bir yuvada böyle yıkılırmış

• Konu Sahibi Konu Sahibi vega4
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kvdem ayaklarıma kapandı bizi torunumuzdan ayırma ne istersen yaparız diye off çok kötüyüm
ya o da kendi açısından haklı. başka şehirde hayat kurmak da zor. ama tabi eşiniz aynı şehirdeyken musallat olması rahatsız etmesi gibi bir olasılık da var

bu sefer hapis yatacak diyor senın oğlunun rızkı kesilir diyor nafaka versin sana diyor hırsız damgası yerse çalışamaz diyor

Yaparken düşünseydi
Biz neden yapmıyoruz? Biz enayi miyiz? Çoluğumuzu çocuğumuzu düşündüğümüz için olabilir mi? Damga yeriz, sonra zararı olur diye düşündüğümüz için olabilir mi?

yazmadım çünki ileride oğluma senın baban da şuydu denmesini istemiyorum sonuçta aynı soyadı paylaşacaklar

yaptığınız çok hatalı
çocuk nereden bilecek dava dosyasını
su an o dilekçeye göre siz haksız oluyorsunuz
kusura bakmayın ama böyke adama karşı çok yumuşak ve iyi niyetli davranıyorsunuz
istersen o adamı görmemesini sağlayıp soyadını bile değiştirebilirsin çocuğun

kimseyi dinlemeyin
kv kp de sizin yanınızda cünkü sizi yumuşatmak için
sanki bu adam dışarıda olsa nafakayı tam verecek
hiç olmazsa cezasını ceksin
yaptığı yanına kar mı kalsın
bir şey söyleyeyeceğim üzülmeyin ama
bu işte tek basınasınız
ne sizin aileniz ne de onun ailesi size destek olmayacak hatta sizi vazgecirmeye calışacaklar
siz kulakları tıkayın
adam yaparken düşünmemiş siz mi düşüneceksiniz
mahkemede her şeyi anlatın en ince ayrıntısına kadar
kpderim bırakmaz ona maaşını alır elinden getirir
evet yumuşatmaya çalışıyorlar ama yemezler
kpderim devamlı ağlıyor adam 65 yaşında çok yazık oldu
sıkıştım araya ama bıttı eşyalarını yıgdım kapıya diş fırçasını bile görmek istemiyorum

yaptığınız çok hatalı
çocuk nereden bilecek dava dosyasını
su an o dilekçeye göre siz haksız oluyorsunuz
kusura bakmayın ama böyke adama karşı çok yumuşak ve iyi niyetli davranıyorsunuz
istersen o adamı görmemesini sağlayıp soyadını bile değiştirebilirsin çocuğun
benım soyadımı alabılırmı zaten öğeleden sonra avukatla görüşeceğim anlatacağim herşeyi

kpderim bırakmaz ona maaşını alır elinden getirir
evet yumuşatmaya çalışıyorlar ama yemezler
kpderim devamlı ağlıyor adam 65 yaşında çok yazık oldu
sıkıştım araya ama bıttı eşyalarını yıgdım kapıya diş fırçasını bile görmek istemiyorum

siz kimseye güvenmeyin
mahkeme ile güvence altına alın
hala o aileye bel bağlıyorsunuz bence yanlış düşünüyorsunuz

Yaparken düşünseydi
Biz neden yapmıyoruz? Biz enayi miyiz? Çoluğumuzu çocuğumuzu düşündüğümüz için olabilir mi? Damga yeriz, sonra zararı olur diye düşündüğümüz için olabilir mi?
satmış adam bizi ya iki kuruşa değişmiş bizi

benım soyadımı alabılırmı zaten öğeleden sonra avukatla görüşeceğim anlatacağim herşeyi

tabi ki alabilir
hatta babası sapık ve hırsız olduğu kanıtlanırsa her türlü alabilir sizin soyadınızı
bununla ilgili yargıtay kararı bulursam atarım size

tabi ki alabilir
hatta babası sapık ve hırsız olduğu kanıtlanırsa her türlü alabilir sizin soyadınızı
bununla ilgili yargıtay kararı bulursam atarım size
benım soyadımı alsın ıstıyorum ben

vega kusura bakma ama adam da ar namus şeref aile gibi kavramlar yok ki.satar da herşeyi de yapar.
aynen öyle be canım şuan en çok ihtiyaç duyduğum adam mezarda hoş benım bu duruma düştüğümü görse kahrından ölürdü ya

aynen öyle be canım şuan en çok ihtiyaç duyduğum adam mezarda hoş benım bu duruma düştüğümü görse kahrından ölürdü ya

kim ki o adam? baban hayatta değil mi zaten?

sen boşan kurtul.kendini de çocuğunu da kurtar.

siz kimseye güvenmeyin
mahkeme ile güvence altına alın
hala o aileye bel bağlıyorsunuz bence yanlış düşünüyorsunuz
çıkmıyorlar hayatımdan kırmamaya çalışıyorum ama olmuyor
bugun kpderım ilk defa bana sarılıp ağladı uzulduler zaten ama şu vıcdanım yok mu söküp atasım var

Back
X