'' Bir yuvayı yıkmak bu kadar basit mi ?''(2008 yılı konusu)

gamyoncuiremsu slm yine ben
benim eşimde borç batağında ve çalışmıyor ben para istemiyorum ondan zaten veremezde
bir an önce kurtulmak istiyorum
ama emeklerime çok üzülüyorum....

Allah belalarını versin böyle ERKEK lerin hihoyyyt
kötükedihüso karşılaarına böyle şeytanlar çıksın.....

amin kuzucum allahh büyük ahimiz çikarrr elbet!!!!

Çokkkkkk özledimmm beee kızlar ben nasıl alışcam bu adamın yokluğunaaaaa:''( naıl alışcam bu kadar çok severken...

ha düzelir ha şöyle ha böyle derken ben 7 yılımı birde 2 çocuk yaparak yedim güzelim sen daha yolun başındasın ve çocuğunda yok benim aklım başıma anca geldi ve en sonunda terk ettim salağı sen daha fazla kendini yıpratmadan yolun başındayken bitir bu işi ve geri döner diye bekleme çünkü bu karakterdeki erkekler geri dönselerde işe yaramıyorlar yine aynı tas aynı hamam Allah sabır versin hakkında hayırlısını diliyorum güzelim..

Kızlar ilk defa aylar sonra yüzümde bi tebessümle uyandığımı farkettim bu sabah! sebebi ise rüyam da eşimi gördük barıştığımızı gördüm inşllh hayırlara çıkar beni çok özlediğini söylüodu bensiz yapmamıycağı sölüodu! acaba onu çok düşünüyorum rüyaların etkisindemi kaldım bilimyorumm :'( rüya bilee olsaaa o kadar çok güzeldiiii

Böylemi sevmiştin beni
Gözlerin Sözlerin yalan senin
Oynanan Son perdeydi herşey sona erdi
Seni Unuttum Kapattım kapattım ben o perdeyi
Yok yok ağlama beni sakın suclama
Seninle oynanan Bu aşkta ARTIK BEN YOKUM...

ALLAHI'DAN BUL SADECE SANA SON SÖZÜM...

Canim sonuc ne oldu ya cok merak ettim.bayagidir giremedim kk ye...insallah düzelmiştir..

ah ah ne kadar doğru söylemişsin kardeş
ayni hiç değişmiyolar bende şimdiden kurtulduğuma seviniyorum
üzülmek elden değil ama çünki sevdin inandin
neyse naz üzülme zaman herşeyin ilaci aklina onunla geçirdiğin kötü anlari getir unutamazsin onu ama ben kimi sevmişim dersin

İnsanın en büyük dostu da düşmanıda kendisii canım. allah hepimizin tez vakitte yardımcımsı olsun. aclılarımızı dindirsin rabbim tez vakitte inşhh:1no2::Saruboceq::Saruboceq:

Umarim araniz düzelmiştir..allah bu mübarek günlerde kimsenin yuvasini yikmasin...

sevgili dostlarım naz kardeşimizin durumu ne olmuş haberi olan varmı acaba?

sevgili dostlarım naz kardeşimizin durumu ne olmuş haberi olan varmı acaba?

en son kitlenen bir konusu vardı..
orada herkesin kaldıramaycağı gerçekler konuşuldu..şimdi söylemek istemem..
sonra naz gitti.. çünkü oldukça şaşırtmıştı bizi..
şunu söyleyebilirim o şartlar altında birleşirlerse helal olsun derim naz'ın eşine..

bak yine sinirlendim hatılayınca bu konuyu!!​

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…