Hol geldin aranıza canımevet bugün 1.günüm kilom 82.9
sabah:
1.5 yumurtalı peynirli yağsız omlet
2 dilim tam buğday ekmeği (uno)
4 zeytin
1 dilim beyaz peynir
1 tatlı kaşığı fıstık ezmesi
2 çeri domates,1 salatalık,dereotu
2 fincan açık çay
ara:
1 kupa milupanın emzirme çayı
(normalde yanına atıştırmalık alırdım ama sabahki kahvaltım sağlam olduğu için tercih etmedim, bakalım günümüz nasıl geçecek..)
Çok diyet yapamamıştım oğlum 6 aylık olana kafr 6. Ayda emmeyi bıraktı ve bende 92 kilofan 57 kdr indim senin kilon daha az ve erken davramışsın cessret vermek için yazdım boyumuz aydı şimdilerde çok ve yanliş yemekten şu sıralar kilo problemi yaşıyorum başarılarselam kızlar..
başlıkta da yazdığım gibi henüz yeni anneyim 26 yaşındayım. 1 oğlum var henüz 2 aylıkkilom 82-83 boyum 168 civarı
evlenmeden önceki kiloma dönmek istiyorum ama kendime zaman sınırlaması yapmıyorum çünkü bebeğimi emziriyorum hiiiiç acelem yok. sadece gerektiği zaman gerektiği kadar yiyerek zayıflamaya çalışacağım tabi ki kendimi aç bırakmadan. sağlıklı beslenerek.hedefim bu. az çok diyetisyen listelerini biliyorum araştırıyorum..burda yediklerimi içtiklerimi menülerimi kilolarımı yazacağım. kendimce dengeli ve düzenli beslenerek hem süt üretimini kaliteli hale getirme hem de kilo verme programı oluşturmak istiyorum. ne yiyerek ne kadar verdim günlük şeklinde görmek motivasyonu da arttırır hem de emziren annelere örnek teşkil edebilirim inşallah. buna inanıyorum. günlüğümü takip etmek isteyenleri beklerim
Ben
Çok diyet yapamamıştım oğlum 6 aylık olana kafr 6. Ayda emmeyi bıraktı ve bende 92 kilofan 57 kdr indim senin kilon daha az ve erken davramışsın cessret vermek için yazdım boyumuz aydı şimdilerde çok ve yanliş yemekten şu sıralar kilo problemi yaşıyorum başarılar
Bir bitki çayı vardı o bana güven verdi şimdi anlıyorum sadece bitki çayıyla olacak iş değilmiş sıkı diyet detoxlar şok diyetler koşu bandım ve bisikletim sayesinde ve hep kilo alacak korkusuyla az yedim sonrasında da ve dört senedirde bu kilolardayım aşağı yukarı ama geçen kış bifite gittim ve herkesin çok zayıfsın demesine umursamadan diyette yaptım 57 kilo oldum ve o aşırı ozguvenle o zır verdiğim 7 kiloyu geri aldım ve dur diyemiyorum korkuyorum çok kilolu olmaktan çunku hayatım ya şişman ve tok yada aç ve zayıf geçirdim galiba sürekli diyetten yoruldum
Haklısın ama o korku olmadığı zaman şu an bede olduğu gibi kilo alıyorumtebrik ederim çok büyük başarı ama kilo alma korkusu da kötü bir şey olsa gerek.. ay bi verebilsem ben de
Salgam suyu aci sutune gecmiyo mu canm bn aciyi kestim hayatimdan cig kofteye bayilirim ama yiyemiyorumDün akşamı yazamadım:
1 yağsız pişmiş balık
1 dilim ekmek
1 küçük şişe şalgam suyu
Bol salata
Ara: 2 kestane şekeri
Bol su
Salgam suyu aci sutune gecmiyo mu canm bn aciyi kestim hayatimdan cig kofteye bayilirim ama yiyemiyorum
Merhaba cnm ayniyiz nerdeyse iki aylik oglum var bnmde ocak 15 basladim diyete ben diyetisyene gidiyorum dedim emziriyorum sorun olur mj diye cunku hamilelikte cok kilo aldim 30 kilo yok sorun olmaz sut yapn iki sey var dedi bir su iki bol yesillik maydanoz adacagi bunlardan uzak dur bunlar sut keser dedi gunde 3,5 litre su iciyorun 15 de bir gidiyorum dra 3 kilom gitti 2 yagdan olmak uzere persembe gene gidicm baklim bu sefer biraz yedim sanki annm sagolsun suan 87 kiloyum 68 basladim 100 doguma girdim sabah uc kayisim bir yagsiz tost bol yesillk bir bardak sutum var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?