Bir yıl verdiğim emeklere rağmen boşanıyoruz:(

Dediğiniz gibi, İlahi adalet var. Dilerim ki bizim gibi kadınları böyle üzen, aileleri için boşanmak isteyen tüm kocalar çok pişman olsunlar, kafalarını duvarlara vursunlar, bizlere geri dönmek istesinler ama biz çoktan onları unutmuş önümüze bakıyor olalım

Herkes etrafındakileri uyarsın.Ana kuzusu biriyle evlenmesin kimse.Beni uyaran olmadı ama şansıma öylesine denk gelmedim.Ana kuzusu erkekler evde kalsın please

Bazı kadınlar oğullarını kocaları yerine koyuyor, gelini kuma görüyor gibi davranıyorlar. Kesinlikle bunun nedeni araştırılmalı, güzel , ilgi çekici ve böyle kadınları yerin dibine sokan bir araştırma olur. Ben o kayınvalidenin eşinin yerinde olsam bu kadını boşarım senin kocan ben miyim oğlun mu diye. Midem bulandı artık , bunu yapanlar küçükken oğullarının pipileirnş öpenler mi diye de düşünmüyor değilim. Bir yılda kurtarmışsınız paçayı böyle düşük kalite aileden

Psikolojide buna duygusal ensest deniyor.bu kayinvalideler kocalarindan ilgi ve sevgi görmeyen tipler oluyor ve ogullarini büyütürken kendilerine bağımlı olarak yetistiriyorlar.oglanlarda annelerinden ayri bir birey olamıyor haliyle.sonra elin kızıyla evlenip onunda başını yakiyorlar.Anakuzusu erkekler evde kalmali anasinin dibinden ayrılmamali başka Kızlarımızın hayatı mahvolmasin artık.

Aklıma ensestlik geldi ama çok ağır olur diye düşünmüştüm. Duygusal endest kavramını ilk kez duyuyorum ve şok oldum ben benim kuruntumdur herhalde demiştim ama gerçekten varmış yani duygusal da olsa ensest durumu peki kocalarından ilgi görmeyen her kadın bu şekilde oğullarıyla duygusal bağ kurmaz değil mi ? Hepsinde olmaz yani bu ? Bence de evlenmemeli böyle ana kuzuları

Her annede olmuyor tabi bu durum başka ilgi hobi edinen var kocasından boşanip keyfine bakan var.senin abartman değil ama teşhisi çok zor işte.başına gelen anlıyor bizde elimizden geldiğince genç Kızlarımızı uyarıyoruz

Kaynana sizin ailede reis olmaya çalışmış ne bu böyle herşeye karışma üzülme canım iyilerle karşılaşırsın inşallah
Kaç y4llık evliydiniz

Cok sasirdim bence benim kv kesinlikle bu

Ne evde kalması O tipleri evlenirken gör birde sen.En önden giderler varya sensiz yapamam falan.Birde imza sonrası gör onları canım anam birtanecik anam moduna giriyorlar...(ya da görme daha iyi)
Heh benim esim kesinlikle boyleydi evlenmeden once ölüyodu benim icin. İmza atilinca annesiyle kenetlendi

İşiniz varmı konu dışı olcak biraz katiplik falan isimden dolayı
Çok erkenmiş 1 yıl aslında çok yeni evlişmişinz zamanla düzelcek ğibi değilmiydi
Calisiyorum. Zamanla duzelmekten ziyade her gun daha da kotuye gitti. Annesinin hakkimdaki cirkin aoylemleri arttikca kavga ettik aoguduk.esiminde sevgisi azaldi. Biz karsilikli oturuyoruz tasinmayida kabul etmiyo buda daha da beter bi hal aldi. DUzelecek gibi degil artik malesef

O zaman doğru bi karar olmuş herşey erkekte bitiyor evliliklerde anneye bu derece bağımlı oldumu yürümüyor karşınıza iyi insanlar çıkar inşallah bundan sonraki hayatınızda

Vah tuh u birakin iflah olmazlar yolunuza bakın gitsin pasif adam sonsuza kadar pasif kalır çocuğunuz olsaydi bide daha mi iyi olacaktı zararin neresinden donersen kardir
Cocugum olsaydi sen calisiyosun diyip cocugumu alacaklardi benden aksamdan aksama bi iki saat gorecektim sadece. Olacak olan buydu

Koca, koca olamayınca yuva ayakta durmuyor malesef
Bunu tecrube ettim. Ben bi dqha ayni hatayi yapmam herhalde. Ayni hatayi yapmazsamda gayet mutlu olurum diye dusunuyorum. Ama onlar ne yapacak. Eminimki annesinin gorup begendigi biriyle evlencek mutlu olcakmi acaba Gerci hic umrumda degil surunsun veya surunmesin beni artik kendim ilgilendiriyo

O zaman doğru bi karar olmuş herşey erkekte bitiyor evliliklerde anneye bu derece bağımlı oldumu yürümüyor karşınıza iyi insanlar çıkar inşallah bundan sonraki hayatınızda
Bunlarinki normal bi bagimlilik degil.dusunsene karisiyla hic biseh konusmayip paylasmayip gidip anasiula konusuyo.onla ortak kararlar alip onu uyguluyo. Ben 1 yil diyorum bu evlilige ama aslinda hic yoktu. Sadece yatagimi paylastigim biriydi. Bunun adi evlilik olamaz zaten evlilik boyleyse ben bi daha evlenmem

Çok ana kuzusuymuş evliliği 3 kişi yaşamısınız hatta senin evliliğini kv yeşamış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…