkatli yatması gerekir. Erkekte kadın da dikkat etmeli. Bizim odamızın anahtarı olmadığı için eltimin kızı uyandırmaya gelmiş bizi, açmıştı kapıyı ben hemen tedirgin oldum yengecim uyandık kapının dışında bekler misin demiştim çünkü eşim iç çamaşıeı ile yatar. Çocukta hemen girmeden kapıyı kapatıp önünde oturup beklemeye başlamıştıbende muhafazakar biriyim ama öyle uygunsuz yatacağı bir uykudaysa girilmesinden rahatsız olurum ben varken eltimin kaldırması yanlış olur sinir olurum. Ama mesela odada herkesin içinde veya kapısı açık bir odada kestirmek için uyuyorsa kaldırabilir ben yoksam eğer. Eniştem odada kestirirken yemek hazır diye uyandırmak için seslenmişliğim var. Eltim uyandırsa da eşime tavır al diyemem. Desem de bana tavır alır eminim.
içiniz çok fesat ve pisMerhaba. Aslında sorum başlıktaki gibi. Eşim ailenin en küçüğü 27 yaşında, eltim 33, yeni evliyiz misafirliğe gittiğimizde eşim dinlenmek için bir odaya geçmişti uyumuş. Eltim onun yattığı odaya gidip ona seslenerek uyandırmaya çalışıyor. Ben sesleri duyunca anladım. Sadce benim mi garibime gitti normal bir durum mu bu? Kendisi zaten normalde dr çok seviyesini korumayan biz cıvık deriz öyle birisi. Eşimi hala kendi gelin geldiği zamanki yaşında mi sanıyor nedense çok seviyesiz oluyor bazen
Ben eşimi ona karşı tavırlı mesafeli ol diye uyardım,bir kaç gün sonra yine aynı şey, daha farklı şakalaşmalar. Kötü niyeti olmadığını düşünüyorum ama yine de ben rahatsız oldum. Nasıl bir tavır almam gerek
Ben şeyi anlamıyorum, 2 günlük gelin gelip 40 yıllık düzeni yıkmaya yelteniyor, sen evlendin diye kimse ilişkisine farklı bir yön vermek zorunda değil.
Tabi ki sürüye dahil olsun gıkını çıkarmasın demiyoruz. Ama o ailenin oğlu/kızı ile evleniyorsan az buz şeyi de görmezden geleceksin, kendin için de istemeye yüzün olsun. Kocalar karılarının ailesi ile ilişkilerine karışınca wowowo oluyoruz. Ben oluyorum valla.Düzenler yıkılır, düzenler kurulur.
Bu "elti kocami uyandiriyormuş" düzeninden bahsetmiyorum sadece ama yeni gelin milletin düzenine uymak zorunda değil eger kendisine dokunuyorsa düzeni yikar yenisini kurar. Tabi eşi de ayni fikirdeyse bu çok normal aslinda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?