kadın çok ağladı bugun yanlız bırakmak istemiyor anlattım canım herşeyi oda şok oldu kanı dondu kadının ama bende kalacakmış geceleriyazık kadıncağıza yaa nasılda utanıyordur çekiniyordur oğlunun diğer pisliklerini tam bilse allah korusun
bence kalsın biraz yanınızda yazık o insanların günahı yok destek olmaya çalışıyorlar size sanırım
anlattım canım yok kadın yanlzı kalma diyorrbütün pisliklerini anlat kv dene bilsinler .. utanır zaten kadın daha duramaz..
daha 15 aylık baba dedıkçe oğlum deme diyesim geldi mahvetti bizi ya perişan etti
kadın çok ağladı bugun yanlız bırakmak istemiyor anlattım canım herşeyi oda şok oldu kanı dondu kadının ama bende kalacakmış geceleri
anlattım canım yok kadın yanlzı kalma diyorr
Allah boylelerinin tepetaklak oldugu günleri bizlere gostersin inşallah..merhaba
bugun duyduklarım öğrendiklerim beni bitirdi
eski konulardan biliyorsunuz dava açtım ama genede vicdanım rahat olsun diye terapiste gittik ama hala midem bulanıyordu oğlum vardı bi şans vermeliydim diye düşündüm ama olmadı
bugun annemlerdeydim babam bir geldiki burnundan soluyor
eşim babamın banka hasapları ile oynayıp onun adına kredi çekmiş ve davamlı bi hesap numarasına para aktarmış babam biliyormuş ama saklamış benden
bugun burnumdan geldi ben şok oldum ve kvdemleri çağırdım boşanıyoruz dedim
yarın özel avukat tutacağim
ayrıca kvdem sizde kalcam dedi ve geldi ben tek kalacaktım ve artık bende kalacak galiba kadın çok ağladı
kpderim ş*erefsiz eski eşimi aldı gitti o adamda perişan oldu
adli takip başlatacağim hesaplar için
canım çok yandı bugun eve geldim eşyalarını çöpe attım düğün albümünü yaktım kızlar içim sızlıyor
bana yaptıda oğlumuza nasıl yaptı
bu arada bız boşan demiştik diyenler hiç yazmasın zaten dilekçe verildi ki zaten konuların arasında yıllar yok dk olacak iş olsa boşanmak zaten beklemem
ne yapayım diye sormuyorum sürünecek zaten o
derdimi paylaştım daha yazılacak çok şey varda mecalim kalmadı bu gece uyku yok dertleşecek adam arıyorum
saygılar
anlattım canım haberi var kadınınDiğer olayı bilmiyorlar değil mi? O zaman kadın yerin dibine girer herhalde, anlatmak istesende anlatılmaz ki çom iğrenç.
Lütfen artık arkana bile bakma ve kurtul bu adamdan. Her türlü iğrençlik varmış adamda.
inşallah be canım tek gucu ondan alıyorumyapmayin vega.
her ne sebep olursa olsun cocuga boyle bir hissi empoze etmek o yavrunun yarinlarda guvensiz hissetmesine vesile olur. ama aksi durumda yillar sonra sunu der;
- vay be, benim annem de ne gucluymus.
anlattım canım haberi var kadının
inşallah be canım tek gucu ondan alıyorum
ablam yurt dışında para yollayacağı zaman eşim yollardı meğer başka şeylerde yapmışBabanizin kredi karti esinizde miydi?
Online islemlerde cep telefonuna mesajla sifre geliyor.Vabaniz mesajlardan da anlamamis mi? Sifresini hemen degistirseymis keske. Gecmis olsun babaniza. Bence bankaya henen bildirimde bulunun. Sizin de Allah yardimciniz olsun.
yıkıldı tabi canım çok üzüldüKadın yıkılmıştır herhalde değil mi
aynen öyle vicdan yükü vardı oda bittiCanım yapman gerekeni yapmışsın zaten bir acaban vardı belki o zaman boşansan ömür boyu aklına takılacaktı şimdi o yüktende kurtulmuşsun
Elinden geleni ardına koyma hiçççç için acımasın süründür süründürebildiğin kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?