- 26 Şubat 2022
- 930
- 2.493
- 63
İşte bilmediğin bir ortam konusunda yorum yapıyorsun, problem orda. 15 bizim en küçük toplanmamızbu sabaha kadar 10 kişiydik mesela, ablamlar vardı gittiler. Farklı şehirlerde yaşayınca insan kardeşlerini görmek için ya evlerine gidiyor ya yazlıkta falan toplaşılıyor işte.
Adam abisi ve onun ailesiyle birlikte anne baba evinde cirilla. Başka kardeşler bile olabilir o detayı bilmiyoruz ama iki kardeş ve aileleri kesin var. Daha ne kadar bilebiliriz ortamı?Her kalabalik aile ayni olmuyor ki işte hani ben kendi ailemde gormedim kalabalik aile evet çok bilmem ama eşim dedigim gibi çok kardeş buna rağmen devamli toplanmalar olmaz, yazlikta toplanilmaz birlikte, tatil yapmisligimiz yok mesela kardeşleriyle filan. Eltim de var ve hiç oyle samimi ilişkiler yok, ben de en sevdigim gorumcemle bile abla kardeş modunda değilim. Sayica kalabalik olmak sizlerin ailesindeki samimiyeti getirmiyor. Bu konu sahibinin ailesi ve mevzu ortamsa hepimiz burada yazan kadar yorumluyoruz.
aynen bende bunu dusundum umarim aileden birine dememistir hatta kimseye....İnşallah bu saçma fikri sadece bizimle paylaşmıssınızdır, eşinize ya da eltinize birsey dememissinizdir!
Sadece sesleniyorsa sorun yok ama üstüne atlıyor, kulağından öpüyor, okşuyorsa sıkıntı... Şaka gibi oluyor bazen konular sgshsjKapıdan değil, odasına girip sesleniyor uyandirana kadar
Erkekler uyurken cinsel organları kalkmış ereksiyon halinde olabiliyor. Ben mesela eşim odaya uyurken girdipinde ne zaman girsem öyle olur. Ben uyuyan kadın veya erkek olsun belki üstü müsait değil belki deli yatıyor bir bölgesi açıldı içeri girilmeden uyandırılmasını veya uyandırılması gerekiyorsa eşi tarafından uyandırılmasını uygun görürüm. Bence içeri girerek uyandırması uygun olmamış.gelini uyandırsalar diyecem belki tesettürlüdür uyuyan kadının kıyafeti tesettür sebepli yaz günü uygun olmayabilir de...uyuyan erkek için ne alaka çözemedim.
sadece uyandırma değil şakalaşmaları da varmış kadın kardeşi gibi görüyor, eskiden beri samimiler demek.
Katip 5 yaş büyükse de çok yaş farkı yok. Eşinin odaya girip çağırması daha uygun bence. Açık konuşmak gerekirse belki adamın bir yeri açıldı saçıldı veya uyurken erkeklet ereksiyon olabiliupr o halde eşimin görülmesini istemem yani. Çünkü çok denk geldim böyle. Mesela annemlerin evi küçük olduğu için abimle yengem geldiğinde onlarla aynı odada uyumuşluğum çok, abim deli yatan bir insandı, ben sabah uyandım su içip geri yatacağım abim de deli yatar yani afedersin özel bölgesi açılmış kendimi kötü hissettim hemen yengeme söyledim, yenge abim düşmek üzere ve üstü açılmış örter misin dedim. Yengem kalktı abimi uyarıp üstünü örtüp geri yattı. Yani sonuçta evli herşeyi de bu kadar normalleştirmemek lazım diye düşünüyorum ben. Eşim hulk değil birşey değil ama o şekilde görülmesi hoşuma gitmez çünkü erkekler uyurken her şekile girebiliyorlar.Eltiniz eşinizden 5 yaş büyük, sanırım eşinizin reşit bile olmadığı yaşta gelin geldi kadın. Artık abla kardeş gibi olmuşlardır. Uykudan öperek kaldırmadığına göre problem yok.
Annesinin evinde istediği gibi uyuyabilir ki adam. Ama odanın kapısını kilitlemeli kilit yoksa daa karşı tarafın her ihtimali düşünüp girmemesi gerekir. Mesela eşim uyurken öyle yaptığının fsrkında değil. Erekte olması her zaman cinsel isteğe arzuya bağlı değil fizyolojik bir durum. Yinede evli birinin uyuduğu odaya dank diye eşinin dışında birisinin girmesi uygun değil. Mesela benim eltim girip uyandırmaz anca dış kapıdan seslenirdi köydeyken veya kızını gönderirdi odanın kapısına ama sakın girme kapının önünden seslen kaldır derdi. Çünkü istemeyeceği şeylerle karşılaşabilir.Bi evin içinde bir araba horanta, adam kapısı kilitsiz yerde cıbıl uyuyor bir de vinci kaldırıyorsa asıl görgüsüz odur.
Seks bombası ile alakası yok kudra. Mesela bizimde düzenli ilişkimiz var eşimle. Öyle haftada bir filan değil hafta 3 4 yani hatta ilk evlendiğimizde daha sıktı ama benim hep bu durum dikkatimi çekmişti ve araştıemıştım çünkü her uyandığımda veya gece gün içinde vs uyurken sabahla alakası yok ereksiyon halinde görürdüm. İdrar torbası ve sinirlerle alakalı bir durum. Dalga geçmişsin ama öyle dalga geçilecek bir durum da değil. Ellerinde olan birşey değil. Sana denk gelmemiştir ama eşim işi gereği gece değil gündüz uyuduğu için her uyuduğunda denk geliyorum yani ve azıcık su içsin çok sık tuvalete çıkar. Uyurken sık sık tuvalete kalkar. Yani bilip bilmeden hemen salfırmayın. Herşeye de normal demeyin yani. Ben kaynımın odasına girip kaynımı o şekilde görmek uyandırmak istemem. Kaynım veya eltimin de ben uyurken odama girmesini istemem çünkü deli yatatım oram buram açılır. Terleme problemim olduğu için yaz kış açık saçık yatarım beni o halde görmelerini istemem yani. Ben bekarken annemşerin evi küçüktü kendi odam yoktu bütün odalaeda çekyat vardı ev küçük diye herkes çekyatta yatardı. Ben de oturma odasında çekyatta uyurdum, ablamla eniştem kalmaya geldiğinde bazen benim kaldığım odadan alması gereken eşyalar olurdu odaya girmek zorunda kalırdı ben rahatsız olurdum mümkün olduğunca daha kapalı giyinirdim ve eniştemde anneme veya ablama söyleyip öyle girerdi içeri ablam alacak mğsaitlikte değilse beni mecbur uyandırırlardı üstümü başımı düzeltirdim. Mahremiyet denen birşey var. Herşeyi de normalleştirmeyin. İnsanların kendine özel alanları var. Başkasının evinde dahi olsa uyurken birinin girip uyandırması annesi, eşi veya kardeşi dışında doğru değil bence.15 dakikalık öğlen uykusunda erekte olacak kadar çişi mi gelecek adamın? Yatmadan önce çişini yaptırın, su vermeyin, karpuz falan da yemesin
Düzenli cinsel hayatı olan adamlar öyle öğle uykularında ereksiyon falan olmazlar. Sabah ereksiyonu belki. Erkek görmedik sanki hayatımızda ya da sizinkiler seks bombası bilemiyorum
Bildiğim kadarıyla çoğumuz malikanelerde yaşamıyoruz, ayrı misafir odalarımız falan yok, kapısını kapatıp uyuyabileceğimiz. Kardeşler bir araya toplanınca herkes bir yere atıyor kendini bizim evde öğlen yemeğinden sonra, kimi koltukta yatıyor, kimi boş bulduğu yatakta. Erkeklere özel oda verelim bundan sonra mazallah kestirirken erekte olurlar salonun ortasında
Banane sendenYalnız biz zaten eniştenin kayınbiraderin yanındaile takılıyoruz zaten
Sevgili yabancı , bugun sana sevildiğin söylenmemiş olabilir yorgunluğunun sebebi budur belki ama seviliyorsun ....Az ötede kıvran şekerim. Uğraşasım hiç yok, atışma bile dengi dengine olunca zevkli yahu.
Tedavi olmanın ilk aşaması kabullenmek. Güzeel güzel.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?