E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi marjinalfaydali
-
bu program yazın starda haftada 1 gun oynanıyordu fakat çok ızlenıp tutuldugu ıçın trt bunu alıp hergun ınsanlara sundu ızleyen ızler ızlemeyen ızleme<
ayrıca benım fıkrıme sasırman ıçın söylemedım sasırılcak bışıde yok zaten sen öyle duşunmeye devam et
Ya hanımefendi neden anlamamakta ısrar ediyorsunuz.Profilinizin ve beyninizin her tarafını aşk meşk dolduracagınıza kafanızı gözünüzü açın azcık şöyle olaylara. İstemeyenin izlememesiyle bitecek bir olay değil bu.
1. iNSANALRIN KORKULARIYLA DALGA GEÇİYOR
2.İNSANLARI MAGANDALIĞA ÖZENDİRİYOR.
3.İNSANLARI PARANOYAKLAŞTIRIYOR
4.SAĞLIK SORUNU OLAN İNSANLAR OLABİLİR O ŞAKA YAPTIKLARI
5.SİZİN BENİM ÇOCUGUMUZ OLABİLİR O ŞAKA YAPTIKLARI
6.BENİM VERGİMLE YAPILIYOR BU PROGRAM
:mymeka:
Ya hanımefendi neden anlamamakta ısrar ediyorsunuz.Profilinizin ve beyninizin her tarafını aşk meşk dolduracagınıza kafanızı gözünüzü açın azcık şöyle olaylara. İstemeyenin izlememesiyle bitecek bir olay değil bu.
1. iNSANALRIN KORKULARIYLA DALGA GEÇİYOR
2.İNSANLARI MAGANDALIĞA ÖZENDİRİYOR.
3.İNSANLARI PARANOYAKLAŞTIRIYOR
4.SAĞLIK SORUNU OLAN İNSANLAR OLABİLİR O ŞAKA YAPTIKLARI
5.SİZİN BENİM ÇOCUGUMUZ OLABİLİR O ŞAKA YAPTIKLARI
6.BENİM VERGİMLE YAPILIYOR BU PROGRAM
:mymeka:
T&S kiliç Kesinlikle sana katiliyorum canim. Bende bayila kakila bakarim esimle beraber hatta inanilmaz bir yetenegi var Gökhan Yikilkanin. Her sakasinda insanlar siddet uygulamiyor bir kere. Dedigin bölûmü bende izledim, gülmekten koptum. Sunucu çocuga korkudan istediklerini yaptirmadi ki, çocugun kimligini el koydugu için, ve tekrar onu alabilmek için, istediklerini yapti. Benimde içim sizladi basta ama, program bitikten sonra kesinlikle olani biteni anlatirlardir. Ve bu ara, herkes senin gibi düsünmek zorunda degil, baskalarin dûsûndüklerinide saygili olman gerektigini düsunûyorum arkadasim.
Çok geçerli bi sebep değil mi? Ve kimliğini geri alma kaygısı korku kapsamına girmiyor değil mi ? Çünkü sizin kimliğinizi alan bi serseri kılıklı adam sizin kim olduğunuzu araştırıp bulamaz değil mi , bi pislik yapıp kimliğinizi oralara bırakamaz, kimseye sizin kimliğinizle sahte kimlik düzenleyemez değil mi ? Bu toplum kadar güvenli değilken, insanlara hergün başka bi vahşet, yolda tanımadığı insanlar yüzünden yaşatılırken, Bu kadar "HOŞGÖRÜLÜ" olabilişinizi tebrik ediyorum. İnşallah bi gün sizin de 16 yaşındaki çocugunuza böyle bir şaka yaparlar. Bugün uzaktan izleyip güldüğünüz gibi o zaman da ailecek oturur gülebilirsiniz yine ! ?
Çok ayıp , bir de eğitimci olacaksınız. Ettiğiniz hakaretle bakın. keşke bi üniversite okusaymışsınızi belki bir iki kelime ve biraz üslup öğrenirdiniz.
evet sızın bana vermış oldugunuz eksı repe yazdıgınız msj sızı halka bırakıyorum muhtesem bırısınız bravo
yazdıgınız msja bakın öyle yorum yapın olurmu sız benım sevıyem bıle olamazsınız
:lepi::hulya:hihoyyyt:CüvCüv:cokacimcoook kiz kiliççç program basladii gel izleyelimm cipsler bendeennnnn cokacimcoook
Merhaba herkese.Benim için bu aralar "bir derdim" olan şey şu :
TRT1'de yayınlanan BİR ZAHMET adlı "şaka programı" na denk geldim. Halkın vergilerini harcayan bir devlet programı bu kadar düzeysiz bir programa para aktardığı için utanmalı. Benim izlediğim bölümde 15-16 yaşlarında bir çocuk yoldan çevrilerek, şakacı tarafından sarhoş ve psikopat taklitiyle korkutulmak suretiyle çocuga istediklerini yaptırıyor.Çocuk korkudan ölüyordu. Sonunda da bir miktar parayı eline tutuşturup para hırsızlık malı mıdır, nedir ne değildir belli bile değil, arkasına bakmadan ve çocuga herhangi bir açıklama yapmadan koşarak uzaklaşıyor.Ödülmüş o ! Benim çocuguma bunu yapsalar herhalde o program hakkında dava açardım ! Böyle bir rezillik karşısında sessiz kalmayalım ve aktifhat@trt.net.tr adresine mail atarak ya da Radyo Televizyon Üst Kurulu olan rtükün sayfasından kısa bir form doldurarak vergilerimizin bu rezilliğe akıtılmasına engel olalım.
Ya ne biçim insanlarsınız, şurada bile iki kişi birleşip de birilerine karşı kankacılık oynamaya bayılıyorsunuz. Aferin, gidin izleyin hadi, ne zıkkımınızı da yanınıza alıyosanız yiyin için. Şöyle faydalı bir konuda bile arıza çıkarabildiniz ya, aman ne güzel anlaşıyorsunuz, zaten bu konunun amacı da buydu. Allah sizin gibilerle karşılaştırmasın beni hayatta. Olgunluktan uzak, akıl mantıktan bi haber, işi gücü kavga gürültü olsun, polemik olsun. Şu mesajdan sonra başka mesaj yazmıcam, istediğiniz düzeyde devam edebilirsiniz. Hoşçakalın.
arkadaşlar koca koca insanlarız niye tartışıyorsunuz ne gerek var bunlara. konuyu açan arkadaşım dediğine bende katılıyorum ama sen biraz fazla sinirlenmişsin. tabi herkes katılacak diye birşey yok, ben o programı hiç izlemedim. ama genel olarak tvlerdeki programlardan memnun değilim. şikyet ediyoruz kaldırılmıyor demekki bizim toplum bunlardan zevk alıyor, bende koca arıyorum diye tv lere çkanlara sinir oluyorum çocuğunu 3 kuruşa peş keş çekicem diye tvlerde göbek attıranlara hepten uyuz oluyorum ve bunlar hala tvde boy gösteriyorsa izleniyordur yapacak birşey yok. isteyen izler isteyen izlemez. hee dediğiniz olay çocuğumun başına gelseydi ortalığı ayağa kaldırırdım o ayrı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?