Ben cevabımı aldım, sapiksiniz.
Yok ya, çok eski bir üye. Bir sürü normal konu da acmis, dedikleri çok tutarlı.burayı seks hikayesi yazmak için kullanıyor kadın/ya da adam
Neden uyandırma gereği duymuş kiHayır kayınvalidemin
Aaaa çok ayıpMerhaba. Aslında sorum başlıktaki gibi. Eşim ailenin en küçüğü 27 yaşında, eltim 33, yeni evliyiz misafirliğe gittiğimizde eşim dinlenmek için bir odaya geçmişti uyumuş. Eltim onun yattığı odaya gidip ona seslenerek uyandırmaya çalışıyor. Ben sesleri duyunca anladım. Sadce benim mi garibime gitti normal bir durum mu bu? Kendisi zaten normalde dr çok seviyesini korumayan biz cıvık deriz öyle birisi. Eşimi hala kendi gelin geldiği zamanki yaşında mi sanıyor nedense çok seviyesiz oluyor bazen
Ben eşimi ona karşı tavırlı mesafeli ol diye uyardım,bir kaç gün sonra yine aynı şey, daha farklı şakalaşmalar. Kötü niyeti olmadığını düşünüyorum ama yine de ben rahatsız oldum. Nasıl bir tavır almam gerek
Vay arkadaşYok ya, çok eski bir üye. Bir sürü normal konu da acmis, dedikleri çok tutarlı.
Sadece içi fesat
Hayır yemek saati kendisi uyandiriyorNeden uyandırma gereği duymuş kiEşiniz mi tembihledi beni şu saatte uyandır diye? Ya da kayınvalide mi uyandırmasını istedi acaba? Ben neden elti uyandırdı dan çok neden uyandırdı diye merak ettim kendisini ilgilendiren birşey mi vardıki?
Fantazi dünyası epey genişmiş üyenin. Allah akil fikir versinBen cevabımı aldım, sapiksiniz.
Anladım yemek hazırlanmış herkes sofraya geçiyordu demek..Uyandırılması iyi olmuş o zamanHayır yemek saati kendisi uyandiriyor
Bi halta yaramayan kırolari yüceltiyorlar ve dediğiniz gibi adam kendini bişey sanıp gözünü dışarı açmaya başlıyorBöyle gereksiz kıskançlıklar görünce sadece şunu söylemek istiyorum ? Millet napsın sizin kocalarınızı , herkesin gözünde kocanız brad değil . Böyle davrandığınız için eşleriniz kendilerini bi halt sanıp , prens görüp, vay be ben neymişim herkes benim peşimde tavrına girip aldatmaya başlıyorlar. Kendinize güvenin öncelikle , düşündüğünüzgibi bir durum varsa ve eşiniz karalterliyse zaten mesafe koyar ya da ağzının payını verir.
Eltiniz eşinizden 5 yaş büyük, sanırım eşinizin reşit bile olmadığı yaşta gelin geldi kadın. Artık abla kardeş gibi olmuşlardır. Uykudan öperek kaldırmadığına göre problem yok.Merhaba. Aslında sorum başlıktaki gibi. Eşim ailenin en küçüğü 27 yaşında, eltim 33, yeni evliyiz misafirliğe gittiğimizde eşim dinlenmek için bir odaya geçmişti uyumuş. Eltim onun yattığı odaya gidip ona seslenerek uyandırmaya çalışıyor. Ben sesleri duyunca anladım. Sadce benim mi garibime gitti normal bir durum mu bu? Kendisi zaten normalde dr çok seviyesini korumayan biz cıvık deriz öyle birisi. Eşimi hala kendi gelin geldiği zamanki yaşında mi sanıyor nedense çok seviyesiz oluyor bazen
Ben eşimi ona karşı tavırlı mesafeli ol diye uyardım,bir kaç gün sonra yine aynı şey, daha farklı şakalaşmalar. Kötü niyeti olmadığını düşünüyorum ama yine de ben rahatsız oldum. Nasıl bir tavır almam gerek
E madem yemek saati siz uyandrsaydınız kocanızı?Hayır yemek saati kendisi uyandiriyor
Yemek vaktiymiş siz uyandırsaydınız? Napıyordunuz o ara?Kapıdan değil, odasına girip sesleniyor uyandirana kadar
Olabilir bunda birşey yok bence abartiyorsunuz kardeşi gibi görüyor kıskanç lık yapmayınMerhaba. Aslında sorum başlıktaki gibi. Eşim ailenin en küçüğü 27 yaşında, eltim 33, yeni evliyiz misafirliğe gittiğimizde eşim dinlenmek için bir odaya geçmişti uyumuş. Eltim onun yattığı odaya gidip ona seslenerek uyandırmaya çalışıyor. Ben sesleri duyunca anladım. Sadce benim mi garibime gitti normal bir durum mu bu? Kendisi zaten normalde dr çok seviyesini korumayan biz cıvık deriz öyle birisi. Eşimi hala kendi gelin geldiği zamanki yaşında mi sanıyor nedense çok seviyesiz oluyor bazen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?