Bir yenge kaynini uykudan uyandirir mı ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Dokundu mu sadece seslendi mi

konu sahiibi fesat anlamında mı düşünmüş kızlar aradaki yorumları okumadım başka şeyler yazıldı mı?
ben konudan şey anladım hani eltim bana neden kocana seslen istersen gelsin demiyor veya eşini uyandır istersen demiyor ben yokmuşum gibi ,beni yok sayıyor gibi davranıyor alındım anlamında yazdığını düşündüm...

benim eltimde beni kıskanırdı kaynımın ''ellerine sağlık normalde yemem sen yaptın diye ilk kez yedim bu yemeği'' dediğinde az kalsın kaynımı öldürecekti aklıma o geldi eğer o tarz bir kıskançlıksa konu sahibi hiç hoş olmuyor

Böyle konuları okuyunca öyle korkuyorum ki. Olmayan eltimden korkuyorum resmen Çünkü kaynım benim kardeşim gibi, ben varken büyüdü çocuk resmen. Çok acayip ve sapkın geliyor şöyle konular bana... Şundan da huylanmazsın konu sahibi, bize anlatmadığın başka şeyler yoksa bu derece kıskançlık normal değil.

Ben size hak verdim,uyandırılması gerekiyorsa sizden rica edilecekti

Onun eşinizi uyandirmasinda bir sakinca goremedim ama bu saatten sonra siz kayninizi uyandirirsaniz aklinizdan bin türlü sapıklık geçebileceğini dusunebilirim. Çünkü size gore uyandirmak eylemi insani tahrik etmek veya onu uyandirarak tahrik olmak anlamlarina geliyor. Midem bulandi...

Arkadaşlar neden dalga geçiyor ya da değişik anlamlar çıkarıyorsunuz. Sadece fikrinizi sordum normal de ben mi rahatsız oldum yoksa gerçekten bir tuhaflık var mı
Niye fikir söylemek yerine tuhaf tuhaf şeyler yazıyorsunuz
Ben "tahrik" ya da sizin dediginiz anlamda şeyler düşünmüyorum, sadece onun artık çocuk olmadığını fark etmemesi hala 14 yaşında çocuk gibi davranması tuhafıma gidiyor. Sakin olun :)

Uyandırır ben mesela uyandırıyorum ama yapı olarak bana uygun olan şekilde kapıya tıklayıp seslenirim içeri girmem kapıyı açmam özel alan diye bişey var ama belli ki sizin aranızda olan ilişki farklı yani bu durum kişiye göre değişir ama böyle Bi konu için eşini darlamak da anlamsız geliyor sonuçta yengesi o yıllar önceden gelen Bi iletişim var aralarında pat diye uzaklaşsa kötü olur zamanla belli Bi seviyeye gelebilir böylece karşı taraf da ne oluyor eşi bizi istemiyor vs diye düşünmez zamana bırakın

İlk evlendiği zamanlardaki gibi görüyor eşimi demiş konu sahibi,eltisi bence daha küçük hallerini de biliyor ,şakalaşmalarından bile rahatsız ,mesafeli ol demiş eşine ,haliyle normalde kadın böyle biri deyip geçmeliyken,takılmasi kıskançlık gibi geldi bana.

Sapık mısınız siz ya noluyo uyandırınca

Siz oradayken mi uyandırmak için çabaladı?
Siz yokken ise, zaten mantıksız düşünüyorsunuz.
Siz varsanız ortamda yemek yenilecek ise ya da o odaya girilecek ise sizden rica edebilirdi. Ama eski elti ise mesela 10 yıldır o bekarken ve neredeyse çocukken evlendiyse abisiyle çocuğu gibi görüyordur.

Ya kardesim akrabaliktan ote baglariniz var zaman zaman ayni evde kalıyorsunuz belliki düğün bayram tatil derken. Yani kadin da senden önce evlenmisse daha once sık sık birlikte kalmislarsa normal olarak eşinizle samimiyet kurmuştur yeri gelms uyandirmis kahvaltiya yemege cagirmistir. Gidip yatagini o sermistir belki. Allah sizin gibi aklindan sapıklıktan baska bir sey gecmeyen cinslerden korusun bizi de kayinlarimizi da. Ben kaynimi uyandirdim diye kendini bi tuhaf hissedecek hirslanacak orada burada bunu dedikodu malzemesi edecek kadar akıl tutulmasi yasayan bir insandan vallahi korkardim.

sadece çocuklar mı seslenerek uyandırılıyor?

Sizin mental problemleriniz mi var yoksa sapik misiniz?
Ben cevabımı aldım, sapiksiniz.
Bir erkek lisesinde çalışıyorum, bir kaç öğretmen arkadaş öğrencilerle bi daha ki hafta sonu icin piknik planı yapmış. Ama yasım öğrencilere yakın olduğundan sevgilim kesinlikle gitmemi istemedi.

Ben uyandirmazdim. Annesi eşi varken bana düşmez diye düşünürüm.

Nasıl bir tuhaflık olabilir ki bunda? Sizin görüp bizim göremediğimiz tuhaflık nedir yazabilir misiniz? Ne düşündünüz söyleyin biz de bilelim. Eltiniz eşinizi çocuk gibi görüyor ve öyle davranıyorsa bu eşinizin sorunu. O rahatsız oluyorsa kendisi çözer bu problemi, sizi ilgilendiren bir şey yok ki.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…