Merhaba yazdıklarını okudum ve sana birkaç şey söylemek istedim bilmiyorum düşüncelerime katılırmısın ama üzüldüm evliliğinin bitiyor olmasına
Hayat tecrübelerime göre (çok yakınlarım yaşadı böyle durumları)maalesef
bence eşinin bir sevgilisi var ilişkisi yeni değil evlenmeden öncede vardır büyük ihtimalle onu bırakamadığı için çıkıyor bütün tartışmalar eşin doğru olanı eninde sonunda yapacak evine dönecektir
Madem ölümüne seviyorsun tahsilini,çevreni,gururunu at bir kenara eşine sahip çık boşanma derim ben
Zaman her derdin ilacıdır pişman olacaktır yaptıklarına birsürü kadın evliliğinin ilk yıllarında problem yaşıyor evliliğin kıyısından dönüyor yok öyle vazgeçmek yuvayı kadın yapar evli bir çift boşanırsa yer gök inlermiş Allah sevmez boşanmayı sabret biraz daha lakin eşini sıkmadan sabret Rabbim yardımcın olsun
yok güselim ben sanmıyorum amaa bilemem şuan hayatında biri yok. sadece anlaşamadığmız için bitioo bunu biliyorum ailesii nişanlıyken hergün kanyananam olcak kadın söylüodu benim iki oğlum var allah yıllar sonra kız evladı verdi diye annesi de babası da hep öle derdi bi kötülüğüm olmadı allah bilio... birden böyle olmalarna bende anlam veremiyom cnm az önce annemin yanına gittim gidin getirin oadamı dedim bitsin gelsin nikahını alsın eşyalarını alsın ewmiden bitirsin bu acı dedim ben niye ariim dedi annem kızlar aklımı oyntcam aklımı nolur dularınızı eksik etmeyin:S kadına o kadar hakaret ettim çok içim acı dı amaa 35 günden beri kocamdan hbr alamıyorum hergün 5 te sabaha karşı uyuyorum ruh gibiyim napcam bilmiyorum dayanma güncüm kalmadı napcam ben yaaa nefret ediorum herşeyden en çokta onsuz yaşamaktan:'' '(
kızlarr akşam bi hocaefendiye gittim arkadşımla gerçekten iyi bi zat banaa bir sürüü duallar verdi, ben çok açık biriyim ama içimden allah inancı hiç kaybetmeyen biriyim şimdii abdest alıp o dulları tek okucam allah izin verirse. içimde bi umut var kızlar sevdiğim kocam döncek biliyorum. buna kalben inanıyorum.. herkes söyler evililiğin ilk yılı hep çok zor geçer diye bende öle diyorum bu da bizim için bi sınav imtahan rabbim sonucunu işllh ii verir.başka diyecek söylecek bişey bulamıyorum hepinize yürekten dua ediyorum allahım kimsenin yuvasını bozmasın düşmanımın bilee sizlerde dullarınızı hiç eksik etmeyinn rabbinize sığının o en iyisini en güzelini verir inşlhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?