'' Bir yuvayı yıkmak bu kadar basit mi ?''(2008 yılı konusu)

amin canım allahından bulsun ama diyorum ya onlara boşanıpta o lüksüü yaşatmıcamm ben kıçında ki çok aferdesin edacım dona kadar alıp def etcem aldıklarımı da dinlenciye sadaka niyetine vercem görceksiniz kızlarr

bir dk bir dk naz cım bende 2 aylık evliyim.Anlaşamadığımı noktalar olmadı dğl oldu tabiki fakat şu 2 günlük ailenle tatil?? Bunalan sen miydin tatile çıktın? Artı giderken eşinle anlaşarak mı çıktın? Yani sana evet bir iki gün uzak kalıp kendimizi dinleyelim diye mi? Yoksa aldın başını gittin mi onun fikrini sormadan? Çünkü bunlar çok önemli. Ayrıca ufak tefek tartırşmalar dedin sana göre ufaktır belki ona göre büyüktür. Bunları keşke oturup konuşabilseydiniz.

yaa cnm biraz benim sorunlarım vardı. moralim bozuktuu annemleee ablamlarlaa bizim izmirde ew var hadi dedim iki gün gidiyim biraz ayrı kalalım ama o gün boşanma olayı yok geldiğim günün pazar akşamı oluoo adam gibi karşımaa çıksa cnm konuşcak okadar çok şey var kii ama benim kocam adam değil yazıklar olsun! tabiki anlaşarak 3 ay aşık olup evlenen en apatal çiftizzzz biz bi öncesinde yine avukata gittik ama ozaman aileler bilmiodu dilekçe verdii sonra bana yalvar yakar döndüü. o gün bi gün içiersinde oldu akşamına barıştık avukat bile çok geçirdii bir günde ayrılan barışan çift diye ve bize mutluluklar dilemiştiii ama yine olmadı yine olmadıııııııı

Ben bosuna demiyorum artik erkekler kadin gibi oldu diye Kötü Kazen
Biz kadinlarda erkek olduk artik. Bizler artik erkeklerin pesinden kosmak mecburiyetinde kaliyoruz. BIZ onlarin nazlarini, kaprislerini, ve gururlarini cekmek zorunda kaliyorz Kötü Kazen
Bizim naz yapmamiz gerekirken, bizim KADIN olarak hafiften kaprislerimiz olmasi gerekirken. Artik devir öyle bi degistiki agzim acik Kötü Kazen
Bazen nefret ediyorum su erkek milletinden. Evliliktende zaten coktan sogudum. böle olaylari gördükce.
Bu erkekler (afedersiniz kari gibi) küsüp analarinin evine gidiyolar. Allahim inanilir gibi degil.

Bunlara ERKEK mi diyelim simdi biz ????? Kötü Kazen Kötü Kazen Kötü Kazen Kötü Kazen Kötü Kazen Kötü Kazen
Bugun kac tane okudum bu olaydan, kocam annesinin evine gitti diye bahsediliyor. Allahim cildiricam sinirden

Adam gibi adam nerdeeeeeeeeee????????????????????????

canım benim hakkında hayırlısı olsun ama böyle insanlarla uğraşmak yine seni yoracaktır hayatından ne kadar çabuk çıkarırsan o kadar karlı çıkarsın diye düşünüyorum tabi dönüşü yoksa tekrar hakkında en hayırlısı neyse onun olmasını dilerim Allah slamet versin

kızlarrrr ölüyorumm....çıldırcam kıyıp atamıorum eşyaları dolaptaa ve yine aldım düğün resimlerimizii bakıp bakıp ağlıyorum napcam ben yaaaa atlatamam ben bu acıyııı allah ölüm versin artık dayancak gücüm kalmadıııııııı

canım bak yine başa döndün deli deli konuşma ne ölmesi yaa alma artık eline şu fotografları.hem sana bişey sorcam akşamları nasıl vakit geçiriyorsun kendine oyalanacak bişeyler bul evde durma.gündüz nasılsa gecer de akşamları insanı bogar.yalnız kalma arkadaşım.

yok edacım hep ewdeyim işi gücüü herşeyiii bıraktımmm. hep ewmdeyim şeker hep o aklımdaaa başka ölüü gibiyim!!! 4 gün kaldı kendimi kurbanlık koyun gibi hissediyorum zamanıı 4 gün sonra inan ondan ayrıldığım gün ölümüm benim yaşayan ölüü:S tam doğum günümde bi de bende şans olsaa

çoook zor bir durum ama dibe vurmuşsun ama bence buda gerekli yani bu acıyı yaşayasın ki bitsin yaşamazsan bitmez ömür boyu içinde kalır, ama hiçbir zaman yaşamdan vazgeçme herşey gelip geçiçi bu da geçeciktir belki daha da zorlaşacak zaman zaman ama eninde sonunda bitecektir, sakin davranmaya çalış içinden geldiğinde ağla ama sakin olllllllllll,,,,,,,,,,,,,,,

bitanem canım güzel arkadaşımbak sonuç ne olursa olsun hakkımda buymuş hayırlısı diyeceksin.bak hepimiz senin için dua ediyoruz yemin ederim hep dualarımdasın,aklımdasın.Allah bu kadar duayı karşılıksız bırakmaz eminim senin için en iyisi olacak.bu ayrılmaksa da bu hayırlısı diyecegiz hepbirlikte tamammı canım benim?

canım benim çok saol allah hepinzden tek tek razı olsun. şimdi nette gezerken bişey okudum mahkeme 1 yıl geçmeden boşamıyomuş edacım sence yeniden olur mu he şeker diyorum onu okadar çok seviyorum ki içimdee hep bi umut inşlh olur canım arkdşmm

tabi canım sen hemen kabul etmezsen hakim uzatır bu olayı bizim bir tanıdık vardı 3 sene oldu hala boşanamadılar.

anladım cnm hadi inşallah bizde barışırız da ii hayırlı haberlerimi duyarsınız da allah senin evine sonsuz mutluluklar versin arkdşm. inşlhh

Yılmadım tükenmedim
Yorulmadan hep bekledim
Ha şimdi bugün ,ha şimdi yarın
Gece gündüz dua ettim

Yılmadım tükenmedim
Yorulmadan hep bekledim
Gece gündüz dua ettim

Bu ceza ,bu hükmün sonu nereye
Dayanmaz yüreğim belki seneye

O zaman ya benimsin ya elin
Nolur söyle, nolur söyle
Offfff
O zaman ya ölümsün ya düğün
ya ateşsin ya külüm
Ya yüzüm ol ya hüznüm

Yılmadım tükenmedim
Yorulmadan hep bekledim
Gece gündüz dua ettim

O zaman nolur dinle, nolur dinle

O zaman ya ateşsin ya külüm
Ya ölümsün ya düğün
Ya yüzümsün ya güzüm
Ama ne olur dinle

O zaman ya benimsin ya elin
Nolur söyle, nolur söyle
Offfff
O zaman ya ölümsün ya düğün
Ya ateşsin ya külüm
Ya yüzüm ol ya hüznüm

SENİN İÇİN AHMETTİM.....

amin arkadaşım zaten gözüm hep sende iyi haberlerini duyacagız inş.Allah hepimizi mutlu etsin inş.çok öptüm sabah görüşürüz canım.

inşallah canım kardeşim allah rahatlık versin öptm kocaman gönül dostlarım iyki varsınız allah razı osun diiyorum hepinizden

yooo o gece ewe gelmiyo dükkan da yada ailesinde kaldığını söylüüüoo!!!

cok sacma ya madem öyle yapacaktı niye evlendik anasının yanında kalsaydı evlenipte karısını tutmayp annesini tutanları annenin yeri ayrı eşin yeri aynı bu kadar sürede pes edilirmi bence ailaesi istiyor bu şekil olmasını aileaile olackki diyecek oglum sen evlisin artık yuvana bak bunu demeyi bilmeli AİLELERİMİZ

Nazz, senin 1 yıl olmadığı için gerçekten hakim hemen boşamıyor.Size gidin ayrı yaşayın biraz daha düşünün diyormuş ben böyl duydum.Hatta bir taraf ister bir taraf istemezse aile terapistine gönderiyormuş diye de duydum.İnşallah yoluna girecek canım, kendini mahvetme artık, bir tek sen yaşamıyorsun bak bizde aynı durumdayız ama güçlü olmaya çalış bende çok seviyorum ama içimden bir köşede o da beni seviyor eninde sonunda dönecek diyorum.Bugun değilse bile birgün...
Kolay olmasın böyle lütfen artık bırakma mantıklı bir şekilde ne yapabilirim diye düşünmeye çalış, negatif nagetiflik getirir , pozitif olmaya, olumlu düşünmeye çalış...
Bak gör herşey yoluna girecek inşallah hepimiz burdan bu defa mutlulukları konuşacağız, sabredelim tamam mı hep beraber, hepimiz birbirimiz için dua edelim canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…