- 25 Mart 2019
- 814
- 2.797
- 113
- Konu Sahibi bayankatip
-
Tabi. Kv cok baskindi. Herseye karisirdi. Evimize ondan gizli bisey alsam cinnet gecirirdi. Arayip sormam soylemem gerekiyomus mutlaka. Bide cok cirkef bi kadin ya. Bi cevap vermeye kalksqn kendini yerlere atar bagirir cagirir. Aslinda bende susacak birisi degildim ama gercekten cahille bas etmek cok zor. Boyle insana nasil yaklasabilecegimi bilemedim. Cunku ilk deda karsilastimÇok ana kuzusuymuş evliliği 3 kişi yaşamısınız hatta senin evliliğini kv yeşamış
Adam öyle yaşamak istiyor ki yuvasını dağıtmayı göze alıyor. Bundan sonra mutlu olup olmaması çok önemli değil önemli olan sizin mutlu olmanızBunu tecrube ettim. Ben bi dqha ayni hatayi yapmam herhalde. Ayni hatayi yapmazsamda gayet mutlu olurum diye dusunuyorum. Ama onlar ne yapacak. Eminimki annesinin gorup begendigi biriyle evlencek mutlu olcakmi acaba☺ Gerci hic umrumda degil surunsun veya surunmesin beni artik kendim ilgilendiriyo
Muhatap olmamak tek çözüm eşine annesinin çirkef olruğini kanıtlayıp göstermek başka çözümü yok ama zaten Eşiniz ana kuzusu olduğu için gene annesini savunurdu en iyi sini yapmışsınız. Ayrılalı ne kadar oldu eşiniz in tarafından ses yokmuTabi. Kv cok baskindi. Herseye karisirdi. Evimize ondan gizli bisey alsam cinnet gecirirdi. Arayip sormam soylemem gerekiyomus mutlaka. Bide cok cirkef bi kadin ya. Bi cevap vermeye kalksqn kendini yerlere atar bagirir cagirir. Aslinda bende susacak birisi degildim ama gercekten cahille bas etmek cok zor. Boyle insana nasil yaklasabilecegimi bilemedim. Cunku ilk deda karsilastim
Daha iyiuim. Kurtuldum diye dusunuyorum. Bi an once resmi olarakda kurtulup hayatima bakmayi dusunuyorum. Su an ben onla olan evimizde kaliyorum o gitti. Bi sıkıntım yok cok sukur. Acikcasi gun gectikce daha az uzuluyorum sevgimde azaliyo. Bu yasadigima bi evlilik gozuyle hic bakmamistim zaten. Birlikte yasadigim birinden ayriliyomusum gibi sadece bilmiyorimki degisik biseyNasılsınizbayankatip nerde kalıyorsunuz?
Hic kimse beni aramadi. Annem annesini aramis oda acmamis. Acikcasi onlar bi an once bitsin gitsin cabasinda. Esim annesinin her daim her yaptiginin arkasindaydi. Hic bi zaman cirkefligini gormedigi gibi yaptiklarindada hak verdi. Tabiki kariscak tabiki aorcak gibi soylemleri vardi. Evet kesinlikle ana kuzusuydu. Anasida utanmasa emzircekMuhatap olmamak tek çözüm eşine annesinin çirkef olruğini kanıtlayıp göstermek başka çözümü yok ama zaten Eşiniz ana kuzusu olduğu için gene annesini savunurdu en iyi sini yapmışsınız. Ayrılalı ne kadar oldu eşiniz in tarafından ses yokmu
Diyomuski ben karimi aeviyorum onla cok mutluyum ama annem mutsuz o yuzden bosaniyorim diyomusAdam öyle yaşamak istiyor ki yuvasını dağıtmayı göze alıyor. Bundan sonra mutlu olup olmaması çok önemli değil önemli olan sizin mutlu olmanız
Arabayı satmışlar gibime geliyor.Önceki konularımı görenler az çok eşimi kvyi ve beni hatırlar.hiç değişen birşey olmadı.biliyosunuzki karsilikli apartmanlarda oturuyoruz.ve karismadigi hic birseyimiz yok.esimle ortak karar verip yaptigimiz herseyi elestirip beni sucladi beni azarladi.esimde annesi beni azarlarken hic ses cikarmayip sadece dinledi sanki ben kafama gore karar verip uygulamisim gibi.destek olmadigi gibi bana yapilanlari sadece seyretti.bardagi tasiran son damla, esim askere gittiginde gelip bizde kalcaksin dedi.bende kabul etmedim.o surecte esimi hergun arayip beni kotuledi.yaptigim yapmadigim ne varsa konustu doldurdu.esimle ortak arabimizi kapimizdan caldilar.geri istedim sanane oglumuzun arabasi sen kimsin gibi cevaplar aldim.esim askerden donunce yine ailesine hak verdi.yine arkamda durmadi.ve ben o askere gitmeden bi ruya gormustum.dedemin evindeydik orda annesi ve babasi bana bagiriyodu esimde annem hakli bosaniyoriz diyip gitmisti.uyandim aglya aglaya anlattim.korkma ben senin arkandayim dedi.ama dedemin öldüğü gün o sozleri soyleyip evi terk etti.kvnin bana yaptiklarini cok detayli anlatmadim.cunku midem bulaniyo artik.benim icin en buyuk hayal kirikligi ben bu evlilik icin emek vermistim arkadaslar.cok sustum cok hirpalandim ama devam etmistim.hic bi kabahatim yokken elimde patladi. Ben allaha havale ediyorum
Ya afedersn yuh demek istiyorum tamam evlenirken ailesiyle de evleniyosun derlerdi de senjnki tam uymus bu soze ... be adam sen mutluysan senin karin annenle evli degilki bu kadin ...Diyomuski ben karimi aeviyorum onla cok mutluyum ama annem mutsuz o yuzden bosaniyorim diyomusallahim saka gibi ya. Zaten bu kafada biri mutlu olamaz bence. Cunku hic bi kadin hem esini hem annesini hem babasini ayri ayri mutlu edemez. Etmeye calissa enerjiside vaktide yetmeZ. Umarim bunu bosandiktan aonra anlarda baskasina yazik etmez
Ben au an ondan degil annesinden bosaniyorumYa afedersn yuh demek istiyorum tamam evlenirken ailesiyle de evleniyosun derlerdi de senjnki tam uymus bu soze ... be adam sen mutluysan senin karin annenle evli degilki bu kadin ...
Yok araba onda su anda. Geziyo tozuyo gayet yaniArabayı satmışlar gibime geliyor.
Çalınan vardi ya bi tane? Çalınmamış mı?Yok araba onda su anda. Geziyo tozuyo gayet yani
Calindi derken. Esim askerdeydi kapidan gizlice almislar arabayi. Aonra esim gelince esime verdiler. Yani benden sakladilar bizim arabayiH
Çalınan vardi ya bi tane? Çalınmamış mı?
Ha tamam. Çalındı diye aklımda kalmış.
Annesi falan zaten hic bi sekilde aramiyo. Esimde guya cok seviyomus cok uzgunmus ama benim yuzumden bitiyomus evlilik onda veya annesinde asla hata yokmus. Kulturleri boyleymis benden istediklerindede kotu niyet yokmus tabiki annesi ailesi her zaman yanimizda olacak karisacaklarmis. Karismazlarsa zaten sorun varmisÖncelikle hakkınızda hayırlısı neyse sizin için o olsun bu eş olan kişi hiç mi pişmanlık duymuyor ya da annesi bir yuvanin yıkılmasına zemin hazirladigi için hiç mi uzulmedi yani su asamada size karsi davranislari nasil
Su an icin bisey yapmadim halaAvukatla falan görüştünüz mü ?
Arabaya falan tedbir koydurun.
Bence arabaya tedbir koydurmalısınız. Bir avukatla görüşmelisiniz. Arabayı satsa hak iddia edemezsiniz. Etseniz bile zaman kaybı olur.Su an icin bisey yapmadim hala
Yarin bosanma protokolunu getircek kendi avukati hazirlicakmis. Bende bi avukat arkadasima sorcam ama bu dediginizide hic duusnmemistim cok tesekkur ederim sabah ilk isim bunuda sormak olcakBence arabaya tedbir koydurmalısınız. Bir avukatla görüşmelisiniz. Arabayı satsa hak iddia edemezsiniz. Etseniz bile zaman kaybı olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?