'' Bir yuvayı yıkmak bu kadar basit mi ?''(2008 yılı konusu)

canım 17 ekime kaldı mahkeme ben bıraktım allah nasıl biliosa onları öyle yapsın.

Ben çook özledim onu kızlar napcam.... artık nerdeyse iki ay oldu gideli. ama acım dün gibi geçmio bitmioo bu acıı:'''(

Naz gittikten sonra aradi mi hiç seni?severek mi evlenmiştiniz?ailesi mi dolduruyor bu adami?başka sorununuz var miydi?mahkemeden önce bi buluşup sorunlari konuşabilseniz...
çok üzüldüm inan...sen güçlü olmaya bak.. Erkekler işte naparsin...bazilari dönek oluyor böyle...allah şansini açik etsin hayirlisi ne ise o olsun...neyseki çocuk mocuk yokken oldu böyle bişey...kadir kiymet bilmezler işte böyle bazilari...sürünsün..allah verir cezasini üzülme...

Naz artık kafanı toplamanın zamanı gelmiş,unutmaki hiçkimse için bu hayatı kendine zindan etmeye değmiyor ben seni çok iyi anlıyorum çünkü bende evliliğimin daha 1.ayındayken boşanma kararı aldım gerçi o evi terketmedi ben çıkıp gittim ve bütün eşyalarımda onda vermiyorlar asalaklar onların olsun,benim bembeyaz çarşafım onun annesinin kefeni olsun bu derece nefret ettirdiler kendilerinden,1 senedir boşanma mücadelesi veriyorum yarın duruşmam var ve çok gerginim bitsede kurtulsam artık bu şerefsiz şahıstan!!!!zaman herşeyin ilacı canım,zamanla yaralar iyileşiyor merak etme ve aciz olma hiçbir zaman! ailene sarıl,sevgilerimle...

Arkadaşım başından geçenleri okudum, cidden üzüldüm senin için... Belliki çok seviyorsun eşini , olan bitene rağmen soğumamış duyguların.. Çok zor biliyorum. Söylencek her şey boş sana bence. Üzülme desem, ağlama desen , unut ayrıl desem boş biliyorum. Çeken yaşayan bilir sevdiğinin verdiği acının nasıl yaktığını.. Ama belliki inançlı birisin, bu zamanlarda insanın manevi limanlara sığınması yangınları biraz olsun rahatlatıyor inan. Bu gece mübarek bir gece Allahtan hayırlı olanı dile , sabır ve dayanma gücü dile arkadaşım, yaşama sevinci dile.. Lütfen gönlünü yaratana aç ve şükret.. Yaratana inan.. Unutma türlü acılarla sınamaktayız bu hayatta. Senin sınavlarından birisi de bu yaşadıkların belki. Şimdi bence ruhunun huzur, sabır, iman ve şükür dolması gerektiği bir dönemdesin.. Bırak hayırlısı olsun.. Elinden geleni yapmışsın evliliğin için belliki, yine gerekeni yap ve hayırlıs için dua et.. Ve samimiyetle aç gönlünü yaratana..

hayatım geçmiş olsun ama giden zaten hiç senin olmamıştır onun için sakın üzülme derim ben seni senden başka kimse üzemez tatlım bunu sakın unutma değmez hayat o kadar güzelki tatlım

Nazcım yazını daha yeni okudum ve gerçekten hem üzüldüm hemde çok şaşırdım.Böyle durumlarda nasıl teselli edilir insan bilmiyorum.Sorununun detaylarından haberim yok henüz ama umarım herşey düzelir ve hakettiğin gibi mutlu yaşarsın.Bu senin için zor bi imtihan.Güçlü kalıp bu sınavı geçmen lazım.Herşey insanlar için.Bu hayırlı kandil günü dualarım seninle.

Hepinize çok teşekkür ederim. cumrtsi gününden beri tatildeyim giremedim nete! pazar günü bütün gün 10 veya 15 msjlar aramalar özelden ses dinlemeler çok üzgün çok pişmanım demeler o da bitmiş benim gibi sözde harap olmuş YALAN..... öyle olan bi insan çıkar ewine eşinin yanına gelirdii. ve asıl bomba kızlar dengesiz kocam olcak adam yani ben bi kocalığını görmedim. adı KOCA işteeee dün de msj atmış yine olmaz bi yapamayız yeniden çok yıprandık diye bu nasıl insanlık kızlar o aramaya na kadar ben aklımdan silp atmıştım benim düzenimi yeniden bozmaya ne hakkı var ama bu iş benim için BİTTİ.... benim için hepiniz çok özelsiniz saollun hepiniz bana o adam bile bu acı günlerimde destek olmadı sizler oldunuz! ayrı ayrı minnnet borçluyum hepinize hakkınızı hellal edin...

Canım ya benim fikrimce senin eşinin psikolojik sorunları var galiba.Yani çok tutarsız davranıyo.İlerde daha da tehlikeli olabilir kanımca.Aman sağlam at adımlarını...Hayat çok kısaa.s.

öle cnm bencede. o adamla ömür geçmez. şimdi avukatımın yanında geliyorum. ona 100 milyarlık manevi tazminat davası açttım. ve düğün takılarını geri alcam iğrenç adam hepsini bozdu amaa onun bende şimdii cigerini sökcem ömür boyu hapis yatsınnn görcek o allahın kudreti büyük...

Çok doğru diyosun cnm bunlar gibi adamlar numune sayıyla gelio o da bize denk geldi.ama boşver cnm biz bunları yaşadıkça olgunlaşcaz acılaraa gögüs gercezz allah büyük. canım benim rabbim vercek cezalarını. iste bugün manevi tazminat davası açtım ödesin bakalım şimdii görcek bugüne kadar hiç ses çıkarmadım yuvam yıkılmasın diye ama orta da bi yuva yokkkkk zaten o yüzden benim için bugün herşey yeniden başladı o adam da BİTTİ........

Alllahım nolur benim yaşadığım acıyı kimsye yaşatma! ve bu dertte ne kadar insan varsa tez vakitte yardım et rabbim senden başka isteğeceğim kimsem yok sen YARDANSIN HERŞEYİN EN BİLİRSİN YARDIM ET EŞİME DE BANA DA...

şu an durumun ne merak ettim barıştınız mı?
bende aynı durumdayım ama ben bitirdimayrıyız şu an..........

Canım daha barışma olmadı konuşoruz işte biraz zaman geçince görüşcez biliyorum rabbim herkez için hayrlısını versin! sen naptın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…