bir yeni annenin kilo verme programı

Listelerim iki haftada bir degisiyo cnm tam sikiliyorum yeni liste geliyo bnm sutun pek yoktu zaten dr tavsiyesiyle mamaya baslamistim sabah kini yazmistim ara bir kivi ogle bir tabak sebze yemegi iki dilim ekmk bol salata ara uc kayisi bir kivi aksam bir porsiyon et balik tavuk istediginden bir dilim ekmek bol salata ara bir kase yogurt bndd kndim yapabiliyorum iradeliyim ama diyetosyen daha etkili oluyo bide eski drm bes ayda onla 18 kilo verdim gene basaricaz insallh beraber

Masallh cnm iyi vermissin kalmiycak gitcek insallh bu kilolar citir anne olucaz beraber valla sabhlari bnde ole oluyorum bnm oglann uykuyla arasi hicc iyi degil

10 gündür yazamadım kızlar bazı sebeplerden dolayı.
artık gün be gün burdayım. eğrisiyle doğrusuyla kaldığımız yerden devam.
bu arada oğlum 2.ay kontrolünde 7.050gr geldi. 3550gr doğmuştuk maşallah. doktor duble gidiyor dedi. ama anne sütünden bu kiloyu aldığı için bi zararı olmazmış.. ama sütüm bu kadar yağlıyken ben niyee hiç kilo veremiyorum bilemiyorum. sanırım bu yazmadığım süre boyunca tatlıyı fazla kaçırdım itiraf etmeliyim. zaten bugün tartıldım 83.4kg. yani günlüğe başladığım tarihten de daha kiloloyum. günlük bu sefer senin elini hiç bırakmayacağım. 20 kg verene kadar benimlesin:)

1.gün /16.02.2015

sabah:
1.5 dilim tam buğday ekmeği
1.5 haşlanmış yumurta
2 dilim peynir
6 zeytin
1 çay kaşığı fıstık ezmesi
1 bardak süt
domates salatalık maydonozdan oluşan sebze tabağı

ara:
1/2 muz, 6 tane fıstık

öğle:
1 kase çorba
1 porsiyon sulu köfte
1 dilim tam buğday ekmeği
3 kaşık yoğurt
1 domates

Ara: 2 hurma 1 kutusüt

Akşam: 1 kase çorba
1/2 porsiyon ıspanak
1/2 porsiyon bulgur pilavı
2 kaşık yoğurt
Salata

Ara: 1 dilim ananas

2.gün kilom 83.1
Sabah:
2 dilim tam buğday ekmeği
Çökelekli omlet
1 dilim peynir
3 zeytin
Domates salatalık
Açık şekersiz çay

Ara: 1 portakal, 6 fıstık

Öğle:
1 kase kıymalı ıspanak
4yk bulgur pilavı
1 bardak ayran
Salatalık söğüş

Ara:
1 dilim ekmek, 1 üçgen peynir
1 br ayran, 1 hurma

Akşam:
1 kase şehriye çorbası
2 haşlanmış tavuk but
2 kaşık zeytinyağlı kereviz
3-4 kaşık yoğurt
1 dilim ekmek

Ara olarak da meyve yerim yine ananas düşünüyorum

mrb arkadaşlar bnde 45 gunlük bir sezeryanlıyım.emziriyorum ve hazır emziriyorken kalori gidiyorken kilo vermek istiyorum.bugun basladım inşallah basarırım.
kahvaltıda
bir haslanmıs yumurta
bşr kase yogurt
bir elma
bir kuru kayısı yedim
ara oğunde de bir kase kayısı hosafı
herkese basarılar

3.gün 82.5

Sabah: 2 dilim t buğday ekmeği, 1 yumurta,2 küp peynir, 6 zeytin, yeşil sebze, açık çay şeker yok

Ara: 6-7 fındık badem karışık

Öğle: 1 kase çorba
3-4 kaşık zeytinyağlı kereviz
1 haşlanmış tavuk but
4 yk bulgur pilavı
3 yk yoğurt

Ara: 1 ince dilim kek

Yazmıyorum ama bol su ve aptamil çay içiyorum. Hedef 7 leri görmek...

Hoşgeldin arkadaşım adam akıllı 3 gün oldu 900gr gitti ve yani herşeyden yemeye çalışıyorum gördüğün gibi. Gerçi sağlık ocağındaki hemşire emzirirken kilo veremezsin hormonlar engeller dedi ama sağlıklı besleneyim bana yeter gitmezse de napalım daha fazla kısamam..ayda 1 kg versem bile yeter acelem yok...

ya nasıl veremezmişiz yaaaverenler nasıl veriyo.bn moralimi bozmak istemiyorum.sende bozma bce veririz.duymuyorum veremezsin diyebnleri

bu arada ara öğunlerde hoşaf yedim.
akşam
iki kase çorba
iki kaşık yoğuert
bir kücük tabak domatesli bulgur pilavı

Bence acele etmeyin. Bebeğinize ve sağlığınıza odaklanin.Cunku vücut dokuz ay geçmeden kendini toparlamiyor.Bebegim dokuz aylik olana kadar sabit kilodaydim.Bi sabah kalktım ki vücudum sanki eski haline donecek gibi göbeğim iyice gerilemiş. Yediklerime dikkat ederek üç kilo verdim.Su an on buçuk aylık. Yaşına kadar dört kilo fazlam kaldi.Insallah kalıcı ve yavaş bir şekilde onuda vericem. Sizin gibiyken inanın kiloyla hiç ilgilenmedim.

Aslında sağlıklı beslenmekten başka bişey değil yaptığımız. Abur cuburu kesmek.. Çünkü giyecek kıyafet yok ayakkabılarım bile olmuyor verilecek 3-5 kilo olsa.. Tam 20 kg var tabi hepsi doğum kilosu değil ama. Menülerime bakarsan normal herşey. Herkesin yediği kadar

Akşam menümü yazmadım

2 köfteden patatesli köfte
1 kase çorba
1 dilim ekmek
3 kaşık kereviz
Yoğurt, salata
1 kase sulandırılmış komposto

Yatmadan 1 br süt

kızlar bundan sonra pazartesileri tartılacağım.. kaç gitti kaç geldi daha iyi olur haftada bir. bugün boydan fotoğraf çektirdim acayip şişman gözüküyorum iyice moralim bozuldu ama motive de oldum ne yalan..

bugün 4.gün

sabah: 1 yumurtalı çok az yağlı omlet, 1.5 dilim ekmek, 5 zeytin, 2 parça süzme peynir, çay kaşığı fıstık ezmesi, domates salatalık dereotu, açık çay

ara: 1 muz,1 kivi,bol su ve bitki çayı

öğle: 1 kase mercimek çorbası, tavuk haşlama, 1 dilim ekmek, 2 bardak ayran

Öğleden sonra ara öğün: 1 portakal

Akşam: 1 kase tarhana çorbası, 8 yaprak sarma, 3-4 kaşık kereviz, 1 dilim ekmek, yoğurt, salata

Ara: 1 br süt, 1 dilim evde yapılmış kek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…