- 16 Mayıs 2016
- 15.730
- 66.690
- 518
- Konu Sahibi ShellShock
Ahh biz kadınlar. . Dayansan şaşırdımevet.çiçek almış birde. bende dayanamadım![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ahh biz kadınlar. . Dayansan şaşırdımevet.çiçek almış birde. bende dayanamadım![]()
çok haklısınız bir çiçeğe kandım yineAhh biz kadınlar. . Dayansan şaşırdım![]()
İnş. Pişman olmazsın. Allah utandırmasın inş. Terapisti başladınız miçok haklısınız bir çiçeğe kandım yine![]()
önümüzdeki hafta baslayacağız. çok tesekkür ederim...İnş. Pişman olmazsın. Allah utandırmasın inş. Terapisti başladınız mi
Hadi hayırlısı olsun. Ben seninkini kurtarilabilecek bir evlilik olarak görüyorum. İhmal etmeyin terapilerinizi. Mutluluk haberlerini de görmek isterim. Yaz arada..önümüzdeki hafta baslayacağız. çok tesekkür ederim...
aslında ortada aldatma şiddet yok bende öyle düşünüyordum ama psikolojik yıpranma da zor yani..umarım düzeliriz de mutluluk haberlerini hangi bölüme yazıyoruz malum bdv den çıkamıyorumHadi hayırlısı olsun. Ben seninkini kurtarilabilecek bir evlilik olarak görüyorum. İhmal etmeyin terapilerinizi. Mutluluk haberlerini de görmek isterim. Yaz arada..
bende öyle düşünüyorum ama sizce profosyonel yardım biraz olsun iletişimimizi düzeltmez mi?Huylu huyundan pek vazgeçmiyor diyenledenim ben.
Umarım yanılırım
Olay yılbaşından nerelere geldi. .bende öyle düşünüyorum ama sizce profosyonel yardım biraz olsun iletişimimizi düzeltmez mi?
size de teşekkür ederim çok destek oldunuz sıkıntılı zamanımda... Allah kalbinize göre versinİnşallah iyi olursun shell:)
evet ya yılan hikayesine döndü olay.Olay yılbaşından nerelere geldi. .
İnan bencesine göre konuşmak çok zor, değişmek isteyen insan gerçekten pişman olmuş olan insandırbende öyle düşünüyorum ama sizce profosyonel yardım biraz olsun iletişimimizi düzeltmez mi?
pişmanlık elbette var ama buna benzer olaylarda aynı tepkiler verip vermeyeceğinden şüpheliyim tam konusamıyorum zaten bu yüzden aile terapistine gitmek istiyoruz olaylara olan tepkilerimizi kontrol edip sağlıklı bir iletişim kurabilmek için...İnan bencesine göre konuşmak çok zor, değişmek isteyen insan gerçekten pişman olmuş olan insandır
Eşinize bakınca ne görüyorsunuz ?