- Konu Sahibi kelebekmenekse
-
Ya kızlar ben de yengeç mağduruyum :44: İlk defa yengeç erkeği ile karşılaşıyorum ve değişik geldi bir o kadar da çekici. Genelde seven erkek gelir söyler vs vs şeklinde kalıplar vardır ama sanırım yengeç buna uymuyor, öyle değil mi? Biz arada görüşüyoruz ama böyle pat diye "hadi görüşelim" şeklinde. Onun dışında ne bir arama ne bir mesajlaşma yok. İnsan azıcık merak eder arar sorar hoşlanıyor ise öyle değil mi yani, hiç mi hoşlanmıyor sizce? :26: Yoksa bu adamlar duygularını gizli mi yaşıyorlar? Çok güzel sohbet ediyoruz romantik ortam falan ama hiç bir duygu ifadesi kullanmıyor, sanki gözleriyle konuşuyorHissediyorum aramızdaki elektriği, ama o kadar düz ki kendisi. Hani gidip açılsam, yok öyle bir şey dese pat diye kalırım. Sizce normal mi bu davranışlar yengeçlerde, yoksa benden hoşlanmadığından mı böyle?
Ne reddetmesi direk atlayacağım azıcık yaklaşsasöylemezler canım kolay kolay. sana güvenmeyi bekliyodur büyük ihtimalle. çünkü reddedilmekten korkuyodur. sen biraz belli et söyle olmazsa ucunda ölüm yok ya.
Ne reddetmesi direk atlayacağım azıcık yaklaşsaBen de çekiniyorum, o yazmadığı sürece hiç yazmıyorum mesaj falan. E o da yazmıyor, sadece buluşalım demek için yazıyor, tamam diyorum bitiyor. Görüştüğümüzde sıcak samimi, ben o zamanlar daha rahatım daha çok belli ediyorum. Beni hiç terslemiyor gayet olumlu yaklaşıyor. Ama niyeyse duygu ifadeleri hiiiç yok kendisinde Hatta geçenlerde seni özledim dedim, mutlu oldu tahminimce yani öyle anladım, çok olumlu güzel karşıladı romantik romantik. Ama karşılık vermedi, ben de özledim falan demedi. Hani başkası olsa kesin beni tersledi diye düşünürdüm, benden hoşlanmıyo derdim. Ama yengeçler böyle herhalde dedim, bozulamadım bile Haftada 1 ancak görüşüyoruz, görüşmediğimiz zamanlar ben hep onu düşünüp bekliyorum, acaba o da öyle midir ya çatlayacağım burda [/QUOT
canım sen sevgini belli etmeye devam. aç çocuğu tahminin doğru bana kalırsa o da senden hoşlanıyor. yoksa uğraşmaz seninle neden uğraşsın, görüşmez. kendi kendine çatlama böyle giderse daha çok çatlatır açılmaz o seni kaptırırsın başkasına ne bileyim konuşturmaya çalış çok kolay birşey değil biliyorum ağzından laf almak kibar davran tabi konuştururkende hoyrat davranma yoksa ters tepebilir. korkar bu sefer kaçırırsın çocuğu. ne bileyim böyle sevimli davran. bir an önce açılmasını sağla yaşayın sevginizi güzel güzel mutlu olun.
arkadaşım merhaba. sanki beim ilişkimi anlatmışsın. ben de BAŞAK burcuyum. erkek arkadaşım YENGEÇ. ilişkimizin başlarında herşey mükemmeldi harika gidiyordu üzerime titrerdi. triplerime herşeyime katlanırdı. zaman geçtekçe ben onu alttan almaya başladım. baktı alttan alıyorum yanındayım havalara girdi dengesizleşti. naptığını hiç bilmez. ağır ağır konuşur sanki hiç sevmemiş gibi davranır. hep benden birşeyler bekler ben mesaj atayım ben arayayım ilk falan. bunları yapıncada iyice havaya girer hakarete kadar gider iş.. sonra sakinleşin tamir etmeye çalışır ben tepki göstersem ufacık suç olur. ben de her zaman sıcağı sıcağına knuşmaktan yanayım. o ise ya susar ya da böyle davranır.. gel gitler ayrılıp barışmalar 1 buçuk yıldır gidiyor böyle.
bana kalırsa en iyi yol onları kendi haline bırakmak. benim erkek arkadaşım böyledir ama aramız kötü lsa bile kurallarımı ihlal etmez. bi kızla muhattap olmaz yani kuralların dışına çıkmaz. onları tek katlanılır yapan sadık olmaları bence yoksa katlanamazdım:) ayrılalım desem hemen tamam diyor çünkü benim ondan vazgeçemeyeceğimi çözmüş bulunmakta. öyle gidiyor ama nasıl gidiyor birde bana sor. şuanda da konuşmuyoruz bir gündür kavgalıyız. ilk adımı her zaanki gibi benden bekliyor. ben u sefer hiçbirşey yapmayacağım. bakalım ne olacakk.
haklısın cnm en doğrusu kendi halilerine bırakmak da bu sefer de ilgilenmiyor oluruz. aynı şeyleri yaşıyorum. bir de benim eleştirme özelliğim var başak olduğumdan. hiç eleştiriye gelmiyo. sürekli övceksin sen en doğrusunu yapıyorsun diyeceksin böyle bunların modeli anladım şimdi dilimi tutuyorum. sadık olmasına sadıkda aramız açılınca gözler kayıyo benim yengeçde kıskandırmaya çalışıyor garip entrikaları var. aynı şekilde ilk adımı benden beyliyor hep. kendini naza çekmeye bayılıyor. vazgeçilemediğinin farkında.
canım sen sevgini belli etmeye devam. aç çocuğu tahminin doğru bana kalırsa o da senden hoşlanıyor. yoksa uğraşmaz seninle neden uğraşsın, görüşmez. kendi kendine çatlama böyle giderse daha çok çatlatır açılmaz o seni kaptırırsın başkasına ne bileyim konuşturmaya çalış çok kolay birşey değil biliyorum ağzından laf almak kibar davran tabi konuştururkende hoyrat davranma yoksa ters tepebilir. korkar bu sefer kaçırırsın çocuğu. ne bileyim böyle sevimli davran. bir an önce açılmasını sağla yaşayın sevginizi güzel güzel mutlu olun.
Ayyyy reddedildim kızlar
Evet ben bu gazla gittim, nasıl olsa görüşüyoruz falan diye rahat olmaya çalışıyorum falan. Bugün beni aradı hönk diye buluşalım dedi. Ben de o an müsait olmadığımı söyledim, ama istersen seni göreyim birazcık da olsa dedim. İşi varmış ve geç bitermiş, ancak şimdi müsaitmiş ama ben meşgulüm diye buluşmak istemedi. Normalde buluşalım dediğinde hep müsait olurdum. Neyse işim bitince aradım buluşalım gibisinden. Ne dese beğenirsiniz, işi varmış beyefendinin. Şok oldum, cidden işi mi var yoksa ben onu sabah reddettim diye trip mi yaptı anlayamadım. Nasıl bozuldum anlatamam ama
Ki biz daha çıkmıyoruz, o yüzden trip atmak ne haddime diyip kızamıyorum ona. Şimdi kızsam, sen kim oluyorsun dese haklı yani. Ama çıkarsak da böyle olacaksa eyvah. Cidden hoşlanıyorum, kaybetmekten korkuyorum biraz. Ama olmazsa da olmaz napalım. Ben ikizlerim, ben tezcanlıyım böyle hemen olsun bitsin falan, ama o çok cool, böyle rahat rahat takılıyo isteyince arıyo görüşüyoruz falan. Trip atıyo olsa yine iyi yani demek ki değer veriyo ki bozulmuş derim. Cidden işi varsa o zaman da bozulurum gerçi, işi bana tercih ediyo gibisinden. Sonuç olarak baya bi bozuldum burda, ilk defa birine böyle bi teklifte bulundum o da geri tepti.ne desem boş şimdi ya hiç belli olmuyor bunların hali işte. ne yaptıklarını bilmiyolar. ben bunlardan şikayetçiyim işte. açık bir insan değil benim erkek arkadaşımda ve genelde herkesin eşi, nişanlısı vs. böyleymiş. çekilmez bunların dertleri çok aşık değilsen koy gitsin o senin peşinden koşsun. kesin trip atıyordur ben sana söyleyeyim. işi olabilir tabi belli olamaz günahını almayalım. senin burcun ne canım.
Ki biz daha çıkmıyoruz, o yüzden trip atmak ne haddime diyip kızamıyorum ona. Şimdi kızsam, sen kim oluyorsun dese haklı yani. Ama çıkarsak da böyle olacaksa eyvah. Cidden hoşlanıyorum, kaybetmekten korkuyorum biraz. Ama olmazsa da olmaz napalım. Ben ikizlerim, ben tezcanlıyım böyle hemen olsun bitsin falan, ama o çok cool, böyle rahat rahat takılıyo isteyince arıyo görüşüyoruz falan. Trip atıyo olsa yine iyi yani demek ki değer veriyo ki bozulmuş derim. Cidden işi varsa o zaman da bozulurum gerçi, işi bana tercih ediyo gibisinden. Sonuç olarak baya bi bozuldum burda, ilk defa birine böyle bi teklifte bulundum o da geri tepti.
Acaba şimdi arama sırası bende mi, benim aramamı mı bekliyor? Yoksa daha fazla yüzsüzlük yapmayıp kendi haline mi bıraksam bilemedim.
Ben de öyle yapmayı düşündüm birkaç gün seslenmeyim bakalım. Bu başlığı baştan sona okudum da cidden hepimize sabır diliyorum. Başıma gelecekleri öğrendim şimdiden. Senin konunu da işgal etmiş bulundum ama yengeci duyunca atlamadan duramadımşimdi senin aramanı bekliyordur. kendi haline bırak biraz bakalım. sen arama biraz bence nabzını ölç aramazsa sonra ararsın.
Ben de öyle yapmayı düşündüm birkaç gün seslenmeyim bakalım. Bu başlığı baştan sona okudum da cidden hepimize sabır diliyorum. Başıma gelecekleri öğrendim şimdiden. Senin konunu da işgal etmiş bulundum ama yengeci duyunca atlamadan duramadım
Ben de öyle yapmayı düşündüm birkaç gün seslenmeyim bakalım. Bu başlığı baştan sona okudum da cidden hepimize sabır diliyorum. Başıma gelecekleri öğrendim şimdiden. Senin konunu da işgal etmiş bulundum ama yengeci duyunca atlamadan duramadım
Resmen aynı bu yengeçler. Tanımların bire bir uyuyorCanım ben şu konuya yazmıştım http://www.kadinlarkulubu.com/yengec-burcu/211219-yengec-erkegi-ilgilenenlere-15.html#post27399538 vakti zamanında şimdi sevgili olduk da biz :) yazdıklarını okuyunca daha bi inanmaya başladım burç işine. ben de ikizlerim aynen tez canlıyım, konuşkanım, duygularımı ilgimi belli ederim. cesurumdur, azarlarım, trip atarım sonra dayanamam sarılırım boynuna belli olmaz halim tavrım klasik ikizler işte. ama yengeç erkekleri insanı canından bezdiriyor cidden. benimki bana iltifat edemiyo mesela. kıvranıyo resmen. ve ben hiç alışkın değilim bu duruma. ilgi istiyorum iki güzel söz söylemek çok mu zor diyorum, ama işte... Ay içimi döktüm ben de ama ne yapayım valla dolmuşum.
Resmen aynı bu yengeçler. Tanımların bire bir uyuyorBen de aramadı diye kendim içten içe kızarım mesela, ertesi gün arasa buluşalım dese direk unutur atlarım teklife. Duygularımı belli etmede eksiğim işte reddedilmekten korkuyorum biraz, ama bu yengece biraz adım atmam gerek sanki. Nasıl sevgili oldunuz =) Ben adım atsam sanki cevap bile alamıcakmışım gibi geliyor. Terslemez belki ama ketumya cevap da vermez öyle sap gibi kalırım.
Güven konusu büyük problem onlar için evet bu doğru. Ama napıyım da güvenini kazanıyım? Yani başkalarıyla görüşmüyorum tek o var, duygusal olarak bana güvensin istiyorum. Ama bunu ona nasıl söyleyeceğim ki, biz böyle şeyleri konuşmuyoruz politika konuşuyoruz falan, çıldırıcamSana kendimce ipuçları vereyim zira 7/24 onu çözmek için çabalıyorum. Gözlemledim.
Adım atma adım atmasını sağla. Güvenini kazan. Pohpohla. İşini öv. Davranışlarını öv, inceden ama... Ben aslanım kaplanım gibi hissettsin ki sana biraz açılabilsin. Mesela benimki önce nabız yokluyo. Her konuda ama. Dolambaçlı sorular soruyo kendi kafasında hesaplıyo ona göre adım atıyo. Biz ikizler sabırsızız. Bayılırız anında kafada kurup hazırcevaplarla tartışmaya girmeye ama yengeçler öyle değiller. Ben çoook kıpır kıpır kalıyorum mesela onun yanında. Daha bugün enerjine yetişemiyorum canım dedi zavallım. Sanırım bu zotlık çekiyo zaten. Umarım tezz zamanda sevgili olursunuz ama sabret, onlar sabırlı sen de en az onun kadar sabret eğer istiyosan canım.
Kızlar ben yengecimle görüştüm, o aradı ben de direk atladım, gayet hoş geçti. Hiç bir şey olmamış gibiydi gayet normal. Hatta konuyu ben açtım, işi olduğu için sinir olduğumu söyledim şakayla karışık. Güldü falan takılmadı eski konulara, ben de uzatmadım, kin tutamıyorum hemen eriyorum sanırımAma sanırım bir konuda beni yanlış anladı Bu yengeçler yakınlaşma konusuna nasıl bakıyorlar ki acaba, sanırım klasik erkek mantığının tam zıttı, kız mantığı ile bakıyorlar. Bunu direk burca bağlamak çok saçma olabilir ama tüm burç özellikleri tutuyor yengeçlerin, bu da tutar diye düşündüm.
Fiziksel olarak. Yani örneğin çoğu erkek sevmediği kadının elini gayet rahat tutabiliyor, sarılabiliyor, öpebiliyor hatta sevişebiliyor. Yengeçlerin hep bunun tam tersi olduğunu okudum, elimizi tutmaları için bile arada bir sevgi olması lazımmış, öyle midir acaba gerçektenyakınlaşma konusu derken tam neyi kastettiğini anlamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?