- 30 Mayıs 2014
- 1.908
- 1.523
- 133
biliyorda ne bileyim işte bi çekindim bi rakı da iyi giderdi yavkalk git iç sigaranı rahatlıcaksan
kv sigara içtiğini bilmiyosa yeni başladım dersin. oğlunun nelere sebep olduğunu görsün.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
biliyorda ne bileyim işte bi çekindim bi rakı da iyi giderdi yavkalk git iç sigaranı rahatlıcaksan
kv sigara içtiğini bilmiyosa yeni başladım dersin. oğlunun nelere sebep olduğunu görsün.
biliyorda ne bileyim
aynen öyle ya ben babamdan para istemezken adam cukkalamışOfffffff offffff ne bu kadınların çektiği, batsın bu dünya diyolar ya , sorumsuz ş.....ler batsın, "para aktarmak" ne demek ya, cesarete bak , yemiş yüreği , çekmiş parayı
aynen öyle içim yanıyoMahkemede bunları beyan edersn söke söke alırsın, alırsın da , manevi durumun nasıl hallolur , sen ne kadar nefret etsende , insanın kalbinin bi köşesinde ateş hiç, sönmüyo ya kardeş
aynen öyle o paraları kımle yedi oda muamma lenet ettim yaBoğaz düğüm düğüm , para bi şekilde yerine gelir , hani insan " böyle olmamalıydı " demeden edemiyo, çocukta var
ben bu evı ne hayallerle kurdum biliyormusun içim acıyor be koydu bana ya çok koydu beBuna yuva yıkmak diye bakmayın da , zararlı bir kişiden kurtulmak diye bakın.İnşallah hayat bundan sonra sizin için daha güzel olsun. .
Üzüldüm gerçekten. .
ben arabayı ustume almak istiyorum tazmınatla alırmıyım kiAdalet yerini bulur , maddi ve manevi , sana" üzülme" diyemem çok zor , kelimelerin yetersiz kaldığı andayım yine , ne diyim ki ,
ben bu evı ne hayallerle kurdum biliyormusun içim acıyor be koydu bana ya çok koydu be
valla verir diye düşünüyorum kpderim maaşına el koyar gene verir bu evi bozmayacağim o gidecek ağlıyorum kendime ya ne çileliymişim ne ana ne baba ne koca kimseden gülmedi be yüzüm piç gibi kaldım gene ortada ben ona sen benim olmayan çocukluğumsun demiştimAblacım , çok zor , benim kardeşimin eski kocası çocuğunun nafakasını ödemiyo hapise girip girip çıkıyo 600 liralık nafaka için ,10 yılda yatsam nafaka vermicem diyo , bu çocuk gökten zembillemi düştü, neleri var, kimse laga luga yapmasın, yuva öyle kolay kurulmuyo , kardeşimin eşyalarını almaya gittiklerinde , annemler eli boş döndüler , ne bi çeyizi , ne bi kıyafeti, bebeğin kıyafetlerini bile kesip kesip üstüne kilorak dökmüşler,
satmış bizi iki kuruş paraya değişmiş her şeyi bok etti işteArkadaşım illaki öyledir.
Kimse kötü olsun diye bir yola çıkmıyor.
Sen yerden göğe kadar haklısın.
Ama o adam sana, evladına,kendi ana babasına,senin ana babana ve çevresine yani kısaca sahip olduklarına hakedilen değeri verememiş.
Elbette üzülüyorsun elbette için yanıyor.Ateş düştüğü yeri yakar. Burda sana kim ne dese boş..Senin içinin yangınını kimse anlamaz bilmez.Akşam herkes kapısını örter kendi hayatına dalar.
Üzülme diyemem ama en azından evladını düşünecek akıllı üzüleceksin.
Yahu bu adam hiç mi düşünmemiş ben bu hareketleri yaparsam bu işin sonu nerelere varır, evladım var hiç mi dememiş..
araba bende şuan zaten altınlarımı da çalmış zatenKesin kararını verdiysen sana tavsiyem bi dakka durma, üstüne el koy arabayı satamasın , bizimki her şeyi yok etmişti, kardeşim enayi gibi õdediği kredi kartlarıyla kaldı
Canım kader diyelimde azcıkta bizim kaderimiz güzel olsaydı , neolurdki Allah çirkin şansı versin diye boşuna demiyolarvalla verir diye düşünüy,orum kpderim maaşına el koyar gene verir bu evi bozmayacağim o gidecek ağlıyorum kendime ya ne çileliymişim ne ana ne baba ne koca kimseden gülmedi be yüzüm piç gibi kaldım gene ortada ben ona sen benim olmayan çocukluğumsun demiştim
düğün resimlerine baktım nasılda mutluymuşum yalanmış hepsi herşey yalanmışCanım kader diyelimde azcıkta bizim kaderimiz güzel olsaydı , neolurdki Allah çirkin şansı versin diye boşuna demiyolar