- Konu Sahibi kelebekmenekse
arkadaşım merhaba. sanki beim ilişkimi anlatmışsın. ben de BAŞAK burcuyum. erkek arkadaşım YENGEÇ. ilişkimizin başlarında herşey mükemmeldi harika gidiyordu üzerime titrerdi. triplerime herşeyime katlanırdı. zaman geçtekçe ben onu alttan almaya başladım. baktı alttan alıyorum yanındayım havalara girdi dengesizleşti. naptığını hiç bilmez. ağır ağır konuşur sanki hiç sevmemiş gibi davranır. hep benden birşeyler bekler ben mesaj atayım ben arayayım ilk falan. bunları yapıncada iyice havaya girer hakarete kadar gider iş.. sonra sakinleşin tamir etmeye çalışır ben tepki göstersem ufacık suç olur. ben de her zaman sıcağı sıcağına knuşmaktan yanayım. o ise ya susar ya da böyle davranır.. gel gitler ayrılıp barışmalar 1 buçuk yıldır gidiyor böyle.
bana kalırsa en iyi yol onları kendi haline bırakmak. benim erkek arkadaşım böyledir ama aramız kötü lsa bile kurallarımı ihlal etmez. bi kızla muhattap olmaz yani kuralların dışına çıkmaz. onları tek katlanılır yapan sadık olmaları bence yoksa katlanamazdım:) ayrılalım desem hemen tamam diyor çünkü benim ondan vazgeçemeyeceğimi çözmüş bulunmakta. öyle gidiyor ama nasıl gidiyor birde bana sor. şuanda da konuşmuyoruz bir gündür kavgalıyız. ilk adımı her zaanki gibi benden bekliyor. ben u sefer hiçbirşey yapmayacağım. bakalım ne olacakk.
bu yaşadıklarının aynısını yaşadım imzamı atıyorum yorumunaaa