Bir yenge kaynini uykudan uyandirir mı ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hayır kayınvalidemin
Neden uyandırma gereği duymuş ki Eşiniz mi tembihledi beni şu saatte uyandır diye? Ya da kayınvalide mi uyandırmasını istedi acaba? Ben neden elti uyandırdı dan çok neden uyandırdı diye merak ettim kendisini ilgilendiren birşey mi vardıki?

Kendi evinizde olsanız anlarım kıyafeti uygun değildir sonuçta sizin yatak odanız adam istediği şekilde yatar ama farklı bir evde çokta sorun olmasa gerek sonuçta. Yaşasam nasıl olur bilmiyorum ama uzaktan sorun yok gibi

Aaaa çok ayıp

Böyle gereksiz kıskançlıklar görünce sadece şunu söylemek istiyorum ? Millet napsın sizin kocalarınızı , herkesin gözünde kocanız brad değil . Böyle davrandığınız için eşleriniz kendilerini bi halt sanıp , prens görüp, vay be ben neymişim herkes benim peşimde tavrına girip aldatmaya başlıyorlar. Kendinize güvenin öncelikle , düşündüğünüzgibi bir durum varsa ve eşiniz karalterliyse zaten mesafe koyar ya da ağzının payını verir.

Hayır yemek saati kendisi uyandiriyor

Bi halta yaramayan kırolari yüceltiyorlar ve dediğiniz gibi adam kendini bişey sanıp gözünü dışarı açmaya başlıyor
Herkes kocişlerinin peşinde herkeeesss

Eltiniz eşinizden 5 yaş büyük, sanırım eşinizin reşit bile olmadığı yaşta gelin geldi kadın. Artık abla kardeş gibi olmuşlardır. Uykudan öperek kaldırmadığına göre problem yok.

Olabilir bunda birşey yok bence abartiyorsunuz kardeşi gibi görüyor kıskanç lık yapmayın

Öyle bir anlatmışsınız ki ; sanki kocanızi öperek uyandiriyor kadın.
Acaba biraz fazla mi kuruyorsunuz ?
Yahut tedirginliğiniz eltinizden ziyade kocanizin bu yakınlıktan anlam çıkartmaya yatkın olmasından mı kaynakli..
Sanki kocaniza güvenmeyip eltinize yüklenmeye çalışıyorsunuz gibi hissettim ben.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…