Dokundu mu sadece seslendi miMerhaba. Aslında sorum başlıktaki gibi. Eşim ailenin en küçüğü 27 yaşında, eltim 33, yeni evliyiz misafirliğe gittiğimizde eşim dinlenmek için bir odaya geçmişti uyumuş. Eltim onun yattığı odaya gidip ona seslenerek uyandırmaya çalışıyor. Ben sesleri duyunca anladım. Sadce benim mi garibime gitti normal bir durum mu bu? Kendisi zaten normalde dr çok seviyesini korumayan biz cıvık deriz öyle birisi. Eşimi hala kendi gelin geldiği zamanki yaşında mi sanıyor nedense çok seviyesiz oluyor bazen
Ben eşimi ona karşı tavırlı mesafeli ol diye uyardım,bir kaç gün sonra yine aynı şey, daha farklı şakalaşmalar. Kötü niyeti olmadığını düşünüyorum ama yine de ben rahatsız oldum. Nasıl bir tavır almam gerek
Ben size hak verdim,uyandırılması gerekiyorsa sizden rica edilecektiMerhaba. Aslında sorum başlıktaki gibi. Eşim ailenin en küçüğü 27 yaşında, eltim 33, yeni evliyiz misafirliğe gittiğimizde eşim dinlenmek için bir odaya geçmişti uyumuş. Eltim onun yattığı odaya gidip ona seslenerek uyandırmaya çalışıyor. Ben sesleri duyunca anladım. Sadce benim mi garibime gitti normal bir durum mu bu? Kendisi zaten normalde dr çok seviyesini korumayan biz cıvık deriz öyle birisi. Eşimi hala kendi gelin geldiği zamanki yaşında mi sanıyor nedense çok seviyesiz oluyor bazen
Ben eşimi ona karşı tavırlı mesafeli ol diye uyardım,bir kaç gün sonra yine aynı şey, daha farklı şakalaşmalar. Kötü niyeti olmadığını düşünüyorum ama yine de ben rahatsız oldum. Nasıl bir tavır almam gerek
Uyandırır ben mesela uyandırıyorum ama yapı olarak bana uygun olan şekilde kapıya tıklayıp seslenirim içeri girmem kapıyı açmam özel alan diye bişey var ama belli ki sizin aranızda olan ilişki farklı yani bu durum kişiye göre değişir ama böyle Bi konu için eşini darlamak da anlamsız geliyor sonuçta yengesi o yıllar önceden gelen Bi iletişim var aralarında pat diye uzaklaşsa kötü olur zamanla belli Bi seviyeye gelebilir böylece karşı taraf da ne oluyor eşi bizi istemiyor vs diye düşünmez zamana bırakınMerhaba. Aslında sorum başlıktaki gibi. Eşim ailenin en küçüğü 27 yaşında, eltim 33, yeni evliyiz misafirliğe gittiğimizde eşim dinlenmek için bir odaya geçmişti uyumuş. Eltim onun yattığı odaya gidip ona seslenerek uyandırmaya çalışıyor. Ben sesleri duyunca anladım. Sadce benim mi garibime gitti normal bir durum mu bu? Kendisi zaten normalde dr çok seviyesini korumayan biz cıvık deriz öyle birisi. Eşimi hala kendi gelin geldiği zamanki yaşında mi sanıyor nedense çok seviyesiz oluyor bazen
İlk evlendiği zamanlardaki gibi görüyor eşimi demiş konu sahibi,eltisi bence daha küçük hallerini de biliyor ,şakalaşmalarından bile rahatsız ,mesafeli ol demiş eşine ,haliyle normalde kadın böyle biri deyip geçmeliyken,takılmasi kıskançlık gibi geldi bana.konu sahiibi fesat anlamında mı düşünmüş kızlar aradaki yorumları okumadım başka şeyler yazıldı mı?
ben konudan şey anladım hani eltim bana neden kocana seslen istersen gelsin demiyor veya eşini uyandır istersen demiyor ben yokmuşum gibi ,beni yok sayıyor gibi davranıyor alındım anlamında yazdığını düşündüm...
benim eltimde beni kıskanırdı kaynımın ''ellerine sağlık normalde yemem sen yaptın diye ilk kez yedim bu yemeği'' dediğinde az kalsın kaynımı öldürecekti aklıma o geldi eğer o tarz bir kıskançlıksa konu sahibi hiç hoş olmuyor
Sapık mısınız siz ya noluyo uyandırıncaMerhaba. Aslında sorum başlıktaki gibi. Eşim ailenin en küçüğü 27 yaşında, eltim 33, yeni evliyiz misafirliğe gittiğimizde eşim dinlenmek için bir odaya geçmişti uyumuş. Eltim onun yattığı odaya gidip ona seslenerek uyandırmaya çalışıyor. Ben sesleri duyunca anladım. Sadce benim mi garibime gitti normal bir durum mu bu? Kendisi zaten normalde dr çok seviyesini korumayan biz cıvık deriz öyle birisi. Eşimi hala kendi gelin geldiği zamanki yaşında mi sanıyor nedense çok seviyesiz oluyor bazen
Arkadaşlar neden dalga geçiyor ya da değişik anlamlar çıkarıyorsunuz. Sadece fikrinizi sordum normal de ben mi rahatsız oldum yoksa gerçekten bir tuhaflık var mı
Niye fikir söylemek yerine tuhaf tuhaf şeyler yazıyorsunuz
Ben "tahrik" ya da sizin dediginiz anlamda şeyler düşünmüyorum, sadece onun artık çocuk olmadığını fark etmemesi hala 14 yaşında çocuk gibi davranması tuhafıma gidiyor. Sakin olun :)
Ben cevabımı aldım, sapiksiniz.Sizin mental problemleriniz mi var yoksa sapik misiniz?
Iki erkek kardeşim var. 20 ve 12 yaşlarinda. Bir kaç kez dikkat ettim birbirleriyle uğraşırken büyük olan diğerinin üzerine çıkıyor oyun oynuyorlar gibi ama ne tesadüfse büyük olanı bu oyunu oynadıktan sonra banyoya giriyor
Bir erkek lisesinde çalışıyorum, bir kaç öğretmen arkadaş öğrencilerle bi daha ki hafta sonu icin piknik planı yapmış. Ama yasım öğrencilere yakın olduğundan sevgilim kesinlikle gitmemi istemedi.
Ben uyandirmazdim. Annesi eşi varken bana düşmez diye düşünürüm.Arkadaşlar neden dalga geçiyor ya da değişik anlamlar çıkarıyorsunuz. Sadece fikrinizi sordum normal de ben mi rahatsız oldum yoksa gerçekten bir tuhaflık var mı
Ben "tahrik" ya da sizin dediginiz anlamda şeyler düşünmüyorum, sadece onun artık çocuk olmadığını fark etmemesi hala 14 yaşında çocuk gibi davranması tuhafıma gidiyor. Sakin olun :)
Arkadaşlar neden dalga geçiyor ya da değişik anlamlar çıkarıyorsunuz. Sadece fikrinizi sordum normal de ben mi rahatsız oldum yoksa gerçekten bir tuhaflık var mı
konu sahibinin yazdıklarına şok oldumBen cevabımı aldım, sapiksiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?