canım daha barışma olmadı konuşoruz işte biraz zaman geçince görüşcez biliyorum rabbim herkez için hayrlısını versin! Sen naptın?
Bir yuvayı yıkmak ne acı ne zor bişey.Çok zor yaaa.
Ama bazen sürdürmek çok daha zor.Bunu biliyorum.
eşin biraz zaman istiyosa bekle,5 ay çok az.evl,ilik kolay bi olay değil.hep soruyolar bana
net bişey diyemiyorum ama zor işte.bencede zaman.bide şunu anlamıyorum herşey saniyesinde aileyle
paylaşılmamalı bence.artık kendi yuvanı kurdun,kol kırılır yen içinde kalır.hemen annene gitmene gerek yoktu.evini terk etme derim ben.
yaşadğını en iyi sen bilirsin tabi..
Canim yaa yasadiklarina cok üzüldüm inan.bi arkadasim vardi ayni sorunlari yasadi çevirgel duasini okudu ama 7 kere okuyacakmisin..onun isminle...ve eşi 1 haftaya gelmişti..gercekten ...bi dene abdestini al 7 kere oku içinden gelerek inanarak...biliyorsunuz ki bu dünya dualarla ayakta duruyor...cuma günü cuma süresini oku...yuva yikmak bu kadar kolay değil..tamam iyi hos bazilari düşünmeden ayril diyoda ayrildiktan sonraki hayatin nasil olcak diye soran yok yani...cok fazla üzme kendini..düzelceğine inanarak bi süre daha bekle..inancıni yitirme ama sakin...tamammi nazcim...iyi bak kendine..ailenede cokta üzüldüğünü belli etme..üzme onlarida yaziktir...bişey sormak istiyorum bu duruma ailesi ne diyor...ailenle hiç konusmadilarmi...yada eşinle seninle ...yardimci olmuyorlarmi...
Canım benim çok teşekkkür ederim! vakit buldukçaa olkuyorum haklısın bazılar ayrıl boşan herşey çok ii olcak bazılar boşanma daha yenisiz dioo napcağımı bilemiyorum durucum. benim mantığımda bitti bitridimm ama kalbim deki acı çok yenii!:teselli: yani iki gün önce şu msjı çekti sana ''zamanını ben belirliçem dedim gelmiçek olsam seninle konuşmazdımdım bile burda..anlamıyormusun.ama zamanını ben belirli.em ok tamam sende uzatma bende uzatmıyorum ok.iyi akşamlar'' diye nolcak bende bilmiyorum teyzesii geldii yanmıa 3 gün öncesinde ailesi ayrılmamımiz istioo heralde bugüne kadar 1 kere aramadılar bu kadar adilikk ömrü billay ömrümde görmedim! amaa dillerim allah benden beter etsin! Desteğin için teşşekkür ederim durucum...:1no2::1no2:
kelebek07,naz83 ve ben galiba şuan sitede aynı durumda olan 3 kişiyiz.sizi takip ediyorum.ya bildiğim tek şey var yeni bi hayat düşüncesi beni korkutuyor ve eşimi seviyorum.ama hala eşimin annesinin etkisinde kalıp gelip beni ailemin yanından almaması beni bitiriyor.ya bi insan bu kadar mı ana kuzusu olur anlayamıyorum.hep beni sevdiğini söylüyor ama hiç bişey yapamıyor.ailesinin istemediğini çok mücadele ettiğini söylüyor.beni istediğini söylüyor.beni sinirle ailemin yanına kendisi gönderdi pişman olduğunu söylüyor.ama buraya gelip beni alırsa ailesinin gururu kırılırmış yani annesi öyle söylüyormuş.annesi istemiyor beni ve eşime beni almasın diye elinden geleni yapıyor.gelip beni alsa düzelcekmi herşey onuda bilmiyorum.ya bıktım artık 1 aydan beri çektiğimi ben bilirim.Allahım nolur derman olsun dertlerimize.
canım arayı bozmak için girdi annesi araya.eşim bana bigün dediki annemi aratacağım annenle konuşsun aileler iyi olmadan biz iyi olamayız dedi tamam dedim.annesi annemi aradı ve iyi konuşacak diye beklerken.kadın küfürü bastı telefonu açaraçmaz ve niye kızın oğlumun aklını karıştırıyor nekadar gurursuz senin kızın dedi.bende eşimi arayıp annesinin konuşmalarını dinletim.ama aklını başına almadı hala eşim.abimle annemle babamlakonuştu eşim benim ailem bu evliliğin artık yürümeyeceğini düşünmelerine rağmen sırf ben istiyorum diye eşimle olumlu konuştular.ama o kaynanam varya herşekilde eşimin beynine girmeyi başarıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?