• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bir yengeçle başım dertte:(

arkadaşım merhaba. sanki beim ilişkimi anlatmışsın. ben de BAŞAK burcuyum. erkek arkadaşım YENGEÇ. ilişkimizin başlarında herşey mükemmeldi harika gidiyordu üzerime titrerdi. triplerime herşeyime katlanırdı. zaman geçtekçe ben onu alttan almaya başladım. baktı alttan alıyorum yanındayım havalara girdi dengesizleşti. naptığını hiç bilmez. ağır ağır konuşur sanki hiç sevmemiş gibi davranır. hep benden birşeyler bekler ben mesaj atayım ben arayayım ilk falan. bunları yapıncada iyice havaya girer hakarete kadar gider iş.. sonra sakinleşin tamir etmeye çalışır ben tepki göstersem ufacık suç olur. ben de her zaman sıcağı sıcağına knuşmaktan yanayım. o ise ya susar ya da böyle davranır.. gel gitler ayrılıp barışmalar 1 buçuk yıldır gidiyor böyle.
bana kalırsa en iyi yol onları kendi haline bırakmak. benim erkek arkadaşım böyledir ama aramız kötü lsa bile kurallarımı ihlal etmez. bi kızla muhattap olmaz yani kuralların dışına çıkmaz. onları tek katlanılır yapan sadık olmaları bence yoksa katlanamazdım:) ayrılalım desem hemen tamam diyor çünkü benim ondan vazgeçemeyeceğimi çözmüş bulunmakta. öyle gidiyor ama nasıl gidiyor birde bana sor. şuanda da konuşmuyoruz bir gündür kavgalıyız. ilk adımı her zaanki gibi benden bekliyor. ben u sefer hiçbirşey yapmayacağım. bakalım ne olacakk.

bu yaşadıklarının aynısını yaşadım imzamı atıyorum yorumunaaa :47:

Ona hergün olmasada 2 güne bir mesaj atıyordum fbda. Mesajlarim aşk ve ona olan sevgim üzerineydi. Tabi bunlara verecek cevabı olmuyordu :( (bu konuda onu katiyen suçlamiyorum)
En son ona şöyle bi mesaj attım: "Hakkımda yanlış düşünmeni istemiyorum, beni basit biri gibi görmenden çekiniyorum. Umarım böyle gormuyorsundur." Buna cevap vermedi. Yani ne düşünüyor ne hissediyor bilemiyorum ki. :( Bulustugumuzda aramızdaki elektriği onun da hissettiğine eminim. Benimle ilgilenmese 2.bulusmaya neden gelsinki...
Sonra 1 karar aldım: yazmicam ona birdaha diye. Ama 1 hafta dayanabildim sadece ve biraz evvel yine bir mesaj attım: niçin cevap atmiyorsun diye. Ama onu suçlar gibi söylemedim bunu; onun cevabinin benim için önemli olduğunu yazdım. Bakalım ne cevap gelecek :(

Bu benimki kara sevda mıdır anlamadım gitti :'(

Eklemek istedim:
Bulustugumuzda ayrılırken ona: sana sarılabilirmiyim diye sordum. Oda kollarını açıp elbette dedi! O an hiç bitmesin istedim. Öyle bir sarılmaydiki benimki sanki yılların hasretini gidermek istercesine... Oda çok etkilendi bundan, şaşkın yüzü hâlâ gözlerimin önünde yengecimin :) ♥ Ya aslında tam kendi kendine gelin guvey olmak diyemem ki bu durumuma, çünkü onunda ilgisini hissediyorum. Sorun sadece mesajlara cevap vermemesi. Belki de sevmiyor mesaj yazmayı, çünkü profilinde de yorumlara cevap vermemiş hiç.
Off kafam çorba gibi.... Tek bildiğim şey: beni ona çeken bir büyüsü var vee Onu çok seviyorum! ♥

Kendim de bir yengeç olarak yazıyorum:Pp Yengeçler dengesiz olur, ruh halleri aniden değişebilir.. gülüyorken bikaç dakika sonra karadeniz de gemileri batmış gibi olabilirler.. ya da üzgün iken bir anda amann diyip gülüp oynayabilirler.. bir de çok sır küpü olurlar herşeyi içlerinde yaşarlar.. sen bişey anlatırsın o an onun içinde Allah bilir neler geçiyorr ne yeller esiyordur bilsen aklın hayalin şaşar..kısaca zordur yengeçler anlamak ayrı bi zordur.. ama aşık oldukları zamanda çok zor vazgeçerler, sadıklardır, duygusaldırlar ve çok anaç ruhludurlar bu yüzden de en iyi anne ve babalar yengeç burçlarından çıkar derler.. Onu öyle kabul etmelisin, değişmezler..Kolay gelsin :)

Bu yengeçler tek fabrika çıkışlı mıdır nedir :52: Benim babam da yengeç burcudur ay allah bi insan kızına bile trip atar mı yok bu atıyor ay olmamış benim babam yapamamışlar :9: çok hassas geçenlerde yanında bi şaka yaptım 2 gün telafi etmek için peşi sıra dolandım valla ama o kadar korumacı ki diğer babalardan daha bi başka üstüme titremesi o kadar gözle görülür bi şey ki bu :16: eh malum kız çocuğu babaya da pek düşkün olur gittim ben de bi yengeç buldum, ay bunu da forumun her yerine yazdım :9: ama gel gör ki tek kelime etmişliğimiz yoktur birbirimize ay nolcak bu işin sonu bilmiyorum bakışmalar nereye kadar gider daha :25: umarım hepimiz için en güzeli olur, bu arada hiç konuşmamışken sana sarılablir miyim desem seninkiyle aynı tepkiyi alır mıyım acaba hayır eğer alırsam anında evlerinin önüne gidip seslenicem de :9::9:

benim erkek arkadaşımda tıpkı anlattığınız gibi hem de yengeç burcu demekki hepsi böyle bu yengeçlerin ya :) bi sorun varsa çözmeye çalışmak yerine üstünü kapatıyo küçücük bi soru sorsam olumsuz bi soru ama hemen bi sinirler falan. sinirliyken hiç bişey deme üstüne gitme. ben çok üstüne gitmiyorum güzel güzel konuşuırken sen şundan dolayı bnm kalbimi kırdın ben çok üzüldüm diyorum yavaş yavaş dokunduruyorum beni dinliyo haksızsa özür diliyor hemen. çok üstüne gitme çok skma yoksa ters tepki veriri bir süre sonrada sıkılmaya başlar yengeç erkeği olgun onu anlayabilen bi sevgili istiyor bence ;) boll şans ve sabır diliyorum :)

ben bir kova olarak yengeçle hiç mi hiç anlaşamıyorum. hep yengeç erkekleri karşıma çıkıyor nedense, çoğunlukla hayalci, yanar döner, çapkın ve yüzeysel tiplerdi...

kızlar bir şey sorucam.yengeçler anneci diyoruz ya sürekli.eee peki kayınvalidenizle anlaşamadınız diyelim.nolacak o zamann???ne yapmak lazım?

Arkadaslar benm de yengecle basım derttte.4seneımn 2senesı falan parkelere duvarlara halılara bakıp konusmakla gectı.ılk baslarda cok bagırırdm kırarm bıseylerı yuzume vururdu en sonunda tırstım... bulusmayı ertelemek hobılerı.gıyınırım suslenırım beyefendının keyfını beklerım.ıcımden hay senın hay senın karakterıı cıbılllyetıne zıctıgım derım.dış sesım aa oylemıcanm tamam sen dınlen der.hoslarına gıdyor herıflerın acı cektırmek guluyorlar.hmm demek gorusmek ıstemıyorsun dıyorlar.40sanıye tavanla bakıısyorum telfon fırltıyorum 3sanıyede koc oalrak sinirim gecıyor ama oan ne denılırkı cvp verılmez.yanı kısacası SABIR SABIR YAAA SABIR belkıde akıllanır!1keresınde hıc unutmam benı cıldırtmıstı ama bıldıgın cıldırttı.bak dedm masayı gecırcem kafana.cafedeyız:)hala guluyor ama kahkaha atyor gorsenız.bır de suclu yanı dipnot! masayı devırdm halıyle.benm yengecım yanyan yuruyerek uzaklasmaya basladı.vur sen de elının masaya kız gıbı kacma yanı.anaaaa3 sene fln yuzume vurdu.her masa gordugunde sen masalrı seversn devırırsın falan demeler.unutmuyorlar gecmıse aşıklar kadına degıl.ama yıne de sevıyoruz ıste:)))))her bulusmamızda Allahm ne olr laf sokmasn dıye dua edıyordm.boyle dua mı olur ya:KK70: bılmem işte yengec bu..uyurken sarılır opusurken bıle dıger erkeklerden bagımsız duygusaldır ustunu orter gelır mutlumusun yanmda der.ama bı uzaklassın elektırık faturası gıbı onume koyar herseyı.Annesıne duskunlugu ztn ayrı dunya.beraber yasıcaz der hep.tamam dedm yaşarm sorun yok.ama iç sesım ah o ıc sesım.aradan senelr gectı trıp attm annenlemı yasıcaz yanı fln.işine gelıyorsa dedı.:KK70: bu lafa alnır 10gun konusmaz valla neme lazım tribine bandığım!:))) zor sevdıcekelrım bunlarla ugrasması zor.

Son düzenleme:
İlk başlarda huyunu anlayana kadar çok bozuştuğumuz oldu ama birbirimize alıştık sonradan. Aşırı kıskaçlıkları vardı güveni tam olunca hafifledi.Ona olumsuz birşey söylenince dünyası başına yıkılıyor çok üzülüyor. Sürekli bebek gibi ilgi bekliyor, güleryüz bekliyor. Ama çok korumacı ve bana bağlı olması hoşuma gidiyor. Sadakati kuvvetli,evine yuvasına ailevi değerlere önem veriyor. Ben de sabrediyorum değişmiyor çünkü farkında değil yaptığının

Cnm ben tam bir basak burcuyum
Hersey müntazam olsun isterim
Eşimde gayet rahattir
Ama sunu öğrendim
Yengeç burcuna gaz vereceksin
Sen söyle iyisin böyle supersin diyeceksin o zaman yapamayacağı hiç Birşey yok

sanki o kadın da ben erkeğim bazen öyle hissediyorum:)

Aynen ya bir an süper neşeli sonra Depresif oluveriyor
Hep ilgi göstereceksin pohpohlayacaksin
Eşimde cok kıskanç ama bana güveni tam oldugundan artık bu konuda hiç sorunumuz yok
Hep bir stresi var sanki
Ama is çalışmak hiç ona göre degil
Yesin icsin gezsin
Azıcık çalışsın hemen yorulur
Evde mayissin
Bazen saatlerce koltukta kıpırdaman oturabilir
ama en guzel yani Cem Yılmaz'dan bile daha komik

Burçlarla ilgim baya var ve gerçekten sabırlı olmanız lazım.Yengeç ve balık erkeklerini çekmek çok zor.
Kıskançtırlar ve en kötüsü alıngandırlar.Bazen kendi iç dünyalarına kapanır bol bol depresyona girerler.O anlarında fazla üstlerine gitmemek lazım.Bol bol iltifat etmek şımartmak lazım.Küçük çocuk gibiler onu senin büyütmen gerek.

En iyi tarafıysa romantik olur bu burcun erkekleri o açıdan şanslısın.

Bende mükemmel bir baba olacağına eminim
Allah bize bir evlat nasip ederse bu huyunu gorucem
Ama kotu yani benim esim biraz sinirli
Ayrıca herkes söyler acayip is bitiricidir
Elinden bir uçan bir kaçan kurtulur
Heryerde dikkati üstüne çeker
Cok uyanık gözüken safın tekidir:KK43:
Tatlı dille her ısı yapar ama söylenirsen orali olmaz
Bir de benden cok etkilenir o yüzden yanıltmamak icin bazen kararımı sonra söylerim
Mesela ben birine iyi desem hemen o kisiyi o da sever, kötü desem hemen o da gicik olur

Amanın sanki benim adamı tarif ediyorsunuz kızlar!!! Kendisi de yengeç burcu ama ben "aileye düşkün olurlar , evcimendirler" dışında bu burç hakkında fazla bilgi sahibi değildim bugüne kadar...Sayenizde burç olaylarını biraz daha önemsemem gerektiği kanısına vardım...:KK70:Hatta hemen şimdi internette surf e başlıyorum : boğa-yengeç kombinasyonunun getirileri ve götürüleri hakkında !!!

Back
X