- Konu Sahibi bayankatip
-
estagfurullah cnm herseyi sonuna kdr denedin elnden geleni yaptin bi acaba mi demeyeceksin dha sonra bundan sonra hersey gonlune gore olur insallahCok twsekkur ederim tek pismanligim o zaman bitirmedigim icin. Balik zaten bastan kokmus ben neyi direttimki salak gibi
Rotayı amsterdama ceviririm bakBacım çocuk yok, yaşın genç, işin var. Allah’a çok şükür de geç. Bunlar da pişman mı olur, mutlu mu olurlar boşver. Allah bilir o işi. Sen spor yap, taş gibi vücut, bi kaç ülke gez. Ne yakışıklı genç erkekler var. Walla benim ağzım açık kaldı Amsterdam da. Üstelik kayınvalide filan hiç öyle bi dert yok.mutluluklar dilerim canım yeni hayatında
Ya benim bi arkadaş Hollandalı bi çocukla evlendi. Ya oğlanı görsen Kıvanç Tatlıtuğ. Kayınvalide filan senede bir gün ya görürler ya görmezler . O da teknede buluşup, birlikte yemek yiyorlarmış bikaç saat. Ya bacım bırak şu varoşları.Rotayı amsterdama ceviririm bakkv derdi olmayan her yer benim memleketim bundan aonra
Burdan tum kk ya sesleniyorum neler yasadigimi gordunuz lutfen bana hollandalo birini bulunYa benim bi arkadaş Hollandalı bi çocukla evlendi. Ya oğlanı görsen Kıvanç Tatlıtuğ. Kayınvalide filan senede bir gün ya görürler ya görmezler . O da teknede buluşup, birlikte yemek yiyorlarmış bikaç saat. Ya bacım bırak şu varoşları.
Hep sevmekten oluyor bunlar üstadımSorun eşiniz, neden sabrettiniz? Kayinvalide sana bağırıp hesap sorarken siz niye sustunuz karşısında. Eşinizde zaten adam değilmiş ki. Üzülmeyin böyle bir insandan ayrıldığıniz icin mutlu olun
Valla yaa bizim kadar KVsini evlendiği adamın yanında promosyon olarak alan başka bir ülke evladı yoktur. Birde kendilerini iyi pazarlarlar; “ Bak büyüğün olduğu yerde bereket olur.”, “. Büyüğün olmadığı yerde işler sarpa sarar.” Gibi gibi.Ya benim bi arkadaş Hollandalı bi çocukla evlendi. Ya oğlanı görsen Kıvanç Tatlıtuğ. Kayınvalide filan senede bir gün ya görürler ya görmezler . O da teknede buluşup, birlikte yemek yiyorlarmış bikaç saat. Ya bacım bırak şu varoşları.
Ay evet ya bide boyle muhabbetlere girmeleri yokmu. Halbuki durumun ozeti sudur” bi evlilige ucuncu kisi karisirsa sonu yuzde bi milyon bosanma” yani bunu bi goremediler. Cok yazik yaValla yaa bizim kadar KVsini evlendiği adamın yanında promosyon olarak alan başka bir ülke evladı yoktur. Birde kendilerini iyi pazarlarlar; “ Bak büyüğün olduğu yerde bereket olur.”, “. Büyüğün olmadığı yerde işler sarpa sarar.” Gibi gibi.
İnanin sizede en az kendim kadar uzuldim. Yasadiklariniz cok agir olmustur eminim sagliginizdan olana kadar etkilemistir ve cocugunuz icinde uzuldum. En cok hak etmemek can yakiyo
Saka gibi ya. Bunlar nasil insanlar ya. Benimkide aagda solda agliyomus cok seviyorum cok ozluyorum ama ailem mutsuz o yuzden bitmek zorunda falan diye. Ya oyle sevgimi olur arkasinda duramadigin sevgiyi ben napayimbenim de 3.5 yıllık evliliğim eşimin ailesi yüzünden bitiyor. Bir gece de seninle gelecek göremiyorum dedi ve bitirdi. Davayı açacağını söyledi bir süre geçti kolay olmuyor dedi. Sonra netleşti dava günüm belli oldu. Dava günü belli olunca Mesajlar yazdı. Özlüyorum, seviyorum ama olmuyor vs... beni de umutlandırdı. Sonra yine gelgit yaşadı, mesajı kesti. Ailesi beni 65 gün oldu hiç aramadı. Herkes mutlu. Olan bana oldu. Özetle evliliğin ne olduğunu bilmeyen sorumsuz ,ana kuzusu, İnsanlar hayatımızı mahvediyor. Onca fedakarlık, kendimizden vermeler de silinip atılıyor. Yıllarca onun borçlarını ödedim ailesine para verdim. Tam feraha erdik bitirdi her şeyi
Saka gibi ya. Bunlar nasil insanlar ya. Benimkide aagda solda agliyomus cok seviyorum cok ozluyorum ama ailem mutsuz o yuzden bitmek zorunda falan diye. Ya oyle sevgimi olur arkasinda duramadigin sevgiyi ben napayim
Tercih meselesi tabi cekismeli oluncada uzun sure yiranir insan. Ama ben 1 yilda bunlardan o kadar cok saygisizlik gordumki cekismeliye gidince cok zorlanmam sanirim cunku alistirdilar bu huzursuzlugaBizde de sizin araba olayı gibi durum var. Ailemin desteğiyle bir araba aldık. Ailem eşim rencide olmasın diye onun üzerine yapmıştı arabayı. Böyle bir durum oldu hala gurursuz bir şekilde arabayı kullanıyor. Protokolde arabanın bana devredileceği benim de hakkı kadar ona vereceğim yazıyor. Ama hala vermiyor. Bir de arabayı dava gününden önce alsan olur mu diyorondan tazminat nafaka talep etmedim. Bir gece de hep evimden hem işimden etti, şehir dışına ailemin yanına geldim. Ödü kopuyordu çekişmeli bir dava olacak diye. Ama yıllarca yıpranmaktansa bir kere anlaşıp boşanmaya karar verdim.
Hala eşim diye bahsedebiliyor emek vermiştim diyebiliyor olmaniz kabullenememe aşamasında olduğunuzu gösteriyor ama geçicek sonunda iyiki diyeceksiniz çünkü o evlilik yürümez o adamdan da size koca olmazmis her şey bittiginde daha fazla hirpalanmadan bosanmışım diyeceksinizÖnceki konularımı görenler az çok eşimi kvyi ve beni hatırlar.hiç değişen birşey olmadı.biliyosunuzki karsilikli apartmanlarda oturuyoruz.ve karismadigi hic birseyimiz yok.esimle ortak karar verip yaptigimiz herseyi elestirip beni sucladi beni azarladi.esimde annesi beni azarlarken hic ses cikarmayip sadece dinledi sanki ben kafama gore karar verip uygulamisim gibi.destek olmadigi gibi bana yapilanlari sadece seyretti.bardagi tasiran son damla, esim askere gittiginde gelip bizde kalcaksin dedi.bende kabul etmedim.o surecte esimi hergun arayip beni kotuledi.yaptigim yapmadigim ne varsa konustu doldurdu.esimle ortak arabimizi kapimizdan caldilar.geri istedim sanane oglumuzun arabasi sen kimsin gibi cevaplar aldim.esim askerden donunce yine ailesine hak verdi.yine arkamda durmadi.ve ben o askere gitmeden bi ruya gormustum.dedemin evindeydik orda annesi ve babasi bana bagiriyodu esimde annem hakli bosaniyoriz diyip gitmisti.uyandim aglya aglaya anlattim.korkma ben senin arkandayim dedi.ama dedemin öldüğü gün o sozleri soyleyip evi terk etti.kvnin bana yaptiklarini cok detayli anlatmadim.cunku midem bulaniyo artik.benim icin en buyuk hayal kirikligi ben bu evlilik icin emek vermistim arkadaslar.cok sustum cok hirpalandim ama devam etmistim.hic bi kabahatim yokken elimde patladi. Ben allaha havale ediyorum
Aslinda artik daha iyi hissediyorum. Hatta simdiden daha huzurlu hissediyorum cunku 1 aydir onun ailesiyle gorusmuyorum bu o kadar guzel biseykiHala eşim diye bahsedebiliyor emek vermiştim diyebiliyor olmaniz kabullenememe aşamasında olduğunuzu gösteriyor ama geçicek sonunda iyiki diyeceksiniz çünkü o evlilik yürümez o adamdan da size koca olmazmis her şey bittiginde daha fazla hirpalanmadan bosanmışım diyeceksiniz
Evliligin ne oldugunu bilmeyen sorumsuz anakuzusu erkekler hayatimizi mahvediyor ne kadar doğru bir tespit.ilahi adalet denen birsey var biz sabredelim ve hep iyi şeylere odaklanalimbenim de 3.5 yıllık evliliğim eşimin ailesi yüzünden bitiyor. Bir gece de seninle gelecek göremiyorum dedi ve bitirdi. Davayı açacağını söyledi bir süre geçti kolay olmuyor dedi. Sonra netleşti dava günüm belli oldu. Dava günü belli olunca Mesajlar yazdı. Özlüyorum, seviyorum ama olmuyor vs... beni de umutlandırdı. Sonra yine gelgit yaşadı, mesajı kesti. Ailesi beni 65 gün oldu hiç aramadı. Herkes mutlu. Olan bana oldu. Özetle evliliğin ne olduğunu bilmeyen sorumsuz ,ana kuzusu, İnsanlar hayatımızı mahvediyor. Onca fedakarlık, kendimizden vermeler de silinip atılıyor. Yıllarca onun borçlarını ödedim ailesine para verdim. Tam feraha erdik bitirdi her şeyi
Haklisin teaekkur ederimOkurken icim sisti. Sen bir de bunlari yasayansin. Bir yillik emegine uzulmek yerine geriye kalan yillarini kurtardigina sevin. Ben 12 yillik evliligim bitti. O zaman benim yastan hic cikmamam lazim. Yapma boyle. Bosanmak bir bitis degil, yeni bir baslangic.
Evliligin ne oldugunu bilmeyen sorumsuz anakuzusu erkekler hayatimizi mahvediyor ne kadar doğru bir tespit.ilahi adalet denen birsey var biz sabredelim ve hep iyi şeylere odaklanalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?