amin canım hepimizin inşlhhh
slm, kızlar çok uzun zaman dan beri bu siteyii takip ediyorum. çok güzel bu ara sadece rahatlamak için giriyorun bu siteye...
kızlar asıl konu 5 aylık evliyim eşimle birbirimzi çok severek evlendik! eşim 1 ay öncesinde evi terk etti gitti hiç bişey almadan. hiç bişey sölemeden herşeyimiz okadar yeni kiieşyalarımı daha açıp doğru düzgün kullanmadan baba evine geri gitcek o kadar zor kii!!! bu nasıl insanlık ben kadın halimle evi mi bi an osun bırakıp gitmedim o erk haliylee ama ben onu allaha havale ettim. hbr vermeden şu 1 ay içersinde acılların dertlerin en büyünü yaşadım ölümden döndüm yaşadıklarım o kadar zor ki bu ayın 15,mahkemiz var 16 temmuzda doğum günüm içim çok acıyıo kızlarr kenmii ne işe ne başka bişeye verebiliyorumm allah kimseye böyle acı yaşatmasın şimdii sizden bi akıl istiyrum yaşam ve ölüm arasında gidip geliyorum artık yaşma sebebim yokk çok mutsuzum tüm bu sorunlar yaşan insanlara cenabı allah yardım etsin:1no2::1no2:senağlamasenağlama
Hepinize çok teşekkür ederim. cumrtsi gününden beri tatildeyim giremedim nete! pazar günü bütün gün 10 veya 15 msjlar aramalar özelden ses dinlemeler çok üzgün çok pişmanım demeler o da bitmiş benim gibi sözde harap olmuş YALAN..... öyle olan bi insan çıkar ewine eşinin yanına gelirdii. ve asıl bomba kızlar dengesiz kocam olcak adam yani ben bi kocalığını görmedim. adı KOCA işteeee dün de msj atmış yine olmaz bi yapamayız yeniden çok yıprandık diye bu nasıl insanlık kızlar o aramaya na kadar ben aklımdan silp atmıştım benim düzenimi yeniden bozmaya ne hakkı var ama bu iş benim için BİTTİ.... benim için hepiniz çok özelsiniz saollun hepiniz bana o adam bile bu acı günlerimde destek olmadı sizler oldunuz! ayrı ayrı minnnet borçluyum hepinize hakkınızı hellal edin...
adı KOCA işteeee dün de msj atmış yine olmaz bi yapamayız yeniden çok yıprandık diye bu nasıl insanlık kızlar o aramaya na kadar ben aklımdan silp atmıştım benim düzenimi yeniden bozmaya ne hakkı var ama bu iş benim için BİTTİ....
Naz aynı benim eşimin bana yazdığı mesajlar, o da böyle dengesiz biliyorsun, arıyor soruyor canım gülüm diyor, sonra sana gelen bir mesajdan aynısı bana geliyor ve ben şok oluyorum
Bu nasıl bir saçmalık, ne yapmaya çalışıyor bunlar, birde çok yıprandık, sarsıldık demiyorlar mı çıldırıyorum, biz herşeyi göze alıyoruz da bunlar alamıyor.İğreniyorum artık, ben böyle bir insanı nasıl sevdim yaaaaa yazıklar olsun bana, gözüm ne kadar körmüş meğersem, kim bunlar yaaa ne sanıyorlar kendilerini, dünyada numune vardı da bize mi denk geldi, Allah larından bulsunlar, onlar bize yaptı ya Allah da onlara yapsın...
Uzme kendini Naz O seni bırakamaz, benimkide bırakamaz ne kadar zaman geçerse geçsin yine bize gelecekler unutma, bizim çektiklerimiz kalacak, onlar geldiğind ebiz nasıl oluruz bilmiyorum tabi.
Çok kötü bir tecrübe yaşıyoruz arkadaşım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?