Bir yıllık evlilikte eşimin eski alışkanlığı

aradabirbende

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2024
68
-23
1
28
Merhabalar eşimle bir yıllık evliyiz bir çok kez saçma sapan sebeplerden kavga ettiği oluyor ve çok dengesiz büyük kavga ettik dışardan geldi şu an mum gibi aradan çok saat geçmemesine rağmen önceden esrar alışkanlığı varmış bıraktı sandım tekrar kullandığından şüphe etmeye başladım normal değil gereksiz yere kavga edip birden sönmek çünkü bugün boşanmaya kadar gitti konu

Önceden kullandığını biliyorum kullandığı şey ot kimyasal değil diye bırakır sandım önemsemedim ama bizzat dengesizlik yaptığına şahit oluyorum
Ya bakın, herkese boşan boşan yazıyorlar diyorlar ama cidden boşanın. Uyuşturucu uyuşturucudur, bugün otla başlar, yarın kimyasala döner. Başınızı yakmışsınız resmen ama çoluk çocuğa karışmadan boşanmanız lazım.

Esrar kullandigini gozlerinden, yeme aliskanliklarindan, kokusundan vs anlayabilirsiniz.
Kullandiktan sonra gozleri kizarir. Kafasi guzel olduktan sonra birden açlık yasayabilir, tatli, cips vs gibi abur cubura saldirabilir. Otun belli bir kokusu vardir, ustune sindiyse fark edebilirsiniz.

Ayrica harcamalarina da bakabilirsiniz. Ot cok ucuz bir sey degil, aciklanamayan bir para harcamasi varsa buraya gidiyor olabilir.

Biz ne desek boş bile bile evlenmişsiniz.Evlenmeden önce biraz internette takılsaydınız,bu meretten kurtulmanın imkansıza yakın olduğu hele tedavi olmadan kendi kendine bırakmanın imkansız olduğununu öğrenir ,bu adamla hiç hayatınızı birleştirmezdiniz.Cahil cesareti olmuş.Şimdi geleceğinizi kurtarma vakti şiddet ,cinayet ,eziyet her türlü risk altındasınız ,zarar görmeden akıllı adımlar atıp kendinizi kurtarın,hamile kalma aptallığına düşmeyin......

Bağımlılarsasinir öfke hastalarıysalar gitsin tedavi olsunlar ya kendi hayatlarını mahvetmişler bari elin kızının niye hayatını mahvediyorsun yakıyorsun!

Back
X