'' Bir yuvayı yıkmak bu kadar basit mi ?''(2008 yılı konusu)

slm canlarım bugün işlerim çok yoğundu ondan giremedimm inşlhh canlarım barışırız daha güçlü olmaya çalıyorum iyiyim allahın izniyle de çok daha iyi olcam hepiniziiiiiiiiiiiiiiiiii çok seviyorumm yüreğimde dualarımda hissediyorum hepinizii öptm kocamann

aynen ya üff valla cnm ben bugün hep işteydim akşam,da kuzenin doğum günü vardı annemde kutladık ailecek ii geçti sen naptın cnm?

edacım senin adam kızmıo mu bu saate nete girion diye:) amaa ne yalan sölimm şurda bi iki kişi var o kadar çok sefiom kii derdime ortak olup beni anlayıp dinleyen başta sen geliyon şeker

eşim bugün nöbetçi canım pazar da nöbetçi sıklıyorum bende uff.bende hep evdeydim temizlik yaptım deli gibi.ne güzel canım benim işte arada bir eglen böyle sıkıntıların biran olsun hafifler kafan dagılır en azından.

ii olu da cnm ya hep bi yarım eksik acılıı ama diyorum yaa salı günü bi nebze ede olsa acım dincek! onu 35 gün sonra görcem ilk defa mahkeme de avukat yolu ile verilse de şahitler gidio dimi edacım onu sorcam bilgin var mı bu konu da:S

UNUTTU SENİ.....

Boşuna bekleyip bakma yollara
Gelmez zalim gelmeyecek unuttu seni
Yanağından düşen gözyaşlarını
Bilmez bilmeyecek unuttu seni

Bir anda inandın kandın sözüne
Tospembe göründü herşey gözüne
Gözüne gülsede bir gün gelip yüzüne
Gülmez gülmeyecek unuttu seni

Hasretin deryasında kaybolduğunu
Her gece ağlayıp kahrolduğunu
Sevdası uğruna mahvolduğunu
Bilmez bilmeyecek unuttu seni

Koparıp atamazsın candır canında
Dolaşır sevdadır aşktır kanında
Çok istersin olur bir gün yanında
Kalmaz kalmayacak unuttu seni... 16 KEZ DİNLEDİM BU GECe:S

valla canım tam bilmiyorum ama sende gitsen ne olacak ki.git benceen azından yüzyüze konuşursunuz belki.derdi neymiş bi ögren adamakıllı.

gitcem canım ama inan bu adam denge mi bozduu! bi gün herşey çok güsel olcak barışcaz diyorum diğer gün bitti kabul et o dönmicek kendi kendimee çıldırcam edacım nası bi piskoloji bu yaa inan o gün napcağımı bilemiyorum

ogün çok sogukkanlı davran canım sakın onu özledigini belli etme.poposunu kaldırma kocanın.sizin boşanmanız çok uzun sürer zaten belki barışırsınız ozamana kadar ama unutma kendini agırdan al,başın hep dik olsun.sonuçta o yaptıgından utansın.

bende öle düşüyüorum o da acı çeksin ben 35 günden beri ne acılar çekiom bi allah biloo bide ailemm amaa allah ona artık akıl fikir hidayet versin diyorum... şeker uyu istersen yrn konuşalım başını ağırmyım gece gece ben bile çekemiom bu halimi artıkk eviliyken hiç böyle deilidimm

bu psikolojin normal canım.burda hepimiz sana bişeyler yazıp teselli ediyoruz ama aynı durum bizim başımıza gelse senin kadar güçlü olabilirmiydik acaba?hadi sende yat bi güzel dinlen yarın yeni bir gün yeni bir umut.üzülme arkadaşım çok öptüm tatlı rüyalar.ayrıca baş agrıtma lafına kızdım bak.biz arkadaşız böyle şeylerin lafı olmaz.inşallah sana bir nebze de olsa yardımımız oluyordur canım.

allah razı olsun canım çok iyisin sende... bende senii öptm allah rahatlık versinn sana da kuzucum öptm

abla bişi sölücem hani 15 temmuz dogum gününmüş ya hem mahkeme de var belkim sana süpriz yapıp o gün barışırsınız biraz çocukça ama ben öle hissetim yada öle isted,m

nazcım ilk celse genelde şahitler gitmez sonradan çağırır dinler hakim anladığım kadarıyla sizinki anlaşmalı boşanma olmayacak avukatın var mı eğer yoksa sana gelen boşanma dilekçesine karşı cevap yazmalısın boşanmak istemiyorsan da bunu dilekçende belirtebilirsin bir avukatla görüşmeni tavsiye ederim tatlım o sana yol gösterir

canım aslıcm doğum günüm 16 temmuz 15 de mahkeme düşen için çok teşekkür edirm inşlhh dediğin gibi olur herşey...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…