Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar baro ile görüştüm avukat 5 bin lira istedi çunki
baroya dilekçe vermek için evrak tamamlamam lazım bırazını bugun halettim pazartesi de tamamlayıp vereceğim
15 gune karar çıkacak ve avukatım olacak
Soyisim değişikliği için görusebildinmi?kızlar baro ile görüştüm avukat 5 bin lira istedi çunki
baroya dilekçe vermek için evrak tamamlamam lazım bırazını bugun halettim pazartesi de tamamlayıp vereceğim
15 gune karar çıkacak ve avukatım olacak
Avukat olayını başka şekilde çözdüm kızlar anlaşmalı bosanacagiz süper
ben iş bulana kadar geçimimi sağlayacakNafaka vs ?
Babandan aldıkları?
Çocuğun soy ismi?
Vega merak ettim seni ne durumdasinben iş bulana kadar geçimimi sağlayacak
babamdan aldklarıodenecek
kıra mı odeyecek iş bulduktan sonra da
ve sen hala bu evliliğe yuva diyosun ya pes... silkelen kendine gelmerhaba
bugun duyduklarım öğrendiklerim beni bitirdi
eski konulardan biliyorsunuz dava açtım ama genede vicdanım rahat olsun diye terapiste gittik ama hala midem bulanıyordu oğlum vardı bi şans vermeliydim diye düşündüm ama olmadı
bugun annemlerdeydim babam bir geldiki burnundan soluyor
eşim babamın banka hasapları ile oynayıp onun adına kredi çekmiş ve davamlı bi hesap numarasına para aktarmış babam biliyormuş ama saklamış benden
bugun burnumdan geldi ben şok oldum ve kvdemleri çağırdım boşanıyoruz dedim
yarın özel avukat tutacağim
ayrıca kvdem sizde kalcam dedi ve geldi ben tek kalacaktım ve artık bende kalacak galiba kadın çok ağladı
kpderim ş*erefsiz eski eşimi aldı gitti o adamda perişan oldu
adli takip başlatacağim hesaplar için
canım çok yandı bugun eve geldim eşyalarını çöpe attım düğün albümünü yaktım kızlar içim sızlıyor
bana yaptıda oğlumuza nasıl yaptı
bu arada bız boşan demiştik diyenler hiç yazmasın zaten dilekçe verildi ki zaten konuların arasında yıllar yok dk olacak iş olsa boşanmak zaten beklemem
ne yapayım diye sormuyorum sürünecek zaten o
derdimi paylaştım daha yazılacak çok şey varda mecalim kalmadı bu gece uyku yok dertleşecek adam arıyorum
saygılar