- 26 Temmuz 2015
- 6.661
- 9.348
- 198
Dolu şekerim pat diye dalma ama ..ben anneme misafirliğe gidince deNasıl bir travma yaşadınız bilmem de, bizde böyle şeyler olmaz. Ortaya atana bakmak lazım jdjdjdj Kaldı ki bdv'ye gelip bundan konu da açılmaz şaka gibi insanlar var ya.
Dipnot; bilmiyorsunuz öğreteyim, tuvalete biri varken tıklatarak girilmez. Argümanınızın saçmalığına uyandınız nasıl kıvırsam diye kıvranıyorsunuz da ı ıh olmuyor. Geçti şşş tamam.
Herkesin aile ilişkileri, eş ailesine bakışı farklı, kayınbiraderim yaz aylarında bir şort bir yüzücü atletle takılır, denizde de birbirimizi şortla bikiniyle gördüğümüzden benim için tuhaf bir durum değil uyurken şortla uyuyor olması, abisi uyuyormuş uyandırmak lazımmış pek umursamazdı, annesine de söylenirdi bir bana laf edemezdi o yüzden ben kaldırırdım, çok eskiye dayalı bir ilişkiniz varsa karşınızdakini kayınbirader, baldız, yenge, enişte gibi görmüyorsunuz, ablanız, abiniz, kardeşiniz oluyor herkes.Birazdan konu adam yedi karpuzu yedi karpuzu belki ıslatti ondan kalkmadı ya dönecek konu
Yalnız biz zaten eniştenin kayınbiraderin yanındaDolu şekerim pat diye dalma ama ..ben anneme misafirliğe gidince deböyle geziyorum aşırı travmalarım oldu sorma
Yanı artık bir aile olunuyor aynen bizde de öyleHerkesin aile ilişkileri, eş ailesine bakışı farklı, kayınbiraderim yaz aylarında bir şort bir yüzücü atletle takılır, denizde de birbirimizi şortla bikiniyle gördüğümüzden benim için tuhaf bir durum değil uyurken şortla uyuyor olması, abisi uyuyormuş uyandırmak lazımmış pek umursamazdı, annesine de söylenirdi bir bana laf edemezdi o yüzden ben kaldırırdım, çok eskiye dayalı bir ilişkiniz varsa karşınızdakini kayınbirader, baldız, yenge, enişte gibi görmüyorsunuz, ablanız, abiniz, kardeşiniz oluyor herkes.
Enişteler de röpteşambrla geziyo bizde ahahahhYalnız biz zaten eniştenin kayınbiraderin yanındaile takılıyoruz zaten
Viskisi de vardır işalla.Enişteler de röpteşambrla geziyo bizde ahahahh
Kadın erkeği, erkek kadını uyandıramaz diye düşünülebilir ama kayınbiraderini uyandıranlar hakkında da kötü düşünceler beslenmez, en azından burada yazanlar için diyorum kimse kayınbiraderine yan gözle bakacak karakterde değil.Yanı artık bir aile olunuyor aynen bizde de öyle
Biri uyandirdi diye diğeri bunun altında başka bir şey aramamalı
Malesef farklı aile yapıları olunca bakış açısı da farklı oluyor heleki elti görümce kini nefreti de giriyorsa işin içine bol gereksiz laflar can sıkan sözler ki ortada bir şey yok kapidan seslenmiş
Değişik işler
Ben eniştemle tanıştığımda 4 yaşındaydım. Ondan öncesi yok zaten, hatırlamıyorum. Hatırladığım her anımda var adam. Ben de enişte demem abi derim hatta adını kısaltır sonuna ş harfi eklerim bazen. Elinde büyüdüğüm, küçükken koynunda yattığım adam. Gelip uyandırsa rahatsız olmam, eşim bundan rahatsız olursa ben de eşimden rahatsız olurum muhtemelen. Nasıl aklından geçiriyorsun böyle bişey diye olay çıkar.Kadın erkeği, erkek kadını uyandıramaz diye düşünülebilir ama kayınbiraderini uyandıranlar hakkında da kötü düşünceler beslenmez, en azından burada yazanlar için diyorum kimse kayınbiraderine yan gözle bakacak karakterde değil.
Örnek verdiğim için yazıyorum kayınbiraderim şortla uyuyor olsa ne olacak, adamı 13 yaşından beri tanıyorum peşimde abla abla diye gezen bir çocuktu, zaten biz nişanlanınca ağzı yengeye alışamadı ben de bana yenge de diye kasan biri değilim, ne istersen onu de dedim abla diyor ağzı ablaya alışık çünkü.
Rahmetli eniştem de keza, yani gelip beni uyandırsaydı tövbe bismillah demezdim çünkü onunla da aynı muhitin insanlarıyız, sülalesini tanırım kuzenleriyle evcilik oynadığım bir adamdı eniştem.
Aynen, bende rahmetli enişteme enişte demedim adıyla hitap ediyorduk, şimdi yakınlık derecesini belirtmek için enişte yazdım.Ben eniştemle tanıştığımda 4 yaşındaydım. Ondan öncesi yok zaten, hatırlamıyorum. Hatırladığım her anımda var adam. Ben de enişte demem abi derim hatta adını kısaltır sonuna ş harfi eklerim bazen. Elinde büyüdüğüm, küçükken koynunda yattığım adam. Gelip uyandırsa rahatsız olmam, eşim bundan rahatsız olursa ben de eşimden rahatsız olurum muhtemelen. Nasıl aklından geçiriyorsun böyle bişey diye olay çıkar.
Kadın erkeği, erkek kadını uyandıramaz diye düşünülebilir ama kayınbiraderini uyandıranlar hakkında da kötü düşünceler beslenmez, en azından burada yazanlar için diyorum kimse kayınbiraderine yan gözle bakacak karakterde değil.
Örnek verdiğim için yazıyorum kayınbiraderim şortla uyuyor olsa ne olacak, adamı 13 yaşından beri tanıyorum peşimde abla abla diye gezen bir çocuktu, zaten biz nişanlanınca ağzı yengeye alışamadı ben de bana yenge de diye kasan biri değilim, ne istersen onu de dedim abla diyor ağzı ablaya alışık çünkü.
Rahmetli eniştem de keza, yani gelip beni uyandırsaydı tövbe bismillah demezdim çünkü onunla da aynı muhitin insanlarıyız, sülalesini tanırım kuzenleriyle evcilik oynadığım bir adamdı eniştem.
Katılıyorum, bizim aile yapımızda kuzenler dahi kardeştir, kuzen konuları açılınca da yazıyorum sık sık:))Benim ayrıldığım kişi nedense aklıma bu geldi elti meselesi oluncagelmez olaydı
Eltim evlendiğinde o 5 yaşındaymış ben yıkardım gece korkardım benle uyurdu kayın yani abi köye gidermiş eltim yanına alırmış
Kendi çocuğum gibi oldu derdi
Ben nişanlarıyım kayinbabalar büyük yemek verdiler iftar yemeği bu uyumuştu ben uyandirirum dedi gitti uyanmamış hala uyanmadı dedi bir sürahi dolusu suyu boşalttı üstüne güldük eğlendik
Şimdi ben sen artık yapamazsın yaptıysan o iş bitti ne gerek var sen eltisin otur yerine mi diyeyim
Öyle alışmışlar birlikte büyümüşler
Yanı bir laf var ya Mune neye nasıl bakarsan öyle görürsün diye aynen öyle
Muhtemelen oturma odasındaki 38 yıllık çekyatta naftalin kokusuyla ve kapı açık uyuyorduHerkes yorumlarda "uyurken ne halde olunur bilemeyiz..." bilmem ne yazmışlar. Hepimiz okul sıralarında da uyuduk ben hiç dötü başı dağıttığımızı hatırlamıyorum. Kestirme denilen şey kafayı bi yere dayamak zaten çoğu zaman uyku bile sayılmaz. Biri hele adama özel oda tahsis edilmiş demiş sanki 5 yıldızlı otele gittiler misafirliğe.
Az ötede kıvran şekerim. Uğraşasım hiç yok, atışma bile dengi dengine olunca zevkli yahu.Dolu şekerim pat diye dalma ama ..ben anneme misafirliğe gidince deböyle geziyorum aşırı travmalarım oldu sorma
Aynen benim gözümde de evde çoluk çocuk, beyefendi yorgunluktan bi yere kıvrılmış garibim, soruyu soran ablamız dedikodudan gözü görmez halde, el mahkum elti denen "cıvık" şahıs da çekyattan kaldırmaya gidiyor diye canlandıMuhtemelen oturma odasındaki 38 yıllık çekyatta naftalin kokusuyla ve kapı açık uyuyordu
Annesinin yatak odasında da yatmış olabilir, hani karı-koca yatarken şak diye odaya dalsa uygunsuz bir durumda olabilirler diye düşünülebilir ama yol yorgunu dinlenmek için odaya giden adamın en uygunsuz hali, yorgunluktan ağzı açık uyuyor olmasıdır benceAynen benim gözümde de evde çoluk çocuk, beyefendi yorgunluktan bi yere kıvrılmış garibim, soruyu soran ablamız dedikodudan gözü görmez halde, el mahkum elti denen "cıvık" şahıs da çekyattan kaldırmaya gidiyor diye canlandı
Benim de eşimin salyası akarken eltim gelse ve onu öyle görse ben de kıskanırım ya, fikrim değişti şimdiAnnesinin yatak odasında da yatmış olabilir, hani karı-koca yatarken şak diye odaya dalsa uygunsuz bir durumda olabilirler diye düşünülebilir ama yol yorgunu dinlenmek için odaya giden adamın en uygunsuz hali, yorgunluktan ağzı açık uyuyor olmasıdır bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?