- 1 Ekim 2010
- 13.876
- 38.106
- 798
- Konu Sahibi kelebekmenekse
Güven konusu büyük problem onlar için evet bu doğru. Ama napıyım da güvenini kazanıyım? Yani başkalarıyla görüşmüyorum tek o var, duygusal olarak bana güvensin istiyorum. Ama bunu ona nasıl söyleyeceğim ki, biz böyle şeyleri konuşmuyoruz politika konuşuyoruz falan, çıldırıcamBi de zaten yüzyüze görüşme dışında iletişim kurmadığımız için hani mesajlaşmaya kalksam garipser. İşkolik zaten, beyefendi zaman buluabilirse arıyo buluşuyoruz işte. Bi de günlerce aramıyo diye ben kendi kendime üzülüyorum bozuluyorum, kafamda neler kuruyorum. Ama buluşunca bi bakıyorum her şey güzel normal yani bana bi soğukluğu falan hiç yok. Anladığım kadarıyla telefon görüşmesini önemsemiyor hatta bilmiyor. Kesinlikle sabır yok ikizlerde, ben böyle durduğum yerde çatlıcam, ama kendisi nasıl rahat nasıl rahat, o kadar görüştük ettik yuvarlanıp gidiyoruz, hani bi sonuca bağlansın ya da sevgili miyiz değil miyiz şeklinde hiç merakı yok sanırım, memnun yani durumdan
Gerçi ben de memnunum ama fazlasını istiyorum.
tatlım ya benim sevgilim de yengeç. dediğin gibi telefon görüşmelerini hiç önemsemiyordu. telefonda konuşmamak mesajlaşmamak normal bi durum onun için bense bu duruma anlam yükleyip çıldırıyordum. ama naptım azmettim çalıştım çabaladım tabi taviz vermeden kendimden özümü bozmadan çıldırdığımı belli etmeden yavaştan yavaştan işledim onu. o artık alıştı msj a fln. hoş şimdi askerde ama