bir yuvada böyle yıkılırmış

• Konu Sahibi Konu Sahibi vega4
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kv sızdemi kalıyor onu anlamadım da heralde kabul ediyolar oglunun pisligini

canım allah mazlumun yanındadır çocugun içinde uzulme öyle baba olmaz olsun

Geçmiş olsun canım, inşallah çok çabuk kurtulur toparlanırsın, Allah yardımcın olsun güç kuvvet versin

Allah yardimciniz olsun. Klişe olacak ama zamanla gecer insallah..

Vega yanlış anlama ama, sakın kv yada kp de güvenme..
1. sebep: Oğulları acıtasyon yapıp onları etkiler ve iftira atıyorlar diyebilirler para konusunda ve diğer konuda, gerek mahkemede, gerek normal çevrede..Ki bu eşten her yamuk beklenir artık, seni bile suçlayabilir, sana iftira atabilir..
2. ve en önemli sebep: Sonuçta o onların oğulları, yani onların mahsülü.. Kıyamayabilirler bir süre sonra.. Onun tarafında olurlar..
İnşallah hakkında hayırlı ve güzeli olsun.. Dikkat et kendine..

merhaba
bugun duyduklarım öğrendiklerim beni bitirdi
eski konulardan biliyorsunuz dava açtım ama genede vicdanım rahat olsun diye terapiste gittik ama hala midem bulanıyordu oğlum vardı bi şans vermeliydim diye düşündüm ama olmadı
bugun annemlerdeydim babam bir geldiki burnundan soluyor
eşim babamın banka hasapları ile oynayıp onun adına kredi çekmiş ve davamlı bi hesap numarasına para aktarmış babam biliyormuş ama saklamış benden
bugun burnumdan geldi ben şok oldum ve kvdemleri çağırdım boşanıyoruz dedim
yarın özel avukat tutacağim
ayrıca kvdem sizde kalcam dedi ve geldi ben tek kalacaktım ve artık bende kalacak galiba kadın çok ağladı
kpderim ş*erefsiz eski eşimi aldı gitti o adamda perişan oldu
adli takip başlatacağim hesaplar için

canım çok yandı bugun eve geldim eşyalarını çöpe attım düğün albümünü yaktım kızlar içim sızlıyor
bana yaptıda oğlumuza nasıl yaptı
bu arada bız boşan demiştik diyenler hiç yazmasın zaten dilekçe verildi ki zaten konuların arasında yıllar yok dk olacak iş olsa boşanmak zaten beklemem
ne yapayım diye sormuyorum sürünecek zaten o
derdimi paylaştım daha yazılacak çok şey varda mecalim kalmadı bu gece uyku yok dertleşecek adam arıyorum
saygılar

Bu duruma ben bile şaşırdım. .normalde aman boşanmayın yıkmayın yuvanizi derim ama bu bana bile pes dedirtti. ..

Bôyle insanlardan bosanip kurtulmak en iyisi her turlu sapkinlik var adam da.Gecmis olsun canim sende yuvam yikildi dagildi gibi seylerle uzme kendini evlenmek kadar bosanmakta normal.Oglun icinde uzulme seninle buyumesi onun icin daha hayirli boyle sapik insanlardan hersey beklenir cunku canim

merhaba
bugun duyduklarım öğrendiklerim beni bitirdi
eski konulardan biliyorsunuz dava açtım ama genede vicdanım rahat olsun diye terapiste gittik ama hala midem bulanıyordu oğlum vardı bi şans vermeliydim diye düşündüm ama olmadı
bugun annemlerdeydim babam bir geldiki burnundan soluyor
eşim babamın banka hasapları ile oynayıp onun adına kredi çekmiş ve davamlı bi hesap numarasına para aktarmış babam biliyormuş ama saklamış benden
bugun burnumdan geldi ben şok oldum ve kvdemleri çağırdım boşanıyoruz dedim
yarın özel avukat tutacağim
ayrıca kvdem sizde kalcam dedi ve geldi ben tek kalacaktım ve artık bende kalacak galiba kadın çok ağladı
kpderim ş*erefsiz eski eşimi aldı gitti o adamda perişan oldu
adli takip başlatacağim hesaplar için

canım çok yandı bugun eve geldim eşyalarını çöpe attım düğün albümünü yaktım kızlar içim sızlıyor
bana yaptıda oğlumuza nasıl yaptı
bu arada bız boşan demiştik diyenler hiç yazmasın zaten dilekçe verildi ki zaten konuların arasında yıllar yok dk olacak iş olsa boşanmak zaten beklemem
ne yapayım diye sormuyorum sürünecek zaten o
derdimi paylaştım daha yazılacak çok şey varda mecalim kalmadı bu gece uyku yok dertleşecek adam arıyorum
saygılar
Allah kurtarsın hayırlısıyla üzülmeye bile değmez

Yolun acik olsun canim,butun yuklerinden kurtulup tuy gibi hafifleyecegin gunler yakinda asla pes etme!oglunla saglikli mutlu bir omur diliyorum canim..hersey yoluna girecek inan..

Can'ım zor bir donem ama bitince ve üstünden birazcık Zaman geçince ne kadar iyi olacaksın tahmin edemezsin. Birazcık sabret geçecek.

Hangi birine yanar insan böyle bir durumda bilemedim gerçekten..
Sapkın insanlar hayatının bir bölümünde cehennemi yaşarlar buda sizin içinizi soğutmaya yetecektir.Sadece biraz sabır.
Çocuğunuzla yolunuza devam edin arkanızda aileniz varsa kimseye ihtiyacınız yok.
Sabır diliyorum umarım her şey sizin ve oğlunuz için çok daha iyi olur.

ahhh be vega böyle olacağı belliydi de okuyunca boşanacağını ben bile sarsıldım burda seni tanıyan bir arkadaşın olarak en çok ta çocuğa üzüldüm ben evladının geleceğini psikolojisini düşünmeyen baba olmasın ya olmasın

bu kozuda vererek sana iyilik ediyor aslında bakma herşeyde var bi hayır
daha kolay silkelersin artık bu adamı (adam diyorum ama lafın gelişi işte)
aynen öyle işte ya düğün resimleri var her yerde ben onları ne hayallerle asmıştım ya
bir dertliyimki kvden olmasa içecektim ben bu akşam sigarada içemiyorum uff uff

aynen öyle işte ya düğün resimleri var her yerde ben onları ne hayallerle asmıştım ya
bir dertliyimki kvden olmasa içecektim ben bu akşam sigarada içemiyorum uff uff
kalk git iç sigaranı rahatlıcaksan
kv sigara içtiğini bilmiyosa yeni başladım dersin. oğlunun nelere sebep olduğunu görsün.

Selam kardeşim yazdıklarını okudum sen yolunu çizmişsin çok zor , bundan sonra yeni bi sayfa açarsın, kimse "ben şu gün boşanırım " diye evlenmiyo , benim kardeşimin de başından geçti , çok zor Allah yardımcınız olsun.

Offfffff offffff ne bu kadınların çektiği, batsın bu dünya diyolar ya , sorumsuz ş.....ler batsın, "para aktarmak" ne demek ya, cesarete bak , yemiş yüreği , çekmiş parayı

Back
X