Bir yüzük bir boşanma.

Konularınıza baktım ve çok üzüldüm size..bu adamla, bu kadar erken yaşta nedeeeen evlendiniz diye haykırmak geliyor,ama olana çare yok.insanların sizin hakkınızda ne düşüneceğini boşverin..yeni temiz sayfanızda başarılar

Okadar zor ki. Kimse boşanmak için evlenmiyor maalesef ama şartlar gerektiriyor hele bir de gencecik yaşta. Dua et ki bebeğin yok o zaman hayatın tamamen farklı olurdu. Senin için şimdi upuzun yol var. Güzel şeyler yaşayacağına eminim. Eminim ki kötü şeyler yaşamış olsan da özlersin bazı şeyleri özlediğin zaman bile sakın pişmanlık duyma. Sana saygı göstermeyen biri için aslaa.
Allah ikinci hayatında sana şans versin güzel yazılar yazsın.

Profesyonel destek al canım. Bende 21 de evlendim 22 de boşandım. 8-9 aylık bir evlilikti.
Geçmez sanıyorsun geçiyor inanki geçiyor. Geleceğe umutla bak. Herşey çok güzel olacak! İnan buna Bunu yürekten söylüyorum

Kurtulduğuna şükredeceksin canım. Allah bundan sonra bahtını güzel eylesin. Sende hiç ağlama hep herşey daha güzel olacak diye kendine telkinde bulun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…